嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

同大陸通關後對香港CD有咩影響

回復 20# mieo31meo 的帖子

依家大部份銀行職員都唔著了

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-3-28 22:08 發表   
) K7 A3 q' c# ~6 E' z' W3 \. _2 V) H: l* j& w1 p; ?
# u0 \9 }, \8 m/ N7 m  `7 f
& T$ s- L) B& k- x. H& y
問題係點解港女認為絲襪高踭鞋老土唔肯著啊?
8 V3 K: l7 B% `: Y; \" h
因為唔方便唔舒服囉
+ \, }# O! q7 X* E/ U" w2 Q你地的幻想係人地的日常, 對呢d服飾既見解自然唔同

肉絲著得好睇:優雅& Y& w/ k; r' }
2 w1 E0 ?+ T0 t2 K% a& W
肉絲著得唔好睇:老土
9 U* h# \! R, g6 I1 I% X, P4 P$ s* B
肉絲著得極唔好睇:義肢

回復 23# 1677 的帖子

5 N' ]4 n8 i# o# e5 u2 u8 ]倒是沒有見過穿絲襪穿的像義肢的
' D9 U6 E- X/ o) R; q" z是絲襪的問題還是人的問題

回復 24# BE078251 的帖子

係人問題啦& H% b- S3 m7 g, k
隻腳粗到格硬著 咪會好似義肢

引用:
原帖由 BE078251 於 2023-4-4 16:33 發表   
# |3 s/ J. X& H3 j; l! G 9 o0 M# J. v1 s( l, P5 u- a( I
倒是沒有見過穿絲襪穿的像義肢的1 t: ^6 g: I3 q2 o* |& W! S
是絲襪的問題還是人的問題
0 X. T: T9 R3 W# D9 }5 L' @/ ?, u) N" g& Q9 `2 J! r
都仲有主觀因素
; Y- B4 L! M- U' _2 l1 M1 K( O2 K以前有個gf" Y% Y6 w( i& }# r2 G$ z: s( b/ \6 v
佢打死都唔肯著絲襪) P! r/ W( O# g9 F  ]
話著咗對腳似義肢: `4 t1 J, l2 v9 I
咁佢皮膚的確係好白滑9 Q" ?4 }* r, o% i4 k
但係我想摸的係絲腿啊,唔該!
3 p  I. D/ {7 b  i* [+ K4 g2 V

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-4-9 15:53 發表   
: g6 w0 M+ P/ v* f9 k
. s( {" ^* r( i8 h$ J! M2 h4 G3 W. x& O, d: `& {) W8 }
都仲有主觀因素% c* q' \( a* {/ Q. E
以前有個gf8 L( B  `4 d5 X0 S
佢打死都唔肯著絲襪9 g& O% g$ H1 h' b" h
話著咗對腳似義肢
5 T+ a5 P+ n9 p1 W) o( \: [7 Z咁佢皮膚的確係好白滑, Q# r7 N6 T9 e3 r, Y1 x
但係我想摸的係絲腿啊,唔該!
' [. c3 Q1 ~) f5 w# M1 A0 m
) d! x) \( |/ e+ `; g我老婆都係唔肯著絲襪,所以我著埋佢嗰份

引用:
原帖由 wky 於 2023-4-10 14:08 發表   . K/ o5 c) [5 d$ L7 a$ f

. X9 K# ~, e3 j我老婆都係唔肯著絲襪,所以我著埋佢嗰份
" y* M3 ~* V8 x1 F9 J8 G
3 U. O; _! }& k) V* s$ X% `佢俾你著真幸福5 x2 o$ y% X  B6 h/ X  y# x" r& R
好羨慕啊

引用:
原帖由 joey221 於 2023-3-28 06:45 發表   . [. Y% m4 E8 z0 |( j- y
) ^! ]$ o, {8 l. X7 N! S
  t; v5 @( |8 E* g( W" K. Y6 `6 B  Z8 f
我国的女生,
9 G" v' R( H; m# q8 R' T" ~8 k比香港女生多穿丝
" a9 J% K$ F0 A* o; W0 R4 b- L% G8 c
; L$ x; @9 d8 W  w$ z3 A) }
但係多數著平價絲,十幾廿蚊,最恐怖係著三個骨個d) x& |+ m) T- I2 G6 ^! h2 r

4 B0 |8 O9 M# [& G9 ~% ][ 本帖最後由 ffstocking 於 2023-6-23 20:41 編輯 ]

引用:
原帖由 ffstocking 於 2023-6-23 20:40 發表   ! ~0 o5 [3 F" ^

i# z8 E8 }+ Y& s+ o) ~
- G4 [0 q" x& H6 J4 j& P( `5 H但係多數著平價絲,十幾廿蚊,最恐怖係著三個骨個d
; m9 o& O; q2 o. N. G& O4 @) i' ^3 C7 B( H. E7 D* c7 i" }
以前的確係咁
/ A# ~$ l% g- ?# p3 C' a0 W" s2 ?, w但疫情過後* n- C' t; |5 Q% u; ]& Y
頭幾個月來港著絲的後生女2 N1 O2 q3 Q! `9 N
有薄黑絲/薄閃絲& b- P6 w- ~1 }0 U
一般都著得幾好睇
* o$ G% k$ {: }% L2 N" y暫時未出現三個骨