嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

男性女乳症

男性女乳症

有無人同我一樣都有男性女乳症?+ T+ f: G) a# C- A: B0 f
可能小時食雞翼食得多
- y- V. Z0 g/ F" F+ ^' r
6 @7 G7 G5 C2 u+ g都唔知是好事定壞事
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你有幾大呀?

肥仔大多都好似有

引用:
原帖由 jackiechan 於 2018-9-29 15:03 發表   
# x  h  p9 ]' t: U" o  S  c& O" V, Q有無人同我一樣都有男性女乳症?7 k7 S& w! Z" q# _- G1 ~
可能小時食雞翼食得多0 Z* z, n6 J8 r" P% i% q* x4 S
/ |2 K8 v7 ~: O6 F) k, B
都唔知是好事定壞事
) k4 |9 i/ U6 u+ q" l女乳症係因為食用荷爾蒙激素引起,特別青春期對激素影響明顯,容易引起荷爾蒙平衡
: ]+ {2 E$ W! B( y1,你係咪肥胖
# x6 O9 s. t8 e  Z( T  |2,大有無身體上唔舒服,例如胸口痛,乳頭痕痕哋同刺痛,如果無就唔算有明顯症狀,有懷疑向家庭醫生咨詢5 `, n( \- N' T: B( F' l/ o3 Z$ C
3,由於青春期影響,一般會增高至20歲左右,届時發現胸口仍有隆起可向註冊醫生使用處方荷爾蒙6 N5 x; }! u  U1 z- E
最後,青年時期好多人對身體評頭論足,請不要上心,外表並非主宰人生,性格才是,有煩惱可向知心朋友傾訴
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

引用:
原帖由 pigpigpigpig 於 2018-9-29 17:12 發表   8 @3 |5 Q& h1 a3 M( q) x/ V# e
你有幾大呀?
2 r7 C- L3 F, `4 _. @6 i* x應該有A
) t( M$ L4 ]) w/ V4 r! W問題是乳頭突起; M" ?$ e2 p0 D7 N8 n

: H7 O& V: R" \1 ]  z8 KCD的話其實幾好9 Z. R2 s5 f. S0 x- T- F
但平時男裝就有啲麻煩

引用:
原帖由 treesang 於 2018-9-29 17:31 發表   
. T8 f! o1 _# f肥仔大多都好似有
6 o8 p/ K1 H7 `1 F3 q
的確有啲肥

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2018-9-29 19:24 發表   
- h' R9 [6 t4 z( v/ v, F4 [0 P2 z
女乳症係因為食用荷爾蒙激素引起,特別青春期對激素影響明顯,容易引起荷爾蒙平衡0 {/ e* I/ A# Q) Y* r
1,你係咪肥胖
+ n8 D7 ]( ^5 a. g: R  O2,大有無身體上唔舒服,例如胸口痛,乳頭痕痕哋同刺痛,如果無就唔算有明顯症狀,有懷疑向家庭醫生咨詢/ R% z0 c( [+ M# J" h1 C6 p
3, ...
- n5 o3 P" _! A5 v7 b% \. ~- X, l1.有少肥
8 }# {# W( \% u3 P3 S! t2. 唔舒服又無
8 B3 p5 d2 s! F! ~9 v6 z3 ?& j0 I加上我無食荷爾蒙
+ F: _! j5 }! g$ T( ~4 M$ K
' Z. n. T) _: l  a( i但可以Fill得曬個bra又幾滿足 # m, T( O* H1 _6 v  W7 @
0 f% }+ S3 R) [) V% h4 Y
可能要搵下醫生

引用:
原帖由 jackiechan 於 2018-9-29 21:27 發表   
% z' J" q$ z5 u; P5 w3 a, @$ Y' `7 e1 j. |* B- v7 M
1.有少肥, h- M& m, R7 m' Z0 U
2. 唔舒服又無6 U% P$ j4 t8 {( T  l; y" l
加上我無食荷爾蒙3 y$ N& z$ u. f; v: A, F. v
7 \* b+ @( ^! ^5 X8 a. B- \
但可以Fill得曬個bra又幾滿足 8 [% E7 q/ \! y0 D1 y% n) L" E
8 M/ v9 [7 l, b5 k
可能要搵下醫生
0 \9 N+ @/ p- a& ~/ U) r
因為個巴有pad 啫,試下攞走會點,
3 o9 B2 J# q) n; }6 r+ h我著慣哩絲走pad, 或直接有綱圈露雨裝
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

引用:
原帖由 jackiechan 於 2018-9-29 15:03 發表   ! s6 y9 G' D4 C+ l, ?
有無人同我一樣都有男性女乳症?
+ R- ^/ M7 K/ [可能小時食雞翼食得多
' b! ^# L: n, z  G
+ L. W; Z7 D  l5 ?都唔知是好事定壞事
3 c6 T. `1 w: R: c
我都可以夾原子筆啦 所以放心 只要你平時會做下運動+ K) S9 B. b, d* Z5 B+ O4 I

9 N9 w" E0 F* q$ P; V2 r0 o& p[ 本帖最後由 tkcdream 於 2018-9-30 01:05 編輯 ]

[quote]原帖由 ahbee9603 於 2018-9-30 00:44 發表   & _0 v& W6 g5 G  E* I3 N, o

0 U# I* D/ V: r1 B& i: ?' Z( R; j因為個巴有pad 啫,試下

回復 1# jackiechan 的帖子

其實發福多數都會有,肥胖就基本有
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

I have... see this post5 k3 l$ U' \* U+ y% b% r' B
http://hkcd.tv/thread-43700-1-1.html

引用:
原帖由 jesstangy 於 2018-9-30 11:29 發表   6 K. }0 W) K- T" k
I have... see this post
* {5 u+ `9 o' }  S4 s) c8 ihttp://hkcd.tv/thread-43700-1-1.html
* u) {5 \0 T5 Y' B6 K, c# k好羨慕!
1 P7 E* ?( o4 s) {( J. _平時有無帶Bra出街

引用:
原帖由 cicilam 於 2018-9-30 10:27 發表   
# @4 w1 j" Q) y# T0 y其實發福多數都會有,肥胖就基本有
# n9 j: T' f8 e1 y$ D- O
我應該唔關肥事 事關我減左肥都仲有
( g* K0 y' \; z. ?) Z而且乳頭位置比較Puffy
  ~& D- C, {! @5 I% A) W. S所以應該是男性女乳

回復 8# ahbee9603 的帖子

我都有acup 平時跑步都feel到dun
/ I" T0 e: Q8 B' N7 v
6 h7 \9 [4 Y# ?/ ?8 d1 q# L0 }你都有呢個問題?

引用:
原帖由 tkcdream 於 2018-9-30 01:02 發表   1 c4 Z: x# s/ z; O* ?" ~1 s5 z( K
% D- G) h9 q" t
我都可以夾原子筆啦 所以放心 只要你平時會做下運動
" r7 o, Y3 ~) n7 Q* H
你都有呢個問題? 係因為食藥定天生

肥仔波算5算

引用:
原帖由 tony921 於 2018-9-30 22:36 發表   
" ?! C/ r! P$ e; l2 `8 T肥仔波算5算
9 @; o9 d4 a5 q
男性女乳也可以是肥胖引起的

肥仔波呢家野,瘦返就無,女人乳房如肥都會大D,但瘦左就會變dolina 。胸呢家野唔使渴求,有錢想整幾大都得。

回復 13# jackiechan 的帖子

香港好小,冬天如果出街懶得除就可能會戴落街買D嘢咁