嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Del~~~~~~~~~

Del~~~~~~~~~

Del~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" c* x: d& Z. `+ x/ Z
" r- r* N9 T# t) O4 j1 V[ 本帖最後由 Seekforcd 於 2021-5-29 11:43 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

有老婆都唔好好珍惜,可恥。

回復 1# Seekforcd 的帖子

Pm u please check

引用:
原帖由 june5167 於 2021-4-17 13:55 發表   
% Q( p, E- `: g, L6 p% s2 X/ o7 pPm u please check
- }; |7 S1 J  g  l
Added, let’s have a chat

已婚都玩~~???

走肥?
5 ?* D5 e6 ^2 @: ^7 G7 L另外,請問有沒有年齡要求呢?

請問喜歡cd如何打扮

引用:
原帖由 suedemi 於 2021-4-18 00:10 發表   * B: c7 k& g& R% F* D# i) G! w; P, A5 N
請問喜歡cd如何打扮
" g- U; N$ f  b- L$ F
一般貼身短裙,上衣比較透的,

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2021-4-17 23:48 發表   
! O5 H) Z/ _% C' j$ c: W走肥?
5 z0 c% d3 L( y; m: ^& g另外,請問有沒有年齡要求呢?
: j2 {) r3 D) F* i7 V年齡又無乜特別要求

引用:
原帖由 suedemi 於 2021-4-18 00:10 發表   
0 O& C5 R4 X; t0 |) ~請問喜歡cd如何打扮
" d' ]% K: i% I8 n
可愛型會比較討好

有太太, 不要出軋.
& Q  D/ K! X' N( Z0 h5 I她會不高興

引用:
原帖由 joey221 於 2021-4-18 18:52 發表   
7 Q7 ^* a0 S3 h' I/ Y: H1 v有太太, 不要出軋.
. A0 I, z' u2 I* q& m1 g* q- b4 h- J3 @她會不高興
0 @1 B, O5 D! x2 B
你情我願啦其實  o; S# ^1 c$ k
我都見有CD出po搵人夫

喜歡女生如何打扮?
喜歡女生如何打扮?

引用:
原帖由 ggininder 於 2021-4-19 19:04 發表   
) Q+ V/ |$ d! O/ L4 K8 T喜歡女生如何打扮?
$ l5 K4 F5 i+ v4 u+ m可愛活潑
/ P; V8 }9 N$ }! @4 X直接型

呢幾日少左人應徵 都未搵到個好適合既

隔左一陣又上黎望下先

你好👋跟CD出街嗎?可以到你地方才化妝嗎?

引用:
原帖由 CindyLi1214 於 2021-5-4 10:40 發表   
) B% F0 T$ j# ?0 w8 H8 H你好👋跟CD出街嗎?可以到你地方才化妝嗎?
8 y) b) ]: A8 l* Z& j1 C2 C可租酒店房 上房先扮

你好, 可以約埋你老婆出來嗎?

你好,可以的話+ S: W+ R. k% ^/ T" s
Pm me傾