嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

抹胸裙

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2024-4-12 17:35 發表   
8 A0 G, A* `# C. K; E我覺得最大問題係要有胸先好睇,而點樣整到有返咁上下身材係一大問題,同埋我諗緊要特登買一個無帶bra先吸引
$ r, n" X( b9 w$ M& b9 Z

( X* c/ J  y& H, ^周末H&M 買左一件tube top,microfibre果種,4 b/ s, k( @" c
料就好舒服,但係都幾難著,已經係買大一個碼既無帶bra,
; `( k0 C/ i6 F' F4 |( {% k, k, r但都唔太托起件tube top.1 }- F; J2 O- J: P+ p
不過我試過外搭雪紡衫同針織外套,無論前面睇同後面睇都見唔到帶,又真係幾性感下!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 shirleung87 於 2024-4-15 06:06 發表   
( X: N& E( p7 S3 q. p. _9 u
( j+ k6 k7 w2 U6 l. ^# T0 [0 O- f
周末H&M 買左一件tube top,microfibre果種,& A9 r' p9 [+ n
料就好舒服,但係都幾難著,已經係買大一個碼既無帶bra,
. ]0 T& H- C4 n( c( O但都唔太托起件tube top.
5 r! S! S) S, c% j+ G8 Z不過我試過外搭雪紡衫同針織外套,無論前面睇同後面睇都見唔到帶,又真係幾性 ...
这款裙很难carry 的,我认同你。。。。% g! a! Z; @& W  S, w' Q' H/ z' k

不錯!! 不錯!!
" d6 K5 P. J0 o2 q! D6 a& M

引用:
原帖由 heidiqueen 於 2024-4-19 23:38 發表   
/ ?3 S; C' {# b5 o不錯!! 不錯!!
/ u6 c3 p, l& D8 G
这件呢?/ L& o$ q$ {8 w+ z9 K

不錯!! 不錯!!( F: q8 T: J& U! N6 E+ D7 x

引用:
原帖由 heidiqueen 於 2024-4-21 22:57 發表   ' Z" \+ ?4 T  Y$ ~+ N* D; @- q. E
不錯!! 不錯!!* R6 h8 [1 n" f& C2 j) o9 y
只能看,は法穿的裙。。+ {# ~& C- Q/ e, J) t+ z

不錯!! 不錯!!
+ v0 Q# X3 O& A  i

呢種裙我都有著,不過入面個bra唔理照露bra 帶,出面著件唔透光o 既小外套遮住就ok啦

引用:
原帖由 Vivian5 於 2024-4-28 15:07 發表   
: @% `& `9 \3 {# k5 c. G0 X- r: R呢種裙我都有著,不過入面個bra唔理照露bra 帶,出面著件唔透光o 既小外套遮住就ok啦
好建议。。。。不过身材要好才能?{carry ....
" |1 [( Q/ v% \9 \" @6 F

不錯!! 不錯!!2 Z; [7 i" {( H, u; V0 e

引用:
原帖由 heidiqueen 於 2024-5-1 22:49 發表   3 Y. h7 G, `' ?$ k8 O4 n
不錯!! 不錯!!
0 X3 W+ A4 G; P! K0 @
好看吗? + m2 |. O/ }7 ]! t8 |5 B6 M( ^

不錯!! 不錯!!' U- }, \1 R. N5 N) Y5 `
很吸引!! 很吸引!!% y  u! h" s/ ^" G9 ?9 k

引用:
原帖由 heidiqueen 於 2024-5-3 22:08 發表   
. p: n5 v  i/ A. [: k5 n7 w不錯!! 不錯!!
$ X' p* _2 H6 J* ?( b9 ?( Y很吸引!! 很吸引!!% D' P% h; Y, u+ g$ L

引用:
原帖由 heidiqueen 於 2024-5-3 22:08 發表   ; {' f: n' c, t2 X9 u
不錯!! 不錯!!* V, o. o& _3 E' ^4 m! x( _6 U1 ^
很吸引!! 很吸引!!
$ y# M5 }( ~" T& a' C+ E
carry 得很好。。。
; f0 n3 m! X5 E9 y/ d3 z( K

不錯!! 不錯!!9 {. x9 Y3 n: _; @9 q

引用:
原帖由 heidiqueen 於 2024-5-12 23:00 發表   ; X, p. j4 a* A: i
不錯!! 不錯!!
+ s9 k* _; A3 g7 Y' F; O; F
只能欣赏,は法穿上。。。: y0 g$ f9 B8 D* @/ k, M

最近訪問的版塊