嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

怎樣才更有女人味

其實女人味對來黎講唔需要由頭到腳全身,# z+ y+ P2 l8 \+ {7 d
- O0 q; D- p) u1 E5 c  e
當然啦穿義乳我可能都會穿 (頭部個D化妝、假髮...等等就另當別論)6 A; W4 U6 y9 M0 E

/ ^4 ^: W1 z# a, u0 n' M只不過我只重視下半身女人味  (原因講得太多次,唔想再講)) G; Q: a* R- f7 t0 y/ v

+ c/ m8 j  s2 M. l) [( o6 g- `5 [/ v所以為了下半身女人味,務求沒有100%起碼有80%

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-1-28 15:44 發表     k! A; v, e2 u; V! M2 L
其實女人味對來黎講唔需要由頭到腳全身,
' {$ h0 c2 @' U5 _# [# M9 ]* e
, W. w! F3 K: b/ I" `7 o: g當然啦穿義乳我可能都會穿 (頭部個D化妝、假髮...等等就另當別論)/ K! z1 @) ~3 m% T7 r  q$ c
& ]. j7 d( C1 m! \+ K
只不過我只重視下半身女人味  (原因講得太多次,唔想再講)4 _3 g  [; ?+ r! ^3 ~+ P2 C2 m
( i/ L2 |# Z! X1 ^2 [
所以為了下半身女人味,務求沒有 ...
+ B0 m2 X; ?/ D: T8 s
$ s" X8 b( j! s& |) G2 L
買多些絲襪,著多些絲襪,令自己下半身性感點女人味多點

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-28 17:15 發表   0 {/ s' y$ [8 G3 c  y& O0 n; c

Q9 d5 O' n7 T1 d4 M* X& k- e5 z5 U7 N' G  u
9 `2 K+ K. {6 o% U
咁上半身呢?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

戴義乳,低胸,間中扮不知情走下光,是不是這樣?

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-28 17:15 發表   + u  D, b  N; Z' U1 B- A4 r9 A
* A& g! U5 J0 f" b
' r& M- X+ v) F
3 N9 c3 R+ H9 }3 r& R* Z$ I; y( U3 @7 o1 ]4 i( J3 T# t
最好配合高根
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

穿了薄絲嗎?

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-28 19:14 發表   : m) `; O( V7 V0 A; Y' M$ B
穿了薄絲嗎?
0 ~. m) v# S; L  |% ^2 [
/ l; ^0 U* @2 g# h. Y+ L% [
要穿薄絲高根, 才能好看一些

只要腿美,你男人就迷迷糊糊了。

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-28 20:22 發表   * w9 ]: ^1 M' z5 O. U- N. G2 B1 U
只要腿美,你男人就迷迷糊糊了。
% V/ y' c% C3 A4 Q3 O9 h6 U0 \! g) P  [
下回想看我穿什麼?

引用:
原帖由 joey221 於 2021-1-28 21:47 發表   
" R; f4 X) t) V/ E9 p
* f! J$ T6 n/ m- T! z6 n
1 P2 p8 G  s  \( }; d+ d) v2 u下回想看我穿什麼?
6 c1 l3 T9 k3 [/ L5 ~( t% B9 K2 o胸部?很豐滿嗎?雪白嗎?

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-28 17:15 發表   
9 W' q2 H3 Q# ~/ N. |3 s3 }/ ^
2 N$ B" }3 M; U9 @, t/ b/ t  V' v7 H# @9 ~" o  y) [
2 A) v% B/ w4 a
絲襪就一定要著多D,但唔需要買咁多,適量就可以* F7 g; D" ~& C$ F" J: v7 _
  n% C1 n+ K4 {8 u
同埋我下半身已盡量習慣多女人姿態,例如:交叉腳、翹腳...等等

有無間唔中走下光引死麻甩佬?

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-1-28 22:28 發表   - B( ], X9 `8 V
3 M1 {7 u' b, f# y
絲襪就一定要著多D,但唔需要買咁多,適量就可以' Y$ N: Q4 R9 x/ g0 z, b- i* A+ @, z9 p
+ f1 b6 |4 Z+ o; E  x7 `
同埋我下半身已盡量習慣多女人姿態,例如:交叉腳、翹腳...等等
2 w: Y) g2 P- K) q% n! y

6 Q2 [7 q, B0 d$ r+ i你也有女人姿態心得

我新手真是要向各位姐姐多多學習

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-28 23:11 發表   
) m% G* m9 p5 e  t5 k, S; c3 a8 _4 N我新手真是要向各位姐姐多多學習
* b# r: H' i* Y
5 E8 t% Y& _: J0 f; j& P, k當你習慣了女性內衭的軟滑" L9 N  G6 s- U/ ]
和絲物的貼身,會娈常常穿上

引用:
原帖由 joey221 於 2021-1-28 23:06 發表   
" I) L" A, u9 h/ ]4 y7 C' P) ~) c, j  q- A" f+ H

% ~. U. R5 _' c" w0 `/ r2 t你也有女人姿態心得
& D! H2 b% j3 r' k; ?; o% A  m0 P
% D& o9 T; S( a+ {: s
我個D唔算咩心得,就好似打機咁,一次過唔到關,咪嘗試多幾次或睇片睇人點嘗到過關為止2 Z( N5 w/ W& m8 a1 `

6 H. z, H, E5 P$ ?" F% F原理都係一樣,初初唔多識,就連穿絲襪都大有學問,唔係隨便著上身就係得,' ]. s! C2 y$ b& @6 ?8 u9 f

5 o. {" l  \  U& {% A$ b4 w! p後來不斷對依方面左吸收右吸收,不斷累積經驗,咪到今時今日囉" c( X/ `- q7 L4 Q; {+ I: ^
8 C2 H4 f/ |2 x
" B3 N% H( g) J. I1 @' F) l) F
引用:
原帖由 joey221 於 2021-1-29 18:05 發表   
$ e& e' M  [6 i4 M! ^: ?5 N. M7 {
2 N, K% C& e0 D: {/ h# ^' N5 U. N+ }) K6 E, y3 V, g
當你習慣了女性內衭的軟滑
0 S8 P# ^+ O- e和絲物的貼身,會娈常常穿上
4 x5 ~5 }/ n8 z; D, z% _% G# f
- u. W  ]5 ]9 o/ T4 @你講得冇錯,當你習慣左就停不了

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-1-29 18:49 發表   
' W3 n$ x, c+ q9 \, p2 f# s# ?. F' H, k/ H2 m2 ^
3 c7 A& d5 T) Z' c9 P
我個D唔算咩心得,就好似打機咁,一次過唔到關,咪嘗試多幾次或睇片睇人點嘗到過關為止
. ^( _- L; X$ f$ l7 _* M- X5 Z; l( w+ ?$ G" V! a8 |4 Z
原理都係一樣,初初唔多識,就連穿絲襪都大有學問,唔係隨便著上身就係得,
" @! D) ^9 J, \; y; @0 y
$ e+ s0 `8 R$ u8 C1 E- G後來不斷對依方面左吸收右吸收,不斷累積 ...
+ I' R7 S+ f( x# Q% [" p

# H' ~* r% g5 P) U6 L$ B女性的衣裙, 也是貼身中帶柔軟, 穿裙子坐下的感覺, 太美妙的& `* u6 p3 T& Z) w  N

引用:
原帖由 joey221 於 2021-1-29 18:05 發表   " H3 B$ a0 E  x4 h3 m
" y/ B& ^  H8 I$ |! c4 a
  x; N% ]0 p; v
當你習慣了女性內衭的軟滑
3 ^" y- g2 Y, k6 A和絲物的貼身,會娈常常穿上
. D/ A# s2 ^7 E9 K! a
好,我也要學做個好女人

引用:
原帖由 joey221 於 2021-1-29 19:38 發表   
( t+ I) Q$ Z- i* a# g5 I2 `1 ~
% @8 s& a* ?) [* {: T. \/ \. y. l; k
女性的衣裙, 也是貼身中帶柔軟, 穿裙子坐下的感覺, 太美妙的
1 w1 ]9 h, b8 {3 W  e/ m
4 @) U3 o4 s2 d/ T' a! v* m2 r
很舒服,我期待這種感覺

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-29 20:04 發表   , Y4 I( Q& |. E: P) G; ]( A
# [& |% r% j7 H5 n5 R% R9 d
很舒服,我期待這種感覺
0 A) }: y5 t9 S. _, k! K) Y: W
  n* p. f, O. e% P  I
貼身之感覺, 坐下裙子包實PAT PAT
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件