嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

激素治療報告, 盡量詳盡記錄 2/12 更新

回復 79# treesang 的帖子

其實我最近有磅過, 變咗61.7kg. [: [5 o" ~; O& i- j5 ?: J
張電腦飛寫23.5
( i+ @' ~2 x9 y6 o$ \
' G$ j: E  [  \" e小咗雄性激素, 新陳代謝減慢
/ n7 z; u# j4 ]梗係會肥咗; N7 [) d& o$ o( u. c
我諗好多mtf都唔想
. r0 B% I" q6 P/ r5 \" j  z$ c; }& r) B6 R+ w3 h2 f

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 78# 變裝家務奴 的帖子

我當然知腰臀比先重要+ x4 V: W- o+ y2 \# n( z  L
但就算我冇左個肚腩1 s$ ^) `) a% j! s
都有31-32寸腰$ _% j& V. V: E
要有靚腰團比就要40吋巨躉

直接去切左兩個蛋,願望好快實現。

睇到呢篇嘢,我突發諗起7年前日子都差不多,唯獨係無睇醫生,食左1年藥,日日照鏡睇到自已既變化,雖然下面多左啲野,但感覺好實在,回到家裡,討厭既哥哥突然問我點解近來個樣變左,諗起啲女優(我係逐條清哂毛,都係頭髮到耳仔,都係畀人叫小姐,有次成堆小朋友過黎叫我係咪姐姐)9 e; o+ ]4 O6 s4 ~8 ]. Z1 |2 j* M  _
因為我哥經常借我電腦睇咸網,
' L$ U. G- O& s; n4 v* Y( D不過講番,食藥唔可以斷,否則問題很多- d/ L1 M; M% Q. R3 e% u) d+ P

8 [& \  U- b5 J) Q[ 本帖最後由 ahbee9603 於 2018-9-27 23:03 編輯 ]
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2018-9-27 23:01 發表   
) s, X4 S. j5 I+ U+ j& Y睇到呢篇嘢,我突發諗起7年前日子都差不多,唯獨係無睇醫生,食左1年藥,日日照鏡睇到自已既變化,雖然下面多左啲野,但感覺好實在,回到家裡,討厭既哥哥突然問我點解近來個樣變左,諗起啲女優(我 ...
; q& p/ r# a9 C$ C; ]基本上無乜可能,就算你食的藥係醫生開,臨做手術都一定要停

引用:
原帖由 treesang 於 2018-9-27 23:42 發表   
% Z# f$ s5 i/ M/ F3 h& }; t, N
; l( r# m3 k: W" S: r/ g基本上無乜可能,就算你食的藥係醫生開,臨做手術都一定要停
$ p& u* D  O0 F! N( Q% R& R4 A8 \. {我做過手術(其他), 術前當然乜藥都停,防止影響麻醉藥作用
$ t+ y, I6 u: c2 l& T3 \我既意思係如果食開藥,無心變,就唔好食,否則好多問題(包括我)
朝比內 莉香

161冇肚腩都成31吋,其實你話自己似女仔果陣有a冇少少心虛) t" ^' g) q" B: p; p

7 K% K! I+ r! x! \& G! q2 q+ F. e
引用:
原帖由 humenfemme 於 2018-9-27 22:12 發表   
& r5 P3 f, d8 b其實我最近有磅過, 變咗61.7kg
. `$ W# v# T5 S9 ?$ ^9 P張電腦飛寫23.5
$ ^" y' Z( v) s+ Z) u7 |  k* `- P0 x0 f5 L* C  S) @  l
小咗雄性激素, 新陳代謝減慢1 N1 I- r* D1 S4 e
梗係會肥咗' b. |7 S; B7 {% l% h( `' ^
我諗好多mtf都唔想

引用:
原帖由 espial 於 2018-9-28 09:32 發表   
! B6 l5 f+ k* y- `3 W. F/ }161冇肚腩都成31吋,其實你話自己似女仔果陣有a冇少少心虛
9 h3 }2 F$ F/ H, g$ R; p' z* F
2 M& ?& E! u; w
  bmi先係重點: k. c) _6 `; A+ j
引用:
原帖由 ahbee9603 於 2018-9-28 00:33 發表   
3 [5 G" }1 I; Y8 `; O
" ?! a: K/ [/ A5 v4 N& Z% K我做過手術(其他), 術前當然乜藥都停,防止影響麻醉藥作用+ ]% S5 g- d' g* A2 d& F
我既意思係如果食開藥,無心變,就唔好食,否則好多問題(包括我)
# V& D8 _) f! _# p) f3 f
如果食藥,變性係出於變裝的話,叫佢地返去諗清楚把la

回復 88# treesang 的帖子

我都係為佢好,身型比例真係冇所謂,健康就ok啦。但行得呢條路仲要自我感覺太良好會出事,做左小醜都唔知咋。真係睇到我打冷震/ }6 S5 Q/ P$ Y6 ?+ i$ l
" A  y0 ?, R( c' d+ D$ g

變裝還變裝,同變性其實無直接關係 切左又著番男裝,切黎做咩😂. p1 d3 Y5 r" L% j" M  H3 d# B
+ ^+ n3 `$ n4 |  ~- S
朝比內 莉香

回復 86# ahbee9603 的帖子

從來都唔係為左變裝而用藥$ B  z. m) o4 f4 j( m
只係想整走下身嗰樣異物
; b2 F# _8 X- X3 A: D從來冇諗過做尤物或者搵人養
& w0 N0 _+ H" Y5 ^所以根本冇需要放相" Y9 g$ C: O1 w+ |% O  q
, A3 V+ c7 d' A2 X& w# w
而且我都男仔頭, 又鍾意女人
; G9 I) t9 o6 L+ `除左想留長啲頭髮之外" }& j6 W, k3 r1 u
做完手術繼續男人裝絕對ok
7 e, A/ N8 l/ M0 C而且條街大把妙齡少女都係牛記笠記
8 D: V; D* J' o% X, C5 i8 |咪又係靚女一名/ j' I5 z- G7 ?
我就唔會因為我著男人衫覺得自己唔係女人囉7 e$ i9 y2 z  z. I  a
& o" V* p- F1 ]
再講, 真女人都燕瘦環肥, 有靚有醜
1 q4 C3 t: ^1 k8 k7 q7 s; I使乜同啲無聊人一般見識4 C- f, z; R2 m; c/ Q. q) S. e) u

1 v  s2 _/ v9 B/ n; T; f7 ?# j. ~[ 本帖最後由 humenfemme 於 2018-9-28 20:49 編輯 ]

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2018-9-27 23:01 發表   , z5 O5 ]" y3 f, F% x. s  Y, a
睇到呢篇嘢,我突發諗起7年前日子都差不多,唯獨係無睇醫生,食左1年藥,日日照鏡睇到自已既變化,雖然下面多左啲野,但感覺好實在,回到家裡,討厭既哥哥突然問我點解近來個樣變左,諗起啲女優(我 ...
. b8 t& [9 V) r7 [( X$ H& b自己食仲要得1年...個樣變化有幾大?

不如影幾張分享下

引用:
原帖由 Jany 於 2018-9-28 20:51 發表   
- [* V4 N+ H/ S9 }
. \1 L* W7 M/ J$ Y6 H自己食仲要得1年...個樣變化有幾大?
9 l( T# e0 u' E, L: e9 H呢樣野,就睇你點食,幾時食同埋食左幾多la

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2018-9-28 20:16 發表   
, t# G* M9 ~' G1 ?, f變裝還變裝,同變性其實無直接關係 切左又著番男裝,切黎做咩😂
1 F1 H. B* \  H. a) }& T$ @; U遺憾的係真係有人因為女裝而走去變性
% q8 t- _4 S+ C至於切左又著番男裝果d

回復 50# flashgood 的帖子

我食緊都有這情況

引用:
原帖由 humenfemme 於 2018-9-28 20:46 發表   , S5 A  f; u( h/ X
從來都唔係為左變裝而用藥
- U: k! [1 p- \' }* [0 E( I7 u只係想整走下身嗰樣異物
2 Y1 x7 W) N4 z- D7 \3 N$ N從來冇諗過做尤物或者搵人養6 D$ w/ j5 [& N, B# v6 y
所以根本冇需要放相
# a( t/ ~6 ?5 o% y2 u- w3 j3 p! ^2 a3 a4 Q6 G( v* ]2 e
而且我都男仔頭, 又鍾意女人
" U4 j+ e0 l1 ?" A% E3 e8 V0 h除左想留長啲頭髮之外
! E( T' ~; Z% f6 B9 R做完手術繼續男人裝絕對ok $ x: Z! A$ S" v; I  p
而且條 ...
+ C* j0 c& T) p7 V( d! B
自知道自已係ts之後,好似有一種第六感覺醒,我們背負了作為女人既思想出發,亦知男人如何男性角度看待事物(特別女人和性)6 s* F3 d, y! ^$ j6 v+ h5 q
人既敏銳度,感性,知性,警覺性高左,同時理性低左,
1 d' l5 ~* I1 _. m4 K# s: a; V不過因為知道而不會介意,反正這條路,無論切與不切,用藥那天開始就回不了去
朝比內 莉香

引用:
原帖由 Jany 於 2018-9-28 20:51 發表   & N1 h' k% P+ ]/ f$ v
/ C9 q8 d6 @9 a9 X
自己食仲要得1年...個樣變化有幾大?
7 Z$ |" m4 ^: {
如果只講樣,
' Q# w0 A0 }9 g# G0 d. E8 N: d$ D臉型尖左(因為肌肉紋理開始隨荷爾蒙變化) ,
% c" C3 y9 g! _9 ?$ N. G皮膚白左(可能體內酸性增加左,敏感度高左,所以整親會痛左,但因為本身沒有女性對痛楚基本抗性,未必增加太多腦內酚抗痛)* a% Q+ ~. ?& r
的確氣力少左(肌肉力度難集中)
6 N7 a2 p/ H4 Q7 F. z盤骨會增生(如青春期服)- B% z* t2 a& i
權骨位會增生
# Z; M; M3 ?3 j: @# u" g+ o細佬會縮到得5cm, 左右(但勃起收就唔係啦) * D! E. k; P0 X" u( N
頭髮會增加,容易生長,就算剪到陸軍裝
( T1 U6 {8 }! h5 L半年後都會長到落肩(最長去到腰)
  o9 _' q0 a  u. P& W6 U以上因人而異
朝比內 莉香

回復 96# atr182 的帖子

我食左成十一個月啦,仍然會有時痛有時痕,有問過其它女生,只係話係正常,但係持續幾耐就未知

回復 99# flashgood 的帖子

乳頭而家超敏感  J/ F$ N: {' N! a3 Q
掂到少少就已經好覺: V3 b) Q8 I7 }, z1 x# S5 c
戴胸圍真係有其必要

最近訪問的版塊