嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無同好喜歡絲襪塞口

有無同好喜歡絲襪塞口

以前爬文曾經見過呢度有人開post講過玩用絲襪塞口1 O0 e6 Y; y2 e; C# L: ^. M4 w
唔知而家再開post仲有無同好呢
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
絲襪塞口就未試過,絲襪捆綁就有

我鐘意用封箱膠紙
加我wechat傾計丫^^
wechat : dorathyng

引用:
原帖由 lztt 於 2021-1-11 00:19 發表   
$ m. @4 B1 Q9 d- {以前爬文曾經見過呢度有人開post講過玩用絲襪塞口
* @: n# }9 F/ B( j唔知而家再開post仲有無同好呢
# T: w: x# }/ F0 F' k, B0 p& _* ~
5 d9 @4 P% T7 N8 O" j/ a
我也是有,塞在我口,作出又姣又痛苦表情

絲襪塞口就無...但是我不介意對方塞我穿了絲襪的腳指....

今日嘗試咗先將一整條絲襪塞入口,然後再套上8層絲襪
" j. J' }/ `. n. h) [( d: u+ Q1 f含住對絲襪幾個鐘感覺很好,但8層絲襪實在壓得太緊好辛苦

塞口,笠頭,捆綁都試過。

引用:
原帖由 lztt 於 2021-1-11 16:19 發表   
+ M/ a  j. U' V$ A今日嘗試咗先將一整條絲襪塞入口,然後再套上8層絲襪6 B/ l* q. B: c( o  Y
含住對絲襪幾個鐘感覺很好,但8層絲襪實在壓得太緊好辛苦
& B; Z2 X  c6 T3 ~5 n; J

- l* A; Y) @. |% _1 s個頭套住8層有無呼吸困難?

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-1-11 18:05 發表   
2 I; D3 d& Z- i% u1 p% `. t+ ~6 g4 C
/ o' |4 F% _1 ?9 M  L# h7 \; [
8 I- X+ `, a8 u) j. e0 E/ `& [2 r( V個頭套住8層有無呼吸困難?
9 O) U/ y3 M9 _

- U, e+ w+ b" J" Z+ U0 ?無,因為係比較薄既絲襪,都仲透到氣
& t; {( Q6 Q, f! x' z* m: H, ^不過8層太辛苦,6層應該好d,壓逼得黎又唔會緊% B3 s# f# |. ~. i4 H

1 u$ o4 X/ y- d, I. I% l[ 本帖最後由 lztt 於 2021-1-11 18:25 編輯 ]

絲襪塞口和絲襪捆綁都試過
! X! o. k, F: }7 F9 u  r# s* g# n

捆綁絲襪正

但曾經被摸(由下摸到大臂內側) 和著住絲襪啜腳趾都試過
3 T7 Z% Y1 z8 ?6 G' |, k0 @" q6 i3 |7 T
就係絲襪捆綁+絲襪塞口,我未試過,
  M2 p7 Y1 H  [! ]3 ^
/ t) b6 \0 @/ g. J8 y' F不過時至今日就算絲襪捆綁+絲襪塞口,我都冇興趣想試,
' n; h( j! |# d) W7 t, m
) _$ i4 z# d$ `) |4 S4 [因為我唔鐘意咁,絲襪係用黎著既,就算用癡漢方式被摸絲襪,我都還可以接受,
" N6 ^8 U  Z; U! y
7 F4 t; A& v8 U% z! B7 J( m但再有絲襪捆綁+絲襪塞口的話,我會說不。如果係名牌就更加唔洗想,0 C& @* d& z9 |7 P+ F: `" t  P

+ E5 J; ]  u) W# S可能你地覺得我會好大轉變,話唔埋我著慣左絲襪既影響我對絲襪既睇法都未定,* K- W! ?5 ?( w1 G1 G3 r

4 x8 x( s7 U) b5 C( u* y9 O所以我依加著絲襪都係用呵護心態黎著,務求鍚佢多D,著佢多D

絲襪在口中會膨脹,壓到舌根的時候會有嘔的感覺。塞口還是用專門的口塞或是小一點的手絹感覺會好

絲襪綑綁和綁嘴巴都試過

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-1-26 18:57 發表   
$ H6 f9 a! u; L5 c% d9 ?1 M但曾經被摸(由下摸到大臂內側) 和著住絲襪啜腳趾都試過
! K6 a3 }1 Q2 ~, m( \3 P
$ R& h3 ~8 {9 P7 V, R. Y就係絲襪捆綁+絲襪塞口,我未試過,% `  y1 j+ W6 C8 b; z  {5 I

: A- V7 w0 ^0 C- v+ m: p3 [, E8 A不過時至今日就算絲襪捆綁+絲襪塞口,我都冇興趣想試,
3 \# \2 H" a7 W& ?
. y$ }) H& i4 V因為我唔鐘意咁,絲襪係用黎著既,就算用癡漢方式被摸絲襪 ...
) ?2 D- D  B8 K4 }4 X
欣賞對絲襪個種尊重 點玩都好最緊只要兩個人認同