嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

貼d女僕相

貼d女僕相

早兩日分享過係香港kig既經驗
: r" ^: b5 V+ _) |studio燈光同戶外晒住真係唔係講少5 ~; I5 i6 [: M2 a/ a
傳送門:http://hkcd.tv/thread-78792-1-1.html
) O3 M- I6 ]8 o4 z3 N) Q多人關注再po! _9 _: }  V* G- G6 U. h$ E

- i1 s, u! H6 ?7 }( c& w[ 本帖最後由 tina.w 於 2021-5-19 17:10 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

Very Cute!
Yukina 雪娜

看相,% ~0 O6 ?6 w, r* I. y
個”皮” 是半身的?
) L7 D5 \4 g, w因見手,都吾似女仔纖細!
9 [1 u0 B( q6 F$ f+ u8 c8 R
. N6 S4 e7 j! D# D( e# j推文,想看相& u/ x$ Q' ?  V: L, p' @

3 H, g: d% ?: ?: f; P) v(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-5-19 18:02 發表   
% m9 r) V4 B5 g% \$ i) e& ^看相,
( p: m6 U2 G* u) g' R個”皮” 是半身的?; R, {1 m) c& L7 |4 V1 U
因見手,都吾似女仔纖細!) T; c$ f& _7 o
" [5 J3 Q8 Q0 i! t3 K
推文,想看相
1 B* L) b# P9 c$ s" l) V9 i- D; \/ p2 ^" V
(o^^o)
, O8 |! Q2 x  J7 ?: o" C

7 J3 I0 O( ?: d3 ^因為件皮有dd厚, 撐大左隻手
$ `4 c8 b# y( P7 Z同埋執過d相想整細個頭突出對手既kig皮& Z5 C' D" E2 V, P% }5 @
: {% t' n9 |  n5 r) i
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

引用:
原帖由 tina.w 於 2021-5-19 19:15 發表   
7 O$ H+ L# b2 m, I: M/ o, _* a5 S, F( A5 P/ `4 ?
- `9 ^1 m; C+ z: p. Q
因為件皮有dd厚, 撐大左隻手9 o$ }% {/ c/ ~+ f
同埋執過d相想整細個頭突出對手既kig皮
% A! S! ^) c  ]/ ^! Y0 W

1 q% q8 h4 F6 `' p& V所以,其實件皮,只有頭,去到頸?3 _. Y- f' s" ^$ E( Y( s

( W! ?6 f# ?1 O6 H$ n2 j- D2 m最後那張,好誘惑。
享受 一分一秒的 CD

回復 5# misslady 的帖子

唔係啊( o8 K0 e/ G/ _
件皮全身架2mm款加厚款耐刮2 B4 E8 H2 W. g. _
可能咁所以特別熱
" ]3 j8 Q% {2 P/ a7 _我係著左zentai先敢擺d誘惑post ' M# [/ \! D4 {/ h* H" J8 Z: Y7 Q/ T
平時都係著得密實
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

引用:
原帖由 tina.w 於 2021-5-19 20:13 發表   
* s) n- r5 g& [0 N# ]5 z唔係啊6 v' [  ~& t5 a+ W, k( e
件皮全身架2mm款加厚款耐刮6 }6 b. F/ B0 q& C# N& k6 `( V
可能咁所以特別熱
$ d' h* A1 s' r我係著左zentai先敢擺d誘惑post
) l7 ?2 [5 G$ x平時都係著得密實
0 Q  B  ?& C) N
- a  `% Q$ T+ a0 z/ a+ k心,身,吾一樣。) `& l$ S& I$ e1 `1 W6 i
看大腿,可能穿了cc,感覺好自然。& s1 m4 ~" r: b  H- \4 L) m

" [! e5 E( [/ H& x3 Y問,男生穿這皮,只 2mm ,下體會不會,遮到?; `1 u4 ~! L' r) ]' L
3 ?0 @5 E+ U; q" \
(o^^o)1 c# {2 o( h! ?2 P& \. ~

% m& @. i" ]3 P5 `% n9 t[ 本帖最後由 misslady 於 2021-5-19 20:19 編輯 ]
享受 一分一秒的 CD

回復 7# misslady 的帖子

男仔唔知啊 3 ~0 d, K$ J' x/ \: V. `* @+ T2 ^
你地自己試下
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

Very nice!

引用:
原帖由 tina.w 於 2021-5-19 20:35 發表   
) q3 n; j# H: V男仔唔知啊 ! S+ K8 l5 R. H, w
你地自己試下
. F. x( A+ p/ b
8 n6 g0 f% g9 _: E& D# c: [
# d! q) o$ s. p9 I  T' r咁熱,又焗,8 K- @6 F. q. [1 w2 m
我吾會
' |9 D" x0 O1 d8 C8 U* P  k' }(o^^o)
5 Z# l, e" a7 T( B
& V$ |/ |% A- ^2 a* _, Y[ 本帖最後由 misslady 於 2021-5-19 22:17 編輯 ]
享受 一分一秒的 CD

不錯!! 不錯!!

戴呢類長手套是否需要查左爽身粉先?
' m4 p0 t6 d% i( f通常做一次show總共要戴幾多小時?8 C' K+ i% w6 l- P% z
會唔會太焗出晒汗?

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-5-21 16:19 發表   + P) H0 i: H# R$ Z' Y  y1 R+ P2 f
戴呢類長手套是否需要查左爽身粉先?
$ x; j, Q9 i5 A通常做一次show總共要戴幾多小時?( q+ n4 x! H* ]( Q) t9 ~
會唔會太焗出晒汗?
2 K* L/ @, }! \3 T! g- [
唔洗搽爽身粉架/ {8 `; `. ^* X+ w) c" E
通常zentai或者kig皮d料係好滑等你容易套晒成個人入去+ [  {1 O4 x7 V. r
呢次book studio係3hrs包晒所有過程9 _1 H  g. y" |
換衫呀休息呀咁& A* \9 Z- L5 d0 V% R* r
出汗就唔洗講啦,一定會0 r1 e: _, h& V5 a. ~" s* C
盡量唔濕透件皮就得,因為會影得唔靚
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

咁好正啊% ^- R$ u+ X! d" H8 I1 C( z
搞到我也心癢癢的很想試
$ [1 }) |: l- T1 M

雖然影照可以影到好好睇, 不過記得好似好貴, 清潔保養又好麻煩, 但值得!

不錯!! 不錯!!4 G1 q+ [; ?  ~, m# |# y

kig真的好棒!

很美啊!亦都係一次很愉快的體驗吧!
" q& ~4 i  f8 t: p6 y, ?7 [0 ?5 `) K. k
Book Studio價錢貴嗎?謝謝!
#Kigurumi
Line: jessyukigurumi
WC: jessbb1314

最近訪問的版塊