嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

畀人發現咗成個衣櫃都係女裝

唔出聲就即係俾空間你 (但唔等餘接受)
8 ?% |; a- X" ^: ?. [* n; b唔出聲會係比較保守既處理方式1 p9 n2 T  B; @$ Z4 B( F! o
如果有考慮(必要?)出櫃 , 可考慮溫水煮蛙既方式
. ]! x0 g+ X  a1 Z  C一步步引你家人開口 , 摸一摸家人既底線- Q' d  P/ X, o; H6 |
例如大膽小小掛1,2件響當眼處 / 放件1,2件落要洗既衫桶之類# D, I" `7 k8 d$ Q5 d. E0 r1 I8 N" ]

/ G3 y& _' {# z- \2 t

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Iphone5s 於 28/1/2022 20:37 發表   ( k( N* D6 r  @! U9 s. n
啱啱同佢食飯,佢同我講「啲新衫放咗上去嗰格衣櫃」
! [" r, Q0 \* x) b$ G咁係咪佢接受咗我會著女裝😂
" z& `9 q  u0 {
. L) ]2 C" N: A: b# P- E5 I- R跟住, 有無問下你幾時開始, 點解會鍾意..........?
5 i0 D, [  d( E/ s如果無........我覺得她只是暫時不知如何處理...........

引用:
原帖由 Iphone5s 於 2022-1-28 20:37 發表   
9 l9 `4 g4 q4 y8 ?2 \啱啱同佢食飯,佢同我講「啲新衫放咗上去嗰格衣櫃」. D! _8 }6 L2 z9 N& i' K) t8 j. M
咁係咪佢接受咗我會著女裝😂
- k. o/ @7 U; B9 s; p% [; S
1 L) `) B! |+ R: x
吾知,知道多久?* l2 a. ~' Y# a' Y4 y8 V

' ]6 ~  [0 e3 o) ^(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

最好租個倉來存放

引用:
原帖由 Iphone5s 於 2022-1-28 20:46 發表   
2 p7 a1 V, L! u  C而家佢真係當冇咩事發生😂或者好似你咁講,佢一早就知
' I- r8 S6 Z  u3 ]; q- ?
* s2 W8 R2 x1 R! }$ i2 y; ~. b8 ?7 n咁呢個時候,俾D時間大家,你遲下再同阿姨慢慢傾會好D

我覺得家人不會有甚麼意見,開心見誠做自己啦
每天穿襪褲外出

初時我比屋企人發現我幾對高踭鞋,佢哋已經話我,而家都好好由得我

可能佢一早就發現左你的喜好
! B; \2 @9 Y. ~

咁會CD又唔代表性取向係男既,佢都無尷開口同你講,你唔洗尷喎我覺得。

忍受與接受是兩樣嘢,唔出聲不等如接受,可能是未到紅線。視乎長輩平日對於新聞和電視裡有關跨性別、易服人士的觀感,自己再決定是否出櫃尋求共融
忘憂草畔解語花

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2022-1-28 10:56 發表   
6 i# e8 H% d7 Q# E' ~; ~暫時, 當唔知被發現吧.....................
( m/ B) b0 C: r8 I3 M
1 Y6 t7 l& c) F( E防潮珠都幫佢加埋,應該好難當唔知

我記得之前又係阿媽汁衣櫃都比佢發現過好多女性內性褲同衫仲次次掉曬佢 但佢又無問D係邊個 不過每次佢掉完我都仲有再買番 掉到E+ 都好少幫我汁衫 可能都覺得甘大個有自己又有經濟能力 又唔係做D咩衰野 接受左掛 8 J* M( m0 L1 y/ J9 g. G5 f* E+ u

引用:
原帖由 Mrng 於 2022-1-31 11:10 發表     \( e/ y" o$ ?1 o8 O. J9 V+ A! b, s& d% m
我記得之前又係阿媽汁衣櫃都比佢發現過好多女性內性褲同衫仲次次掉曬佢 但佢又無問D係邊個 不過每次佢掉完我都仲有再買番 掉到E+ 都好少幫我汁衫 可能都覺得甘大個有自己又有經濟能力 又唔係做D咩衰野 接受左掛 . W' h( d; e7 C
...
/ v: Q. E" |/ R. \5 Q0 p7 g2 p8 |" e( e) g
這回事,
5 A* z) g1 S7 C3 b# h細個對阿媽,0 Z" V" F, n/ E: A. N  U3 R& R
大個,就對女友 / 老婆
6 j" b1 Y9 ~0 t; I* @2 e
7 y+ g2 _1 [- M3 I0 ^0 y" ?5 X(╯﹏╰)
享受 一分一秒的 CD

你需要大膽假設, 小心求證呢~
晴晴Jessie

引用:
原帖由 Iphone5s 於 2022-1-27 23:33 發表   1 U5 `& K7 R/ @% |
第一次開post就要講呢啲
4 G: L) f% r/ y4 u4 `( o; r8 c) ^$ u* `. l: W
近排我阿媽執房,發現咗我啲女裝...但係佢冇反應,亦都冇提起,但唔知點解佢幫我執起哂成幾袋放咗我房衣櫃另一個格(平時我都係收埋同一個衣櫃,只係係咁 ...
! f1 r% g  S; h  o0 y
# p! V0 }; m4 s0 i6 p3 R發現裡面D衫定係外面D衫先

我都試過比啊媽見到,但佢當睇吾到* f$ Z7 @; J1 B  D5 C
或者佢都一早知

最近訪問的版塊