嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

目前買過最貴的絲襪Wolford NEON 40

目前買過最貴的絲襪Wolford NEON 40

最近買了雙Wolford NEON 40絲襪,
" K; q2 }9 ]6 H在youtube上有不少的介紹跟試穿,
; u" Q9 A( M' w& V一直以來很好奇這麼貴的絲襪跟一般的絲襪有什麼差別,9 O: V4 y3 w5 k3 P; L
買的尺寸是XL,晚上在房間裡只穿了一兩個小時,2 p# r, Q) W* x5 a
也許穿著時間不夠久,還真的感覺不出來有什麼特別之處,, z4 j& l$ Q, ?$ K
之後有什麼新的感想再上來說說…) t, A) B# l2 r: c

_6 b' `5 h0 i' V8 I$ h% F7 l3 n& N5 z8 M2 K7 H0 _- l5 S

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# lovessa 的帖子

高級貨品0 _" p2 g& P2 v
期待妹妹穿上

是 T 檔的?4 f: _$ g! ~8 p" o/ L8 d

' E! }5 Z  [% }" |& `8 ]2 x4 G9 F9 I* v( W(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

期待你既報告

我未著過呢個牌子。呢對幾多錢呢?

引用:
原帖由 misslady 於 2020-6-21 13:56 發表   , Q4 u3 Q4 n2 i/ ]) O& B
是 T 檔的?
9 h0 T5 q( R' k9 o  _3 [0 G
. m$ U( f2 W. }# [0 O(o^^o)
7 H3 ?9 g1 @) x# m& y7 U8 _' }! F是的,是T檔

引用:
原帖由 applebaby 於 2020-6-21 16:13 發表   
  r" ^$ y/ A; B: b$ _7 }4 [我未著過呢個牌子。呢對幾多錢呢?
) Q' D9 g* Q8 m3 o, R+ u
世界各地的價格都不同,人民幣約250元

今天在室內穿了一天,8 T0 Z& |5 i& S" y. ^$ b! G
在靠近窗邊有陽光的地方拍了幾張,
8 P. D: Z3 T  J0 b這種光澤真的很漂亮,
- {$ t4 X+ O$ P5 D但雙腳磨擦的感覺沒什麼特別的,
" |( L5 L8 T6 ~沒有特別滑順,也沒有特別粗糙,
4 O) Q4 q. x$ r9 X即使價格很貴,身為一個絲襪愛好者,
& ~& d, b  C" N2 }$ W9 j+ z日後還會再買Wolford其他的款式來穿看看,
* x9 j  U! j! B謝謝。3 E4 h) D  v& h- n8 ]7 ]9 q: j9 a

0 Q( l, j* I, O' i
9 ^" i/ K. \$ b/ g
% M7 G/ l- x  ]5 s/ O" Q0 _7 B$ o- d
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# lovessa 的帖子

真係幾貴。

引用:
原帖由 lovessa 於 2020-6-21 16:56 發表   
# Y$ _! U- o' t, p# T) Y$ U$ V5 n
/ a/ }4 x+ R' |) e0 N0 L1 W世界各地的價格都不同,人民幣約250元
8 ~4 {0 E2 C$ W# i1 ^3 ^) J, u7 S6 b" H$ U& h
這個價錢真的不便宜~

引用:
原帖由 lovessa 於 2020-6-21 17:05 發表     f9 X4 @5 T1 G3 n% V" |- l" L' F( Z
今天在室內穿了一天,8 U/ I/ |9 }- `6 R2 H1 K% I1 {  _
在靠近窗邊有陽光的地方拍了幾張,
6 H$ q0 x( u4 b0 ?* D這種光澤真的很漂亮,$ ]$ x& J# d( |9 d& O  Q, _
但雙腳磨擦的感覺沒什麼特別的,+ g& t$ o! _  ~* Y
沒有特別滑順,也沒有特別粗糙,- u) ]' U6 P4 j: N, r9 Z! ]( {
即使價格很貴,身為一個絲襪愛好者,
7 P0 T+ w$ Y+ f+ P- G1 F日後還會再買Wolford其他 ...
, z% Q# v& P9 X0 [2 ^
太閃同太厚,著出街實會所有人都見到!
+ b. A5 ~) O8 n  E5 `我今日著咗對CdR Divine肉絲襯短褲出街,除咗陽光下有微閃之外唔算好覺,我老婆直頭唔知我有著絲襪,係返到屋企除晒衫褲先至知道我有著

引用:
原帖由 wky 於 2020-6-21 22:08 發表     G' o+ x% h* ~; t+ L% \/ c' e$ t

+ M0 p* G1 @/ W* [太閃同太厚,著出街實會所有人都見到!
/ Z9 U7 M$ V: c$ R5 Y5 ?我今日著咗對CdR Divine肉絲襯短褲出街,除咗陽光下有微閃之外唔算好覺,我老婆直頭唔知我有著絲襪,係返到屋企除晒衫褲先至知道我有著
9 S% }9 P$ \; |* G/ V
的確,neon 40 在香港穿實在太吸睛,衹適合在外國穿,我都開過一對著,但真係太閃,衹有在家穿,但我既感覺就好滑,不過無得著出街,攪到我仲有幾對都無開過( ]( @5 T& f, C) z  D

/ Y2 r( u6 {$ E( y8 b8 o[ 本帖最後由 noel 於 2020-6-22 01:23 編輯 ]
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

引用:
原帖由 wky 於 2020-6-21 22:08 發表   : E1 t2 [; F2 T
$ t* C0 l0 R& L% ]/ l0 l& M# L
太閃同太厚,著出街實會所有人都見到!; h# A7 u' e# k9 F8 Y2 m6 i
我今日著咗對CdR Divine肉絲襯短褲出街,除咗陽光下有微閃之外唔算好覺,我老婆直頭唔知我有著絲襪,係返到屋企除晒衫褲先至知道我有著
" G) P. r3 L7 T- u. ^3 J5 X  ]" ~" Q3 X" ^5 A! T, |1 L# z
老婆唔摸你大脾嘅

so shining.2 W7 M: P& r9 ]; Q% E' |

我自己都有幾對wolford嘅,fatal50 同埋sheer15 都著過。wolford其實睇你買邊隻嘅,sheer15 真係好薄,好舒服,同埋好滑,好啱夏天著,因為真係感覺唔到著咗絲上身。wolford都有好多種嘅,仲貴d都得

真的很貴,買不下手!
純戀女性內衣褲鞋襪

Neon 40 我覺得你要買黑色會好睇好多, 會顯得無咁閃
2 m( r, a4 z0 U# g0 E# Y8 |$ b  U" j! K
同樓上的姊妹所說, 肉絲都係揀番pure, sheer 類好少少
Heels Fetish

回復 15# levante 的帖子
* K1 M, Y( B4 u7 i) y! K! l: F; `4 E( b# \; I) i0 n8 i- L5 T! ?
你意思係街頭定屋企?& d, O0 B& f: T  S* ?$ H

' u; L( `5 u, f: m7 i, K$ S- ][ 本帖最後由 wky 於 2020-6-22 13:30 編輯 ]

最近訪問的版塊