嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

唔知佢係咪cd...

唔知佢係咪cd...

今日我送食物入沙頭角~
7 g! _5 s' B2 ?/ L% v* e% O) sx翠豪園~佢係有頭巾扎起左d頭髮~5 B$ c: I: T: g* x2 `$ |
之係背心短褲~
3 f5 {. z' L# J# V% N  r9 od手手腳腳勁白勁滑~# e1 d$ B8 P% T' b/ O- s
隻腳又細喎~* R3 O9 W+ j! P% f8 j, t* k
總之就好正la~5 A- `& `8 _  {/ \
唔知佢係咪都係cd.....呢?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
呢d裝扮似TB WO...
add我MSN啦大家

suki出post@@% B; i( Z8 l; N" J
做乜唔驗明正身?

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-7 08:45 PM 發表   % R, _  ]2 K9 \( x: d  F
suki出post@@
' ?: e4 ^" X9 m: p* A4 v, j( ?做乜唔驗明正身?
% L/ {6 E( ]( N2 ?7 l* `& G$ ]$ E5 g) z5 l% U+ U
點驗明正身丫....?

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-7-7 21:06 發表   
0 H+ l/ y6 E; k
4 i: }8 i' Y4 \. h; J9 l7 q& w1 O% ~) _2 U
點驗明正身丫....?
7 r7 U  k/ t% Q+ G/ c7 D' l# r用你自己既方法^^3 D- _3 D3 ?+ P8 \5 g7 |; V& [' p
如果係我就會拎支槍出黎指住佢個頭
3 q/ ^1 F& \0 I$ I叫佢拎曬d絲襪假髮出黎

我諗應該係哇

單刀直入問佢有無CD, 然後睇反應(心虚) - d4 d  N* M7 M) B  z: {$ ~0 B+ e. b
唔係既就唔知你講咩la

你無端端去沙頭角送 "豆腐"?

引用:
原帖由 BSoD 於 2010-7-7 23:23 發表   
2 s+ f! u6 ]  d' j+ v你無端端去沙頭角送 "豆腐"?
( p6 N1 U; h5 O
1 d7 X% ~- b5 z: R  k
送意大利菜呀

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-7 21:10 發表   4 K2 ~. R& k, e

) o/ D1 e. k: s用你自己既方法^^
0 `; B) k+ L% g7 w, q如果係我就會拎支槍出黎指住佢個頭  U. X: S* }, z& W4 j7 C
叫佢拎曬d絲襪假髮出黎
0 j" x# ^1 f3 m" U3 r; n; ?
undefined undefined 幾有創意啵

引用:
原帖由 Saya 於 2010-7-7 22:48 發表   
! C4 ?# p, X% J/ ^單刀直入問佢有無CD, 然後睇反應(心虚)
2 A( k) c+ A* H3 l唔係既就唔知你講咩la
& l# ~. E1 C: E: q6 y! u佢反問你要邊個歌手的CD& H8 [$ c$ k1 `" y7 y2 O

. @1 R3 F" _  G* j6 {$ f# d[ 本帖最後由 wadee 於 2010-7-8 00:26 編輯 ]

引用:
原帖由 alex8826245 於 2010-7-8 00:05 發表   7 A3 S! h) k, O
0 E- r* O3 [" P7 g8 t" h' v
undefined undefined 幾有創意啵
. w, s6 @3 U: D' r' M7 ~
串我 ( M7 y( d3 }+ a- E
講開又講好耐都無見過支槍4 E& i" C5 ^* L" K0 _1 K
有d掛住佢添

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-7 21:10 發表   ; V7 x7 ^$ X/ L" ^

" M% b3 ?" r* l; J7 y$ e% u用你自己既方法^^/ x+ Q1 B' j9 v- V/ ^1 U6 \6 S
如果係我就會拎支槍出黎指住佢個頭
8 g' n( y  o3 |$ X4 ]叫佢拎曬d絲襪假髮出黎
6 E* T2 k, i1 [$ N& s  r
8 R! L, e" V% {; G; }* H喂喂4 a9 V* {8 n" D  Y% M) T+ i
你支鎗唔係用黎指住人架

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-8 12:29 發表   5 t- J' F) [5 g0 i

- I( ]& y* c* y9 }3 d+ m9 i串我
! D8 s% P6 ^/ M- s* x6 ^5 {# G講開又講好耐都無見過支槍
: p: T: X4 r' h9 J$ N7 i9 Q有d掛住佢添
' K$ f8 I- S, H( J3 b, ~/ o2 q
4 @4 ~2 t: S5 ]* d( `7 i" n
1 j/ l- T+ P# N# t) T
大門為你打開) C6 ^  k) E( ~# b7 @: J; Q
不過係你唔肯返去者

回復 14# 校服收藏者 的帖子

本來打算聽日返去拎野返屋企練基本野
$ ^' ?8 v7 L2 h0 D# c3 B8 t9 w不過而家要幫人搬屋都係下星期先

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-8 15:26 發表   # N; Z- g% [' |' g0 X
本來打算聽日返去拎野返屋企練基本野( _& v, K9 H% l
不過而家要幫人搬屋都係下星期先
& h; a/ E  W# F: D, \( E
練乜野基本野??

無端端點解覺得人地係cd﹖佢個樣本身似男既﹖

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 butterflies 於 2010-7-8 07:47 PM 發表   
! Y$ [/ t# T/ V7 x6 }: U4 u! a( `無端端點解覺得人地係cd﹖佢個樣本身似男既﹖
$ R% g/ |. m- h- h/ r2 t8 q
其實佢係男仔~100%!!

點解你成日都話見到cd嫁?
( L" Y3 e9 k- G+ _& x, g9 \3 D# S/ e我成日出街都見唔到喎!

最近訪問的版塊