嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

咁大個人第一次

好好既經歷
' |  S3 I  R7 ^% N可唔可以分享多少少女裝同女人做既感覺?" J9 E( x' P( E0 ?2 v8 o0 u! u/ f; a6 V
係覺得自己仲係男人定做緊女人?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我變裝去叫雞只會叫佢插我

回復 1# elain_wong 的帖子

你搞到人身都痕晒!

著住高跟鞋一高一低一定。。

引用:
原帖由 connyew 於 2013-11-14 00:28 發表   ; j# N. f& k; G8 M$ I9 s
著住高跟鞋一高一低一定。。
' V2 ^6 \# s# Z6 C
( x( M. r) y- s! B9 f7 K5 A你想講乜?我而家著住高跟無你講既一高一底

引用:
原帖由 elain_wong 於 2013-11-8 11:33 發表   
9 G" d& c! W' X8 v3 q昨日去左一樓一....
) u' s: n  [* Q# E" }; O
4 w8 r0 }! A8 o" X) L9 |+ c) q2 [本身己經穿左女装内褲,吊襪带+四個骨lace黑絲.
9 Y% v& E6 Z2 ]5 p8 N9 X* N3 T
打電話上去,無客,就慢慢行上去。
9 B1 Z; e& f& r4 C5 b1 e4 T
% K# P5 `9 N' r$ A7 P按鐘,開門,大约三十多嵗,身材幾fit. 樣ok...不太差。" n7 k8 ^! O- P. J- p: ]0 n3 c8 c, U
入房,發覺 ...
+ X1 ?8 a. Y% I) C/ R. M( E

9 U1 T  F- ~! S% n9 cI want to try.

引用:
原帖由 misslady 於 2013-11-15 00:53 發表   
# X& I# f( h+ m' x- z) q5 }
: i9 P- I0 P$ b8 d3 t- s. ]2 ~
I want to try.
  G  R) p! _7 h搵日約定一齊去好嗎?我都知係邊

引用:
原帖由 梓欣 於 2013-11-16 01:49 發表   + W; e: G8 d/ D8 y
/ [* S0 a% }5 R  Q
搵日約定一齊去好嗎?我都知係邊
# O+ l5 L. |; R# L7 T* F4 K# C
其實好多地方都有
9 u, K; Z2 B( y; {+ r7 E援交學生妹都肯做

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-16 08:29 發表   
$ ~* {$ h* H* e% T; T; V3 p% p& V' j. p
其實好多地方都有- F8 D9 S$ }. Q* G( n
援交學生妹都肯做
- X/ Y4 _' {! `& ]2 |& W7 B
大約要幾錢?

引用:
原帖由 梓欣 於 2013-11-16 11:48 發表   $ y4 X* z' D" ~1 x! q: a
5 R: a4 A$ l: [/ M
大約要幾錢?
; U7 P2 ?: t( T- H: i0 q) i& a$ P5 {; u) {4 t
我而家搵果個收1000-1200

回復 30# MUI 的帖子

咁我想問下通常玩幾耐嫁??

引用:
原帖由 qqqqaaaazzzz 於 2013-11-17 18:13 發表   
0 Q+ d2 b4 `# ~' i4 m& r* s咁我想問下通常玩幾耐嫁??
/ {# k( G, m' H- H; w1 Z: w- P% q  o" `" W  R, A& Z" V
大概一個鐘

小学谢谢姐妹分享

那真的很刺激喔

好似幾好玩咁

o係深水步邊度?可以PM我嗎? Thank you!

好鬼正啊。。可惜我五系香港啦

SORRY, 走地同 K 壓果啲, 如果只係你一個著女裝去做男人正常做的事, 唔需要鳳姐著制服或者問佢借衫的話, 佢地係唔應該加你錢的.

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-12 10:00 發表   " \9 X4 j' {/ \! H* K. y
我變裝去叫雞只會叫佢插我
+ h/ a' W& I" M0 n- ?
你肯定你叫的係雞?定係叫鴨?

最近訪問的版塊