嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

垃圾站發現大量女性衣物

垃圾站發現大量女性衣物

某一天有行過垃圾站時、見到大量女性衣物、如果你見到會唔會想執返啲?
' [% @  H- j- P2 G2 g& P! a9 v5 z5 w7 g  s7 M9 {4 ]8 _
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

攤晒出黎,應該已經俾人摷完0 j( }  d% |9 Z# ?3 B% K( ^
而且,綠色垃圾桶真係好唔乾淨

唔見有校服........

唔會 除左校服

wow! 如果真是發現,先會全部拿走
# Q% n) H- I+ {4 Q) g# _% d! L8 ~7 I之後再慢慢搵

呢好多係清潔工特登搵出嚟諗住賣比二手店當「下欄」架,無謂阻人發達吖

引用:
原帖由 1677 於 2023-12-21 18:12 發表   
6 J* u2 v5 u3 [攤晒出黎,應該已經俾人摷完) k) G0 Z# h' ~5 w3 P
而且,綠色垃圾桶真係好唔乾淨
  d: H# b" y  p# @/ I感覺都唔係幾乾淨

引用:
原帖由 kingphone 於 2023-12-21 19:30 發表   $ ^5 L7 w6 `. x8 i( }8 q; }7 z
唔見有校服........
9 ]1 b% ~7 e# G$ a, b
好明顯嗰個人唔係學生、見到幾件性感睡衣

引用:
原帖由 anywind 於 2023-12-21 19:46 發表   
+ T5 y, z1 j# {+ u  F" g$ u 唔會 除左校服
2 R. l' G5 \6 T" Y校服又比較吸引嘅

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2023-12-21 21:30 發表   % D2 U( b% G" V
wow! 如果真是發現,先會全部拿走
6 K0 |; N5 W. f' H之後再慢慢搵
2 F  y; X$ i  Q' X如果畀清潔姐姐見到你攞走就大0鑊

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-12-21 21:33 發表   
) k, L) Q, f& r' j- y: k. z+ N& O" C呢好多係清潔工特登搵出嚟諗住賣比二手店當「下欄」架,無謂阻人發達吖
8 N& h1 {, `; |( P* x+ j: L) T% t可以賣畀咩人?

突然扔晒d衫....

唔會,感覺都唔係幾乾淨......

引用:
原帖由 hkduck 於 2023-12-23 16:03 發表   9 q: w) B; x0 o/ |" ^4 c4 e
突然扔晒d衫....
$ v- h% D5 [) A6 D! V2 W
只有兩個可能:
  e" P& ~5 t  [+ q一係佢係cd,! R) ]/ G0 f- V3 B6 v
一係佢死左,佢屋企人礽晒佢啲衫

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-12-23 16:44 發表   
  T* E" T% s9 @: O; t; d
2 Z! T* j4 x! @# w$ b& P3 b9 C只有兩個可能:
) i! W6 \" b; V  F% F* Y8 y  N一係佢係cd,/ j6 s( f+ J# s9 h# Y7 [7 {1 B
一係佢死左,佢屋企人礽晒佢啲衫
1 ]) \: k" Y9 N0 P! }3 z或者移民唔帶咁多衫都得掛?

引用:
原帖由 mimiwong 於 2023-12-25 17:23 發表   / u6 x* `: A* {* f$ h9 Y0 y
" W0 D; j7 I% Y' o& p+ p9 S
或者移民唔帶咁多衫都得掛?
& D" s3 o$ L! z. n+ j# e
如果有我喜愛款的夏季校服裙的話 我都會執

換季清衣櫃 , 換空間再入貨 , 有咩咁出奇5 Q* ]+ c8 T; e
9 z( H' l$ \- K$ U

4月1日垃圾徵費,人家在斷捨離

引用:
原帖由 kingphone 於 2023-12-25 17:53 發表   
1 A  q, n- V' a/ T6 p6 E
) m9 B3 z% B; p/ t. j如果有我喜愛款的夏季校服裙的話 我都會執
- Z$ f8 j9 e4 u: ?' T* x. X
你唔係只玩全新校服?

引用:
原帖由 Nanase 於 2023-12-25 18:18 發表   : R* b* h- u- l" u2 H3 V/ ]
換季清衣櫃 , 換空間再入貨 , 有咩咁出奇- n: D* N! L; l" E" p" ]* H
! o* [( E; s2 {( Z- l6 K
3 m! Q/ a4 M. |  g3 ]你都有咁多女裝?