嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

你地有無試過丫....

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-10 10:01 發表   4 d4 b7 I9 n' E# F+ t
/ \/ M: f  w. I! _6 S
一星期先兩三次叫多?! z2 s/ ?) E: H" w4 j
都未夠我一日既份量
) m5 M* M2 K- k: _
似乎心儀姐姐一日唔只兩三次喎

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-10 10:01 發表   # ~. R9 }  N: L5 R* V% ~4 w" C% y  k5 h

9 h: D  B& K. Z/ K% m+ o& M一星期先兩三次叫多?4 p! H- g0 Z& x( b  D
都未夠我一日既份量
0 U; [% R" _! g
+ W6 S2 j. S$ D你講笑咋?

毛多毛少,每個人體質不同,我腳毛很多,但手毛可說沒有,我也從不管它,
, o' [$ M, h# D: E. O鬍子一向長的很慢,% J5 E+ X/ Z( z
不過我發現真的只要某天有XX,隔天鬍子就會比平時長的快.
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-8-10 20:38 發表   
; ?( W8 Z" z* l! w0 g. Q7 i5 `# ^: V8 f

6 X( v2 Q* `0 \3 e& ?你講笑咋?
( k& y/ |9 @* I3 W$ S2 G我似講笑咩

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-10 10:59 PM 發表   4 u+ j; r6 u4 H0 C4 j9 Z6 f( g9 l' [
1 u& S9 j/ W3 Z! W9 Z* Y
我似講笑咩
果然有心有力
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-8-10 23:03 發表   
/ q% c  B: _( [6 F9 I& _果然有心有力
/ V! ^& ~' E) i1 Q( f! r蛋蛋既生產力奇高9 D4 E. |' ?4 ]
唔打谷住好辛苦的

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-10 23:47 發表   
. J! w4 x2 w( ?7 P, h" h. s  F2 ?
蛋蛋既生產力奇高
' M. r8 f! f; k1 s2 p唔打谷住好辛苦的
1 N8 v$ @. ]' v9 q4 b, k+ w5 Y
0 [3 f7 G/ G4 ?* U% ]小心到真正需要用時唔夠用

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-8-10 23:51 發表   
/ p, _, I  [1 \6 S/ l/ T/ R6 q3 @9 ^$ f/ z% s- `  l4 f
& [5 W' V& V4 F; ^# I$ h
小心到真正需要用時唔夠用
2 B, U1 ?1 H- _: n, R呢d野唔會用盡架喎 # [9 L- ]  u7 H; J
醫生話打飛機可以保持青春

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-10 23:56 發表   ' p( @) G. r- U  Y5 |* o6 `* I# D

; X3 j6 N/ D9 \) h. u呢d野唔會用盡架喎
; L' i( m8 ^" u醫生話打飛機可以保持青春
# g2 _& ^1 g. s1 d- \咩醫生先

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-10 11:56 PM 發表   
. h& l7 {* ], _6 W' p" _
2 Q3 }- r+ b) J! h! k2 @呢d野唔會用盡架喎
. R! D6 x4 V* z; L: C( y醫生話打飛機可以保持青春
真架
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-10 23:56 發表   4 a/ o1 W& a5 j) n. d% o
+ f* M6 G$ d9 j) D
呢d野唔會用盡架喎
, L3 F9 M. ]$ P9 N$ i& Q6 d8 R* t醫生話打飛機可以保持青春
6 Y4 I( O8 x5 x' V
呢個醫生講得誇張咗D WOR

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-8-10 20:38 發表   * W' ~; u. j  M& k4 Z
& `- \" C9 S. l2 H5 K" j

7 z6 J: G6 W7 O- U( N/ {你講笑咋?
/ H: [# w! E0 i0 Y1 [/ l4 a如果佢肯忍耐d,真係可能會出多d嫁,
6 r, @6 l& l  [, Y! M  R不過,個人身體既雌體素及雄體素比例唔同,而且身體分佈比例亦都有唔同,有d鬚出多d,有d毛出多d,有d好似我咁2樣都有,而家我禁欲左2個月,毛既生長慢左好多,有次我仲剃哂d毛,而家都生好慢,大約比例係 3日:半個月 ,有點係真既,青年打xx次數平均確會青春d,因為自慰係開心既事亦係天生有既行為(當然亦有d唔係咁大興趣),由於自慰到高潮會加快新陳代謝關係,男性既睪丸或者女性體內黃體素會分泌刺激荷爾蒙比例分量,身體既特徵就更加明顯,
0 f# |2 o0 b4 ?% W) O+ j6 K
. g" u7 V. l& {題外話:今日參考過變性人既變性有關程序,基於上述因素,變性人必須長期服用女性荷爾蒙藥物,否則會產生內分泌失調問題' y2 S$ {% _! \! v
2 X. m" D: P+ S7 A$ f
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

回復 5# 08miki08 的帖子

umum....唔係既....

回復 8# ahbee9603 的帖子

竟然可以拔得哂.....

回復 13# wolford 的帖子

又係WO....( E9 |8 W) d2 G1 h, m) x
不過我覺得我會認唔住丫

no wo 無關係ga.......................................

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-10 23:47 發表   . z! O' @) K3 U3 v' s/ @' f& v" w

6 o7 Z4 N7 b1 m) {. T: K蛋蛋既生產力奇高
/ i9 P8 m! R$ m" z. m唔打谷住好辛苦的
( y1 P2 f6 F/ M+ K3 {. Q) C) t* ^: S( N! G9 T9 w( [3 W; ^
可能會谷X上腦......