嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家的(CD)女神

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-11-4 19:20 發表   
5 _  g6 c+ o; a% \' W心儀第一la~~~愛爆~~~~~啜~
+ R1 ?6 b/ f# D  V: P; G
引用:
原帖由 CaBiii 於 2010-11-4 19:29 發表   
7 a& y9 s! N" G$ Z緊係心儀姐姐你啦,咁正
+ _& s( A6 e8 u( I4 E& e6 f, d

/ ]2 H8 D2 h1 E: P; N7 L但我自覺還是蠻像男生的
; T8 e* j/ K2 Z! z5 k# c* d) R4 O/ F而且身材沒其他人好

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 love健 於 2010-11-4 19:59 發表   
: O# n- S3 P9 D) K+ g0 M其實個個`我都唔識`= =!!
' }. c8 ~( t" }1 d你資歷尚淺/ ^; c- A+ |+ r7 X' Z
多多修煉吧XD

引用:
原帖由 applechoi 於 2010-11-4 20:42 發表   
4 L' ?( I6 w% O  I名單可以很長...即時想起的有..." {+ `; i" E3 g9 g- w
本地: 紫儀姐姐, 貓姐姐(小R的好朋友XD), 心儀姐, colorless姐姐, Suki姐姐, Kady; cosplayer 檸檬(有點踩界...)...(不能盡綠)
. u4 I- J% m" s* f外地: Norika(紀香), Ashley(一直都在想她會否是真娘 ...
! i. y' z8 d( ~8 w$ c; QAshley蠻受爭議的
* l) s% a1 R2 x: q+ h0 k7 c: v不過我感覺他是CD# V4 O( W0 N9 h9 q5 i3 e8 x8 u
條件比較好吧QQ

引用:
原帖由 米爾絲 於 2010-11-4 21:57 發表   
; l$ K9 y9 `2 L, m我到是不曉得$ f4 f7 T: V  L' z6 ^, m

" g  B( [. w% E5 c! o1 d* F5 u你們口中所說的Ashley是否是他呢:
+ x/ {0 Y# G- M: Q" d9 p3 S
6 U2 L" l5 W) n還有7 B' i1 o7 p: K5 _3 M9 z+ f1 N1 ~) h1 z

: |4 O( ~7 g- P  j3 ~TW就屬他還有某1位呢
$ o0 Q5 R( B8 z: s7 }( D
: N6 o+ j) Z! z- a' Y1 R# j! Y另外/ P. I% u# E' `% F% P- E

1 P' b7 D- D8 x9 p& oHK就是樓主你了呢
- B! m5 R- s" w不是這位~
% f4 k$ M) M1 }6 r  v7 y: @9 C* Q你說我這樣我會不好意思阿QQ

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-4 22:33 發表   % ?* L  G9 X3 j) z6 I% K2 N
( M4 h4 a/ `7 E. \& ?
末利不是日本的嗎
1 `3 F" p+ S) \4 u( U8 Z, C好像已經不CD了吧
: F# M7 q# t3 Q, s
9 W6 j" h, |  C, B

' o( _8 X5 X: c. N! {" R# l4 ^不是那個末利
: W5 [* [4 Y6 f# b2 [8 Y' p
: |5 e& T' {( {$ G同名而已

如是本站就一定係Colorless, 其次就係心儀妹你啦! 本港系在腦海中最深刻便是你倆了!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

想不到會有的的名字
5 R  L7 G$ U* `- w" H還在努力進修中Q__Q“

點解冇RACHEL(本站) 既??

我首選SUKI
2010-09月25日 1 st CD...suki

係唔係要喬裝好勁先可以係女神??5 i' J6 F9 y# I
其實我真係未見過一個真人可以好女仔..............可能係似我我分唔到,HAHA

引用:
原帖由 colorless 於 2010-11-5 01:19 發表   2 ~: _# T4 l& g  b; y: @4 N
想不到會有的的名字 ; i+ z( x) v2 s1 e& I% _) U
還在努力進修中Q__Q“
2 }  M, {$ O- }7 N# F7 t$ M女神

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-11-5 03:06 發表   
- a/ t' K. a& l" ~; B. S6 ]" I係唔係要喬裝好勁先可以係女神??
6 `2 ]" r9 ^# }$ t& n# |- l2 W其實我真係未見過一個真人可以好女仔..............可能係似我我分唔到,HAHA
$ W9 B% v- N. h唔一定既~5 d" y) o/ N: L! F$ G
但要係有果種心跳既感覺XD
1 e/ H5 [9 i- y9 L$ V好想溝佢果種

我先想到的CD女神是日本的"佐藤かよ",至於本論壇就是"心儀"啦!!因為貼的圖夠多又都很漂亮很好看喔~

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-11-4 16:48 發表   
4 L/ g0 Y5 D% o7 {CD女僕 真係8,9成似我老友個妹
: }: ^- A: N) ^0 P# h' a% [! `
/ a0 W. }  k" e5 R
+ ?( M. ?: @! u! C
CD女僕 x2
: r- u/ J% o8 P, n( ]不過我最中意ge都係泰國o個個人妖皇后, 真係好靚好索

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-11-5 22:45 發表   / B+ F  @- k! }" r/ W

8 R7 `5 t" s: |# c* h, @2 V2 Q9 e8 C4 E
( M9 u: O7 W% O. ~: ]
CD女僕 x2
& L+ }8 [4 E+ H: S% U不過我最中意ge都係泰國o個個人妖皇后, 真係好靚好索
8 e2 C0 u" x* x8 Z/ Y6 M4 v7 J整過/變性唔計的啦

回復 34# cdtv 的帖子

泰國o個個人妖皇后 <- Nong Poy??9 k: K$ P! Y0 v$ G8 Q; [: N

7 L$ ^  h' \' @. C& W到現在我都唔肯定, 佢可能係真女人, 因為條腰太完美,
) f; j- G. r1 f/ P% Z+ L
; @/ \" s; Z2 F- G# D* l' T照計腰臀部大腿曲線無得整無得食藥, 盤骨比例無得搞. 佢唔係 瘦孟孟 屁股扁撻撻 嘅ladyboy.
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

響內地偽x吧有個貼叫做`神級偽娘`
* l# v9 i+ e" \( z/ ?6 x真係好多靚嘅CD.....睇完覺得好自卑9 @/ H; G7 j' R# h& H( k8 i' p

' x) o  s* r/ W4 {  w7 w# ]& a但係上次比心儀枝marui 5.1 槍,.指一指4 a5 _. |3 X2 _6 a
個心中彈 ,.攪到夜晚發夢都見到你
/ O3 U% M7 k! k- E/ G女神

我(cd)女神?就係心儀你囉!
1 v% T1 M  N7 U3 o3 s# j

睇黎心儀係公認左的女神(最少e度係呀...

hi.../ g6 T- z/ Y: ]4 \3 Y4 F9 B8 h
我其實係新人, 見過吾多cd...
" m& v2 D: I! E+ P, a只見倒你地icon張相
$ g0 E( I# x# L, v4 ?7 Q* W+ k& e我覺得你心儀幾靚ar...
# n+ o  G5 @2 A3 r& V&. p) P2 q0 }$ `3 z
Suki_siu 都幾可愛同sexy咁wo, ^^& e* k" R5 [: K! `: N3 n
我係鍾意女仔的... 見倒你地都有D沖動... haa..

最近訪問的版塊