嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

萊卡緊身衣

如果搵到同埋價錢唔係太貴2 V5 s! A4 g% {( C( L0 H
麻煩關照我一聲喎

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
多謝大大既無私分享
/ ~( L8 e% W. ]# `小妹都想買喔>>>>3<<<<
絲襪愛好者>3<

邊到有得買先

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-2 21:30 發表
& u0 Q* J: r8 i: H如果搵到同埋價錢唔係太貴
! a! k4 C* D5 ?9 y% W( `" k麻煩關照我一聲喎
1 ^5 y8 \9 J* A+ K) i: y) d! m; B7 O1 t/ W/ F- Z) Q
一定一定,有好野必互相交流..  $ g* U$ t2 w# e8 ?" s3 V/ A! }

& K  k$ c8 m5 P2 H0 ]下邊呢位真係當泳衣用:* V+ t) `( S% R& T5 e9 w. ?, b5 K
http://www.youtube.com/watch?v=uguOFvM-mV0
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-5-2 23:07 發表
- J$ E& k4 j- j. M, U邊到有得買先
$ @4 F. f- Q% p, f8 s( ]
4 G9 s: R0 A3 ]" p/ _1 s$ Zyahoo auction 有人賣緊..6 u9 t$ ~) R3 ]/ }
不過唔知 o 唔 ok 啦..
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-2 23:17 發表 & C4 V- a% b5 n9 Q- C
9 m, r1 J5 p" `' t# Q

# S7 }" Q7 A1 h9 V# b1 ?一定一定,有好野必互相交流..  ! b- D8 C$ [+ Z$ z# Z
* V9 G" Q8 e1 z0 S
下邊呢位真係當泳衣用:$ Z/ S! L! h# J# A' B
http://www.youtube.com/watch?v=uguOFvM-mV0
3 [# H) N- w& L3 T% F
! M* L$ F$ n0 L, y; z/ t* r9 l& q
$ {4 n9 q3 {1 e% n, P
呢位外籍人任真係掂呀 / \, y9 t! o0 B
佢著果件應該唔係膠衣% T1 Q. F0 E0 c% p. R* D7 N
濕左水仲貼身,見到佢咁玩法已經覺得好正呀

呢個實在好掂,最鍾意佢玩slime:
% j1 ]( L2 C3 X2 O- zhttp://www.youtube.com/watch?v=uIdv4_d3t3U
# i+ u+ l  f+ _/ L" Y2 l
# i% \6 k9 |) e6 W3 K! W* i呢個另類'日本超人'觀賞(其實好av feel):" S! p$ \+ z3 p2 f2 p5 j
http://www.youtube.com/watch?v=lsLdnmFzSYs

著埋出街果段最正呀 5 q* S, J' z- M. c* ]9 q7 G' Y7 V0 y
喺香港會唔會比差人拉架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-3 21:16 發表 " Z3 u. P: y8 S5 s+ ^6 ^# R
著埋出街果段最正呀
* b4 \6 R8 \$ f/ \4 V+ o喺香港會唔會比差人拉架
& }" X2 c8 t2 T1 {4 Q) c" ~5 M
0 E" c8 D" e# r. m  a5 c哈哈,係因為引起公眾恐慌.. 

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 04:39 發表
0 f! t2 C$ b* @( M0 p3 {  e有無D好似蜘蛛俠咁個頭套分開架
3 y& a; \0 u1 D+ F. [1 \睇唔到野好無助咕喎
8 ?/ N# V0 `- A0 [* o8 Y我直頭會返唔到上床...
1 }: x  D" d( P5 O3 ^$ ?9 J一定撞死都似8 L/ R+ i' i4 }9 k$ x% R: x
咁似乎真係要叫佢開番個頭位....

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 11:50 發表 3 a+ ]( F# v/ a# [5 M& W- G
我諗住如果頭套可以分開既話; D4 }& c. g; S# ?3 u
天冷可以著埋出街,正呀
; y; o2 `+ a6 s5 @# ?: @! G/ L# F, Z咁到時唔可以去廁所喎...除咁煩..

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-5-4 00:16 發表 + a/ o: P* c+ c5 D+ P
/ Y0 ], _) ~" `; w4 H
咁到時唔可以去廁所喎...除咁煩..
: U" s7 R1 H* d+ M' y3 Y! e0 h! f- n) P- ?* L8 W3 b9 d3 R  Z
咁可以响重要位置開窿啫..
! J( B: \5 n7 }4 K# i# B) F' E: {+ m8 @6 U* Q
引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 11:50 發表
0 L6 j( B) L& ^# _! a6 }  k我諗住如果頭套可以分開既話
6 m  v( k3 c* {7 ~; A+ f% b: W. u* H4 _: r天冷可以著埋出街,正呀
' B% f7 V7 D8 u. ~. v
5 n% i! }) e) z. ?8 A7 U
諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街..  + {5 J( j* M; M" _; R6 ~( P
2 {' b8 `, \2 g, W
引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-1 00:59 發表 : c+ g4 i- ~2 P' P# D" I4 X
膠既留番冬天著..+ z6 K4 T; }: I5 J

( r2 f# k8 P2 F3 {+ F. y9 y7 F5 R諗諗下, 一件開眼既加一個頭套, 呢個組合真係唔錯  
3 W' H* t- l- o0 Y1 k有神秘又有方便, 幾好   
5 h$ [% x' j9 w' W6 N
/ R1 C* H' m! K+ o5 H: r4 D! d  ]$ `
哈哈,原來已經有人用緊呢個組合:
! Z) o' W7 R" D1 Qhttp://www.youtube.com/watch?v=uIdv4_d3t3U   @2:55  

[quote]原帖由 Oneone1 於 2009-5-4 01:09 發表
: C( C) F) [/ a( {; ?- N5 l, i
8 Z3 ?; J4 s* Y& ]/ R9 k+ b/ |8 i& S

: N) h# f6 W& b3 ]6 `" d4 \* k
4 }- Q1 L4 v1 r
+ o9 \  B; F2 e/ l1 e/ ~
諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街.. 
* k+ C$ X% g, N/ ?9 J7 `) |
3 q: ?; `, y1 P! m; U/ N& [5 ]8 |$ l$ W8 o3 C( q

- N/ _: o! r# E. H天冷好多時都會戴手套,所以都唔怕既

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-4 23:30 發表 " q+ }$ d, s2 y& v: a; W4 y: z+ K
[quote]原帖由 Oneone1 於 2009-5-4 01:09 發表
; {! e; F) Z" ~8 t5 g: W  |  Z2 D+ x- j; U

* Y/ l) [2 o5 v# M
( ?; J1 Z- S1 c2 k+ `9 `# R0 @, @) F! B, @8 D6 y

+ V) ], P0 Y+ L) j* g) c. p3 o* ^6 ^; s5 Q) _' }5 |9 I6 f  s
諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街..  5 y# j! ]% ^4 [: k% t
' d% a: ?* [5 h% i+ o) J

. q- F, I6 z4 |. q
8 \% c6 P, l7 y3 C& ^  {天冷好多時 ...
, G, ^0 ~0 I8 {. ?& e3 U- Q: a香港地,我真係凍極都未用過手套.. # i  S6 I6 g4 [; O) b/ A5 x
..最後一次可能係小學嗰陣.. 

我每逢農曆新年都會上大陸玩返十日八日
7 k2 w# V# k2 \6 A上面一凍起黎都幾係野
$ @2 y* R" @4 p8 R7 H- M所以呢件緊身衣真係大派用場$ U' y2 O' p3 Q- v
不過下面點樣開窿
- x0 t2 Z( G8 a: O. e真係急起上黎去廁所唔方便喎

咁啱你又要去凍嘅地方.. ' p$ u* F$ X5 a" }: `

. \- }% C# M, ^3 k; I, Q0 h0 Y  N開窿嘅,可以由後去到前,或者掉轉,成U字就ok啦..8 c( G* `: d6 p) B

# z% ^. d$ K: S  [7 I; ^% V再唔係分開上下身囉..
% R! `( A% C6 K- d* w
' n& \) g" E$ @! a[ 本帖最後由 Oneone1 於 2009-5-5 19:43 編輯 ]

分開左上下身感覺應該差好多喎
! J0 Y- R3 }/ N4 H6 O) [諗落都係步姐果件方便好多呀6 b% U+ \4 f, F) z8 H* x
由前面拉到去後面& o  W/ j2 }) Y. a. s
著果時都唔駛人幫忙

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-4 01:09 發表
+ {4 C% z4 r/ y6 U$ g% ~' c0 |  J

. }6 e" A/ F; l+ L, e" O咁可以响重要位置開窿啫..3 I1 w; S; Z7 ?4 M% _* \
6 U* i  A. E  m8 f7 O# p  K7 m
& s1 F5 d9 ]7 l( v& V7 U6 i# v
8 n& K! K' @4 k% _# \( y" F
諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街..  & r* _! o" O1 u2 q0 J

0 m8 B1 t, Z' w/ [" y  I9 ]+ |1 F% B/ x5 w- ?9 [$ J
# a& N; {7 ~5 G# b0 Y
哈哈,原來已經有人用緊呢個組合:9 ?. g4 s& h) u+ A
http://www.youtube.com/watch ...
* V! ?& C- q4 E8 T1 T開咗窿會失去包到實的特色...

好戰隊feel~~haahaa

就嚟多d戰隊feel:
0 E  `; ?4 m8 e
$ _9 ?; O% u2 J5 o' ?! R: |http://www.youtube.com/watch?v=G8b9DcgDx4M
. i, Q& F+ ?0 k. N, X" @http://www.youtube.com/watch?v=a9lOPlqs7Kg
" F) h# i% \1 q" N" Khttp://www.youtube.com/watch?v=4qkjaPtbTKs
2 w9 G9 |: l- I) @" D! a* \http://www.youtube.com/watch?v=813ejy6ig8o