嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日真係好嬲

今日真係好嬲

我都係約過直男一次咁多,仲要係廿幾個入面揀左好耐先約一個去,你班直男唔好以為自己約CD付出好大好冇,你地都係想出火姐,今日有個直男話要去我屋企搞我,我話唔得,相信在座各位姊妹,都唔會想比人上屋企就算自己住,講咩叫大家唔強迫大家,我想講我冇強迫你喎,你都強迫唔到我,我想講本小姐大把人約唔差你一個,出唔出睇我心情。又唔識氹人,靜係想出火,約條鐵咩,食自己啦,係咁好嬲,當我咩公廁?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
不會講話的直接告訴他Piss off

我都試過WO' n7 j! j2 \- W) F1 ^
放飛機8 Z- d% ]# N# S* s7 ~! Z
隔左成日先覆人話電話壞左
% \# u3 q; _* O老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出. u, X  f+ O& S# r. ?: y4 L6 ?1 J
HI完之後講完D性幻想就約你- Q0 ^; J5 A- E9 X/ n* R/ |* i" h" `& T
中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦7 j2 r+ `1 C  a: k5 G+ T4 J5 i

' {, R9 n1 g0 }: {7 `$ [9 g0 ^其實D毒男根本現實就係溝唔到真女
/ \5 g1 |: [8 H( n' b: f就求其搵CD出火
+ H, ~! O% A4 q' [1 T睇講說話就知,淨係識HI,做緊咩
- S6 j9 {# C: i; w唔識氹人% B/ j' _" G+ b4 t. K5 L: o9 D
仲有D 頭像都唔敢SHOW
3 D4 u: B/ b8 Z# S9 d一味問你拎相黎睇' V4 B9 E5 T" I

/ c" _$ `8 Y5 D& \可以咁講5 i* ^2 G, b: _$ G5 [  w
唔敢SHOW相一定有古怪
: h4 A/ {5 k9 L3 B4 p3 I2 J佢地唔SHOW相,根本冇野輸' v! j. x2 J$ i* y, h
你放飛機,我都可以貼你張相出黎示眾  X& ~4 k. k- [2 B) s
而家連相都冇,佢地真係冇野輸6 w$ s5 U9 i& C" T1 F

8 }4 @0 Q1 r1 a[ 本帖最後由 hi0383 於 2020-7-25 22:33 編輯 ]
.

http://hkcd.tv/thread-72925-1-1.html0 K8 y: |# {3 O  `1 d
" O& |) B7 _7 |1 ]$ Z7 s+ s
唱返首<<愛得太遲>>洩洩憤.

姊妹,唔使咁激氣,以你既質素,蝕底既係佢

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-25 22:30 發表   
& s4 k* c8 u5 r7 u3 f我都試過WO
, U  \/ j& T8 Y) j6 K1 g2 t放飛機
  W5 n& @7 v% q- q隔左成日先覆人話電話壞左0 m2 v8 v3 w# |6 S' C
老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出
4 R9 G; ]1 l, F8 E* u- v, e) qHI完之後講完D性幻想就約你
/ p: o- r6 c& i" v% l9 f2 z中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦1 f5 Y3 h! `- M, L

1 B" g' y9 |/ D: y' y* P( B3 w+ ~3 v其實D毒男根本現實就係溝唔到真女1 ^/ e* H% a& o7 o5 l
就求其搵CD出火2 R$ w  t. S4 N. i$ m% d
睇講說 ...
' G& e( W( M2 [, Y* z5 U1 B
! |! X8 t+ o7 K你身材咁好都比人放飛機。

抱歉: i0 |1 G: N; Y7 c* ?3 o
我個人也算是較少約人5 E  ]: ~! b4 O$ O6 N
類似的事也試過3 u  w6 c. ^3 d3 T* ~$ A
確實很討厭的行為
有事請tg/pm
Tg: Michelle0231

真係咩人都有

Hihi

人渣我講粗口正衰仔!
Bob205td

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-25 22:30 發表   - r2 |: [6 Z5 z3 }+ z+ A! _! {
我都試過WO
  M  r- e4 y2 F% ?  ?放飛機) t( o- S  g8 [  ~: k4 R4 k
隔左成日先覆人話電話壞左
. Y9 I; l* _5 X  F" p0 o# n" i老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出
5 }4 B  @& A2 M2 a6 k, I8 y% mHI完之後講完D性幻想就約你; y6 I8 I" q9 ^2 v- L# t
中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦
; ?& A! D7 U7 p7 a/ c& w! ~! g* P, |/ X2 u
其實D毒男根本現實就係溝唔到真女" K% F' R3 ~: S- h+ z
就求其搵CD出火0 W1 I- E  @9 E% {# q
睇講說 ...
$ T& X. @7 d4 x" l. B0 l7 p咁又唔好數臭人
. ]* ~! w$ U' m: i* P# T你問下你自己當初既初心係乜先# ]2 ^: e: X8 r' H% i) J
人地他朝飛黃騰達,你唔好後悔) u/ ~/ G& l* m. c, E8 c6 P  Y
. t1 q7 s4 w  E) R+ C

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 10:49 發表   
- O3 ^1 \6 `9 |. `& b& j9 l. ~9 f, j( Y6 i6 T
咁又唔好數臭人
" ]8 p- z9 w7 D( V! [8 X, G% y) _, R你問下你自己當初既初心係乜先5 d4 }& a/ s+ c
人地他朝飛黃騰達,你唔好後悔
7 c% _9 p* b4 m

6 k! c! a# m. c; U; H唔會後悔囉,講到好走埋一齊咁....
3 g1 Y( j+ m+ T, {3 j# d5 s我CD係為左滿足自己- P$ J; ?; t) h/ w2 \) ~4 p
唔係為左滿足D死毒男既性欲 ; n3 \) h, Y; f& A2 x' F
加上對男人冇興趣,搞基留番俾其他有興趣既人
$ q0 D# z$ ?1 {6 z% n6 t唔好講到CD係為左男人
; F1 n* v1 ?( k2 B" s) Z8 D! Q: F) q6 P
) ^) l/ D! a% @+ r
各位CD都要諗
1 Y- F& z: f7 H+ f你CD為左咩?6 ^+ r0 c) ~! o6 E0 G/ l; P( @( ]
為左自己開心?& c! Q2 ]9 N1 u; ~0 m. `# d
定係幫D毒男出火?: R9 Z- F2 u5 @/ l
: `5 i6 ]$ u- Z+ ^7 T( x$ V% a
.

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-26 11:00 發表   : v- L3 d+ Z/ E+ K6 Y
* O, l& P4 T8 V0 i  L
% }" @1 \" v3 k% T; |' D! F5 ^
唔會後悔囉,講到好走埋一齊咁....
, [* L8 }4 G: m; i6 c# _; A) Q$ e我CD係為左滿足自己
& C" c. G4 `3 j7 X4 Z3 [; h唔係為左滿足D死毒男既性欲 7 r& v3 ~. b; [( l( P5 k
加上對男人冇興趣,搞基留番俾其他有興趣既人
$ D: W3 X) O3 v8 P& P唔好講到CD係為左男人 / l) Z- {- |8 q: K6 Y! n) w

3 S' F( l: ], T3 F1 ?  _5 i( }& k2 T
$ J) b- m6 \) k各位CD都要諗
' I# \' _- t6 s0 A- F: X你CD為左咩?  J; R( k2 C4 H* K! _
為左自己開 ...
: c2 D5 E. `2 ]" K8 X
其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?
% d% S! \" n/ T, t/ ]7 c你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 11:28 發表   
5 |/ o$ I1 Y5 h- G" e' a- \  L
% D  `- Q3 d  u+ Y/ N2 P6 b% c其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?( a) m4 O; B8 X- H3 e3 {' ?/ Y
你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德
* N$ O) Q/ [% C( X8 U8 v: ?3 ]: t有時話人係毒男係客觀描述嚟。先唔好講話係咪約炮,有個人想約嚟出嚟食個飯,點知佢無故甩底,你都會嬲啦。
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 11:28 發表   ( K+ O# C! O: R- f7 G% w3 U
: Z& p* n; M. e. l& e0 @6 u
其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?% ~; F9 M' M2 l* t" {& W) y+ X
你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德
2 K+ M0 t/ f6 r5 `# @

1 f' \/ a/ D& |$ r3 \) x3 G我行呢條路只係自己興趣,關D毒男咩事?
( D; y, E/ {" k3 Z# U3 E我女朋友有時都會同我一齊買衫衫" {' Q0 k1 g* c# [2 p( S, C
唔好覺得我因為同男人有關係而去CD) W+ U& h; h/ T5 Z: V, ?

; }& L+ S9 N8 Y. [  z* _事實係D死毒撚做錯在先" [9 q  E3 n0 m1 ?2 h
唔通要叫先生?( q0 \* J# r( e8 z9 L- ~9 ?
我又冇開名1 F2 c0 ?$ ?6 `
唱衰緊邊個?4 Z' {3 ^1 p) n7 t" Y% t
定係有人對號入座,覺得係自己?% }, h/ y2 ^; Y& q8 r  n7 E
聽完係咪覺得唔舒服?  z" x- ]. W! h7 B, n
從來都唔覺得叫D PK做PK係=無品
5 H5 e* W! ?8 `) W0 I$ w  h4 o& r- g: x' @  o8 L
.

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-26 12:47 發表   
# z1 r: P" X# ?) z2 V: `. B6 u
# d6 f' C5 C4 Q) j" o- d! t# G$ \2 R* N, A
我行呢條路只係自己興趣,關D毒男咩事?
* g$ H/ D% I6 `0 b9 S7 [) r我女朋友有時都會同我一齊買衫衫
3 e/ i: p. t- y0 V唔好覺得我因為同男人有關係而去CD( _" w, @) r3 K9 T1 `

; a" d3 b1 w, f- |* }: F事實係D死毒撚做錯在先
0 t7 e3 W1 `2 k, o5 I7 C4 r$ o唔通要叫先生?* i+ R- y7 |3 d
我又冇開名
. h+ {6 x' l, i# l* f. V唱衰緊邊個?
! p; ]7 P" [  h- A定係有人對號入座,覺得係自己? ...
+ |! s4 Z5 }- [! H& K$ H
仲要用死毒燃' s5 ^8 ]9 E7 `5 l% S6 w
日日自我感覺良好
0 ^; i* U  G6 x8 s好似全世界都欠左你( u8 N9 K/ c# A) {3 E
有時一個人突然咁大反差,一定有原因- A9 B* F! e% _5 m# k2 H3 y8 c/ K
) [5 J: ^# a- ?" E+ T" A1 i2 d

引用:
原帖由 Eva0313 於 2020-7-26 12:40 發表   # m. m' D7 d) I. F1 S' V
; C+ E# k& T1 Z8 s
有時話人係毒男係客觀描述嚟。先唔好講話係咪約炮,有個人想約嚟出嚟食個飯,點知佢無故甩底,你都會嬲啦。
, i3 z) Y" j: `- X6 d! @3 g
你唔好幫住佢5 ?6 @1 H2 W5 V" d+ {- M0 V
佢唔識思考先會咁3 \* L" Z# n. |. Z
有時覺得你地既思維好獨特( Q4 d$ F# k" M- i- b  M8 S7 e
對你好,又覺得人地有企圖
$ E7 [' T$ `( M. N4 t對你唔好,就唱人毒男
2 Y# b% S: a; h, A7 Z
5 Z; x  E; m# ~& s, V3 r; e[ 本帖最後由 Monby 於 2020-7-26 13:28 編輯 ]

咁我又唔會睇唔起人,我自己平時都好宅女。
/ s( X% `- w  t! Y1 P% m! y8 u可能年紀開始大對於年輕人鐘意落club,夜場,飲酒,我都唔鐘意去。以前成日去,玩到冇引。
) O7 `+ j* m! d) n  H4 \* Y1 p1 I不過最唔鐘意d直男一加你,問你拿完相,幾歲幾高幾重,就即約,戈d我真係覆都唔想覆。一d情趣都冇,又唔識氹人。
8 o4 H8 O1 T6 O真心唔會出,不過講真你加我都係想搞我姐,呢樣我明,但起馬都做個樣,呃呃氹氹到好呀。

引用:
原帖由 CD萌妹 於 2020-7-26 14:27 發表   
5 o; d* V6 I" W# Y咁我又唔會睇唔起人,我自己平時都好宅女。
$ o2 J; @8 I, q6 ]5 l( m6 S. O可能年紀開始大對於年輕人鐘意落club,夜場,飲酒,我都唔鐘意去。以前成日去,玩到冇引。
) H4 h3 N( @# I' d0 ?: b) K% ]不過最唔鐘意d直男一加你,問你拿完相,幾歲幾高幾重,就即約,戈d我真係覆都 ...
- T9 {+ l- I* z/ a2 G- j. }% n6 X有時有d人可能想交個朋友' U" J) T8 ~) x9 f
想揾個soulmate吹水

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 13:17 發表   
% w" E& ?6 K, `1 a" w" T5 h
1 s" {; S6 m' p. g4 ?你唔好幫住佢
! |* h+ w. \8 S, h5 e" C( p7 i6 A8 Z佢唔識思考先會咁( }  F/ B  Q" F* a
有時覺得你地既思維好獨特
; L# o' y& O) q1 c/ u/ C3 P對你好,又覺得人地有企圖' `, O; Q3 F! y7 ^; R1 y) [) [+ V
對你唔好,就唱人毒男
  }  J0 d# {  k7 |& V5 r" j1 }) f
睇黎你未比佢地煩過先咁超然 =]6 R4 g. K+ J- Y" b% d
可能我老餅啦,咁多年黎對住果班友都好唔自在& O" }) ~) G+ p
不過無咩人可以對我唔好,因為我都無乜好同佢地講
7 L% t, C* Y# A: F7 X' c
- y. r, u# s% N* U2 qSoulmate...最少我十幾年未遇過,反而圈外人仲會有好友可交心
' `6 J) S6 a" z* u- G個個搭訕都話想識個朋友,講多三、兩句就開始黎料,睇到厭0 H# R. `9 b4 S

" ^3 `/ J" v5 W2 j* Y4 D, I9 ^BTW, CD為乜?為左去Budapest囉 XD
& T/ V+ A0 y+ C+ ]$ S+ c我都唔話自己CD既 XD 好似普通人咁活動je
) u/ e3 k: n( Z6 }3 o+ Y$ X  I
9 V6 z$ S( f9 N9 q" w: G$ s[ 本帖最後由 Rachel 於 2020-7-26 16:06 編輯 ]
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-26 16:04 發表   & d1 B2 P( d( M
" @* |- M: a7 g8 X# m7 {. h
睇黎你未比佢地煩過先咁超然 =]1 i5 r5 [9 \; O5 G
可能我老餅啦,咁多年黎對住果班友都好唔自在
0 _2 E- [: }) \  ~不過無咩人可以對我唔好,因為我都無乜好同佢地講
. M6 \( U" i0 l) F& I
1 D9 h+ r. w& oSoulmate...最少我十幾年未遇過,反而圈外人仲會有好友可交心
% R5 w& d, r/ H4 L0 _個個搭訕都話想 ...
, K; ?  x. Y) c9 ~一句到尾都係你地心態問題
% @) L" r- G! I) C你地就係討厭男人,先去cd
4 ]% H: C" V) I, O" o/ H8 S就正如你唔鐘意份工,先去轉工( X7 r# m" a0 \) D; m. u% K
所以無論人地有幾好,你地都當人地毒男,圖謀不軌
" E) E/ D+ j; g/ R; c; M即係狗眼看人低! s& f! [  u. C; N* k

" x* k* {; c/ |3 M7 s# O; ^[ 本帖最後由 Monby 於 2020-7-26 21:11 編輯 ]