嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我的珍藏校裙

我的珍藏校裙

今日想同大家分享下我部分珍藏嘅校服裙、唔知大家有冇同樣收藏?) L% w8 F# K, ~" q% R+ ~% s* e
: s' y$ L2 I9 @8 j
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

全都穿得下嗎 想看穿上的照片

引用:
原帖由 vicky_lin 於 2022-2-7 13:49 發表   " I1 |$ @; Y2 E4 \
全都穿得下嗎 想看穿上的照片
& H/ A7 }; g9 P( A2 ~" n' r
有啲著到、有啲著唔到、要等屋企冇人先試吓影

厲害...................

堅呀

哈哈 買佐那麼多 遲早比人發現,出櫃吧啦 兄弟 - -
4 G: q6 }0 i( L$ Q5 \% _  u) d如果你係自己買我覺得你應該一定有經驗,如果你次次都係找代買,我就見意你不要再找代買因為長遠會影響到社區...

引用:
原帖由 khman01 於 2022-2-7 17:14 發表   " n9 {" a, v7 y4 e( H% l8 l
哈哈 買佐那麼多 遲早比人發現,出櫃吧啦 兄弟 - -% w" i( c  h8 q4 \+ }* \' ?
如果你係自己買我覺得你應該一定有經驗,如果你次次都係找代買,我就見意你不要再找代買因為長遠會影響到社區...
$ y; g, Q* l4 f1 s2 `
我全部都係自己買、我買都係二手、基本上愈舊愈好、如果著唔到嗰啲可以打J用、又有學生妹原味🤤

第一張藍色呔個件係CC?

好羨慕可以穿這些衣服上學的人# E8 J4 i" w) u3 y
有些連身裙好可愛

不錯!! 不錯!!
8 J5 L3 r' {6 e8 }# j想看穿上的照片......
& p' ]4 c" k' Y' R, w- h

引用:
原帖由 KT4135 於 2022-2-7 19:21 發表   
1 D$ P% t- U9 \# c第一張藍色呔個件係CC?
9 H) u3 |4 l  T  R係呀、都係我超鍾意嘅一條
' q  C$ z* T/ Q$ m
7 e* i+ E2 U* \[ 本帖最後由 mimiwong 於 2022-2-7 22:19 編輯 ]

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-2-7 22:18 發表   , w3 j: \# m+ B# ~7 D
$ U: `  z+ y5 `; t- e4 c
係呀、都係我超鍾意一條
) V! k2 `5 R; ^) G% A/ X4 E我最鐘意CC,買齊曬佢所有校服
8 P: O1 a0 W( a# ?; ]4 V% p1 J, a1 [9 E

- ^$ o! }  _) j) U[ 本帖最後由 KT4135 於 2022-2-7 22:39 編輯 ]

[quote]原帖由 KT4135 於 2022-2-7 22:36 發表   6 S# ]/ U& {2 @9 K; C

" P  G* {! c0 K2 P/ S% w8 S我最鐘意CC,買齊曬佢所有校服
$ K, V( t2 R9 e0 B7 E- m5 }  Y; [" A" c1 l7 ^6 g
全部都係全新? 有冇著過或者J過?有冇第二間?6 P9 ]8 E4 T) o" ]! k# L
3 N  Y, s# Q0 l8 ~

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-2-8 00:29 發表   ) k) _9 U, W3 ~# g8 s6 m

6 t+ v: A# K+ g. F$ w; y全部都係全新? 有冇著過或者J過?有冇第二間?
9 ?6 B  Z, v) D1 n6 m
全部一手,買左兩條夏裙,其中一條著,另外一條無拆袋6 v4 d  p5 j1 C3 R5 m' E$ e
以前有其他學校,但係賣曬黎買CC

引用:
原帖由 KT4135 於 2022-2-8 00:57 發表   1 q$ H: G# Q$ M8 _/ K1 G; W
$ `- g9 G$ n& `2 w- }5 n5 R6 t
全部一手,買左兩條夏裙,其中一條著,另外一條無拆袋  n' r. J1 e' H6 q9 o- F
以前有其他學校,但係賣曬黎買CC
, `" i2 {7 Q' u, Z4 r& W

. \  K" ]( g7 r/ B# u% M+ u點解咁鍾意呢間?

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-2-8 06:18 發表   
/ D4 L0 U! D- |; v5 [$ E3 `) O1 @4 R( E' L. {
5 d+ P! ?! ~! n6 s  p; ?# @; P
點解咁鍾意呢間?
3 A1 e" z% V/ \* x, ^因為多fd讀呢間

都幾多
  C+ X0 O0 |& i) w% q  h(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 KT4135 於 2022-2-8 12:10 發表   
5 P0 j4 S% f' \
8 z% q8 i9 h. W& w因為多fd讀呢間
" G8 G% I8 G5 ?. s4 P7 p
多frd讀使乜去買? 問佢哋借或者攞咪可以?

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-2-8 19:07 發表   / ]/ M  M* N+ x" R6 i

# s7 Y7 L5 J3 |; f" s. D7 A多frd讀使乜去買? 問佢哋借或者咪可以?
- ^. ~, w! ]5 J: u+ T. Z) R我對二手無興趣,又吾岩size,加埋佢地未畢業,無理由羅佢地d校服
! j7 d7 Q, t0 F" l
7 s! X, U5 K1 T! X! V7 Y[ 本帖最後由 KT4135 於 2022-2-8 23:32 編輯 ]

引用:
原帖由 KT4135 於 2022-2-8 23:29 發表   
: @( l0 B, T  [. ^7 L1 X5 ^/ m7 A; S( b1 I! a7 [6 P. {  ]
我對二手無興趣,又吾岩size,加埋佢地未畢業,無理由羅佢地d校服
# |, R+ ~& a+ @4 X- N" a0 J
但係我覺得著耐咗先有真正校園味、啲裙每日包著妹妹身體、可能會著好多年、新嘅完全冇呢啲感覺

最近訪問的版塊