嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

…………….

…………….

...........................
: m/ d9 |) e$ i4 R$ a
' }$ P4 l# y1 R7 X/ c% u+ [; h[ 本帖最後由 grilboy 於 2024-2-11 09:05 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
咁有無影到相呢?

why hwyhwyhwywh

引用:
原帖由 grilboy 於 2009-5-19 23:59 發表
( v, ^! {! W) I* \3 @. j$ K" Y我今日係機鋪見到一個CD係度打高達...........................) N5 l# I- `4 p
真係比佢嚇到我O左咀,我估佢係得17八歲,老實講6 i2 S* G0 d" ]- H7 i- o
下次小心D,我聽到有人想報警
7 |; a) C( F' m% u6 M' ^
1 O$ h( r' Z- F! `6 p
打高達係咪有另外既意思?

...................................無言捏!

男穿女裝出街犯法咩? 報警告佢犯咩罪? d 人真搞笑=.=

引用:
原帖由 cdtv 於 2009-5-20 01:13 發表
! c# y* R& {: l2 u8 ]# }男穿女裝出街犯法咩? 報警告佢犯咩罪? d 人真搞笑=.=
# A8 W' G) k2 x4 ^0 d8 {  f+ n7 L/ T
根據《刑事罪行條例》,任何人在公眾地方遊蕩,意圖犯可逮捕的罪行,或故意妨礙他人使用該公眾地方,((甚至導致他人合理地擔心本身的安全或利益)),便屬干犯「遊蕩罪」,最高可處監禁2年。( K' j: \9 v' Q& K+ R1 {1 \

" [& p" _! s9 S8 E( z+ O( L
  O' B3 o) ]/ \# W& H0 s8 d* J只係唔想佢一時貪玩比人拉就唔好啦
, n. C& K" x: Y  h如果佢仲覺得自己好似女仔,入女廁既話,真係大件事! v1 H: k/ N, G. d& ?+ d
希望佢日後小心D,哩個世界有時真係咩人都有5 B4 m! Z1 x7 Z* M% M

7 r4 p* w4 ~: J5 I[ 本帖最後由 grilboy 於 2009-5-20 01:33 編輯 ]

引用:
原帖由 cdtv 於 2009-5-20 01:13 發表
  g; D0 O5 d( G# `男穿女裝出街犯法咩? 報警告佢犯咩罪? d 人真搞笑=.=
% w4 y8 Q4 r$ u$ x9 l( [佢可以話你意圖入女廁, 然之後非禮!% N0 E' @% x/ f# b9 H9 \, x
(事實上呢類人真係好多, 令人人心惶惶)
5 H+ a; }7 x( |/ i不過佢要預先警告過先可以告你, 畢竟要講求證據

可以形容下佢著咩女仔衫

上身我只係記得係白色衫,熱褲,黑C,紅COV鞋; N4 d# Q) p& }8 f
真係服左佢,可以30幾度著黑C出街

厚黑定薄黑先?

引用:
原帖由 grilboy 於 2009-5-20 15:19 發表
  Q  h: C; e- E0 u% K4 d6 n上身我只係記得係白色衫,熱褲,黑C,紅COV鞋
# k, {) p1 a( e4 h8 g6 F+ r真係服左佢,可以30幾度著黑C出街
4 c6 K6 Y' N: T+ V* m9 _6 L( j: q" e8 b- e$ x) [
佢著黑絲會唔會係佢無剃腳毛呢?

回復 7# 的帖子

有關人士是行為不檢嗎?/ a# _0 y; Q. b3 X2 A6 J2 V
grilboy 好像另有所指...

我打灣岸...........

o........佢打機冇問題! . i% S: l( j- g4 t0 z. @
佢冇犯法不過怕佢衝入女廁就大檸樂啦!
york

真係有吔的人...

著黑絲熱褲無問題喔
+ c6 S9 ?5 P% |5 n9 Q如果係驚佢走入女廁
3 r" {& B- O; U. `& A佢入得去就預左架啦
9 ?0 u' _+ N% _* r9 c$ P: T6 O& A咁又要小心D咩呢
3 |1 b  i4 K; k* J係咪叫大家CD入女廁時要小心D呢?
1 ]: v6 A, n  t如果真係要CD出街,我一定唔會入女廁
2 c" O  |: M; y3 ]# \" m搵個殘廁用咪得囉4 ~% m+ j  F9 Q0 g9 E' _
甚至如非必要都唔會去廁所

真係寫個''服''字比佢呀-0-

有相睇下就好啦~~~

基本上穿女裝出街冇問題 , 正常的行街 , 買野 , 食野 !只要你冇做出影響他人or 猥褻 行為 , 問題在哪 ?
; d" q0 q0 {4 {7 Y9 w, O; ]! a0 p3 _) U2 |8 p% c7 w