嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女友 2 個末洗的爸爸

女友 2 個末洗的爸爸

希望大家會喜歡
. @6 L/ `8 g, t7 X/ E! E5 H3 D. N6 _- q
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
謝謝你的分享6 Q( D/ b* k- S4 q* m; j
個人比較喜歡粉紅色的那個

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-4-25 17:19 發表
5 B# |( p- S5 t$ G. Q# t, H謝謝你的分享
+ o$ m8 j% t. o* t: F; e3 J個人比較喜歡粉紅色的那個
" I# X# g6 X% ~1 O* i6 y

( b/ M$ x9 ~, _1 h, {* f6 {# p
: h9 R$ q7 r0 h. J, }別客氣
7 m& ^( e' u9 Z8 I3 a好圖會跟大家分享的

你有個咁好的女友真好...

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-4-25 19:46 發表
  W7 ]7 a. T9 ~2 Y; b你有個咁好的女友真好...
( C; ], ?  P, B) i  P/ [9 p" b9 k6 ?8 H+ [

4 G9 b" Z7 o$ D  w) l* k
( }7 h( r! I. \$ r8 e5 x) r坦白說,如果有女友的話都可以分享她爸爸 & 底底的
1 w* ?" ]  Q4 ]% d/ \5 \3 N不過做唔做就另一回事了 ! a9 U# h, [; B+ q
我自己就好樂意跟大家分享的

引用:
原帖由 魏秋華 於 2009-4-25 20:04 發表 & p0 D9 P1 e( d4 Z1 C' C8 s
! v6 U5 M: V$ b! f5 {

7 _* ^! F: ]: ^2 z' ]7 D: H5 ?1 q+ H8 u1 [! l
7 {) s$ u; b& f% F  n4 i
坦白說,如果有女友的話都可以分享她爸爸 & 底底的
  T% {$ n% [) D/ X5 M1 a不過做唔做就另一回事了 . l6 A4 W- P1 D
我自己就好樂意跟大家分享的   
) w/ `8 `- s0 u6 o! x: w) k2 W7 i& x6 ?
睇到樓主呢句真係令到本人非常之感動
) `. Y# H5 ^" N! s+ s+ R! d2 L首先第一件事就乜都唔駛講住,
4 Y$ N( ~8 }. H8 b敬個禮比樓主先 ; A9 o4 _' w" ~" c" W( G
之後就係感謝詞,好衷心多謝樓主分享咁多好東西
7 u' D/ t' b. G+ M& J' |到呢帖既主旨喇
$ c, [+ a, X/ g8 B7 M我個人比較喜歡第一個豹紋bra
) A8 t8 n% Z  ?  \/ z) I8 g1 u) b. a野性中帶點不羈,I Like it

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-25 20:14 發表
0 ]  }- D7 s2 d* i
5 e0 q1 u! n7 \
; x! }! y+ I5 U- c) b4 [4 J& E! M; f$ ^4 b8 c" m
我個人比較喜歡第一個豹紋bra
) V- L2 V3 _* c% i; v野性中帶點不羈 ...
% v' h: j# w/ `/ `+ p- x  O8 \/ m- I4 g/ W
: K4 i0 V, M; R' b7 T4 j# h7 w哈哈 好多都係喜歡野性的

係喎,都唔記得問返樓主,呢兩個係咪非賣品黎架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-25 20:35 發表 0 I, Q' m, A  P1 v- P) G* T
係喎,都唔記得問返樓主,呢兩個係咪非賣品黎架
6 \( x* W1 g6 p. h3 |: h
& [8 v( x7 z# T( N6 F& f, ?
; ?% \8 |) H; s& o" J% `
不是非賣品來的 " h3 b/ \1 n8 {$ l6 _
你有興趣收嗎 ?
0 C, m) O2 J% ?2 b9 ?' q7 S因為我女友有好多爸爸 & 底底唔要的,她都有意思出售 , H8 k+ v! R% b$ p  k0 O, F. e: ~
有意的話可以 PM 我傾傾

引用:
原帖由 魏秋華 於 2009-4-25 20:39 發表
! \. D1 s3 U  A, Q& ^+ c( _% @5 K7 v- ]& [
) {) s+ K2 L% k' E/ I' L7 v. T9 n
+ z# ~' d$ S$ y4 `9 O1 C  u4 x5 D
不是非賣品來的 & I& ]7 b0 Q( i5 @
你有興趣收嗎 ?8 S9 t/ c2 g; X7 o8 V0 _6 F3 J+ c# [
因為我女友有好多爸爸 & 底底唔要的,她都有意思出售
$ z& i8 d) |1 q) O# X有意的話可以 PM 我傾傾   
% y# o' e. A; e$ d/ L# L

. @9 W9 C: }/ M. @1 q/ g  u) S: M我都想啊,不過比我女友發現地震都似,, {. q$ n5 V( K! h
我只是幫其他會員代為一問,
) ]# Q7 L, N+ m5 d! t好讓喜愛收藏的朋友可以了解情況呢

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-25 20:44 發表
* S) Q3 N3 F! d# P6 L! y9 K
  }2 r) H9 ~: ?, A& C; Y, B
/ e( W7 j1 f' [5 T! d) {
( ], x: b% [& p: _' X我只是幫其他會員代為一問,' G, C# J, _/ D: W$ V2 W  ~
好讓喜愛收藏的朋友可以了解情況呢
2 l$ M8 H4 O( f5 m
5 ^* b- i/ Y' M0 ?2 s
5 k. h: K  y2 e
明白,可以叫他 PM 我的

引用:
原帖由 魏秋華 於 2009-4-25 20:39 發表
) n8 _. {! m$ i1 S' T- [  X" d/ A4 q

6 y- P( B" V* s' }
1 s7 K. L0 @$ P+ j6 n% n不是非賣品來的   f' m% V0 D4 X
你有興趣收嗎 ?
5 `5 J* a1 s! u因為我女友有好多爸爸 & 底底唔要的,她都有意思出售 # x  I+ D- O( j4 ~, Z2 i  I
有意的話可以 PM 我傾傾   
% i; h  C5 L6 I# n; q, p) G, v  z
她唔介意賣俾cd的朋友嗎?, y2 ^( V& A1 n) {* S
唔係每個女仔接受到cd的男士。

引用:
原帖由 KR7723 於 2009-4-26 01:09 發表 ' i7 Z3 E2 w, o. }* ?* Q1 B6 n0 A2 k
: E' y0 s% f$ n! {- L
: x- `$ G+ @& E
她唔介意賣俾cd的朋友嗎?. [. v5 K/ z8 o$ x0 o, B
唔係每個女仔接受到cd的男士。
" ?) A. I  L8 ?! B* q* t; y& D- O0 g% Y3 P
) q3 f. V/ i2 q7 x9 p7 c5 g& x
至在清位而已 0 y8 p3 ]. }% g$ g( W$ U, u
好過拎去掉啦,浪費晒 - V6 K1 e2 `7 V) X
她不會介意的,大家都是成年人嘛,有思想的
$ F; p) w1 i6 v+ l6 i( l8 E
. J% s0 q3 B# q1 D5 J

# s+ s( G# T  e這樣滴思想應該算訴較開放滴捏

我鍾意第一個!!!

好想佑你女友係點的人

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-4-26 14:43 發表 $ O$ e9 @/ t" S' Z5 R$ }$ H, g; w3 L3 d" @
好想佑你女友係點的人
' O* ~! O2 L$ l+ B: c

7 x2 c: y7 o, m
6 A% `# X; l% n& \8 B; ]& g& W2 q0 ^嗯,估成點呢

喔喔好性感的bra我想要我想川看看耶

真是很令人羡慕呀可以每天見到那麼好的款式~

引用:
原帖由 happysky 於 2009-4-26 21:30 發表
5 E  d- H0 D0 [2 j3 E0 I真是很令人羡慕呀可以每天見到那麼好的款式~
, V' z, `$ h( u: e9 z1 t  B4 L8 `$ X! L

- Y6 n8 D7 P, j* ^1 G& f& q
- j* n$ S% e/ D7 S2 [6 Q2 |0 z9 m某程度上可能會令人羨慕的
6 [+ ~' H. R  w& B不過相對日子太久會有點厭的感覺 ( e0 ^  s$ K) C' n3 y
慶幸到現在我還好享受這個過程,一有發現獵物就立刻行動,這個是十分剌激的

最近訪問的版塊