嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無人可以教我CD?

有無人可以教我CD?

有無人可以教我CD?
) l5 N7 C  F/ J% z我想試做女人既感受.
" J4 C9 k# A3 P# ^可以長期教我,唔會一日起兩日止,希望有人收我喇
3 l. m" m, |6 d. d: `! l
/ J% r" M7 `- X# w( g, `[ 本帖最後由 Ricky9152006 於 2021-6-8 14:20 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

好呀,大家研究下

引用:
原帖由 fiona080785 於 2021-6-8 14:27 發表   6 ~$ s% G. }) v$ [9 R
好呀,大家研究下
/ I2 c+ \: Q: {- [0 G! o" W" x2 i- J5 ]
我可以pm 你? 加你tg? $ ~% p- |. ]: Q+ v
有心想學

引用:
原帖由 Ricky9152006 於 2021-6-8 14:19 發表   + l7 e3 z+ k( S
有無人可以教我CD? 8 @& O) ]9 b3 ?
我想試做女人既感受.
5 Q  y9 ^2 Y) [) g- q可以長期教我,唔會一日起兩日止,希望有人收我喇
  [# B6 ?0 H! I( P. d4 b

' r2 k& j! Z! I7 S可以先由內衭入手⋯⋯

引用:
原帖由 joey221 於 2021-6-8 14:42 發表   
  _$ o6 x) [7 G1 }4 L* K- ]
, E; Z3 W8 W% E* u, m; P* u" I. W$ X4 l2 c8 W0 q9 }
可以先由內衭入手⋯⋯
- F. f) L2 w6 m1 J, t. Y: }" `& ]9 M
買左sexy t back🙈

想看看大家的教學

首先要有女裝先囉!

有冇tg?@_@

講真,做cd真係要不斷Google不斷學不斷練習不斷嘗試不斷問不斷心態不平衡不斷15/16不斷心跳加速不斷放棄不斷擔心不斷興奮不斷買野不斷掉野不斷起機不斷…haha

仲有不斷使錢

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2021-6-15 22:37 發表   ) g9 G4 l, y8 J' \$ Q* C( q
首先要有女裝先囉!
* I9 p5 `4 Y/ J$ y5 v
' U" J/ i4 I# m# S- ]1 I7 k: E
有, 買左裙仔屋企玩

引用:
原帖由 hitogirl 於 2021-6-15 22:41 發表   # V' J5 x8 A8 f: F# ^2 g$ S1 g
有冇tg?@_@
% `$ A( ?0 D" ~+ o" b8 i 有, pm me?

引用:
原帖由 Cheryl 於 2021-6-16 02:56 發表   1 Q( w# p# K, |  I. ^- T, V, A7 Y) ~  Y
講真,做cd真係要不斷Google不斷學不斷練習不斷嘗試不斷問不斷心態不平衡不斷15/16不斷心跳加速不斷放棄不斷擔心不斷興奮不斷買野不斷掉野不斷起機不斷…haha
$ ?) b$ N/ d( V/ ]  [9 ~- h( Z% i8 G' C9 q
起機!? 係咪幫你起機? XD