嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我諗著買d女仔3真係出街著..我唔知買邊d好..仲有個樣唔識化妝

我諗著買d女仔3真係出街著..我唔知買邊d好..仲有個樣唔識化妝

因為我個人小橫
1 v% f' B% H/ `! t2 ?' R4 R我15 old,想著後生d.唔知點著好..因為一般mk果d人著係好小布..我怕好易看穿& ^7 D$ a  O; ~* P9 \
仲有唔敢買...又唔知放邊.." C2 i0 {3 G6 _

$ Q/ q" D, A# _0 \6 O& I[ 本帖最後由 ming1357900 於 2009-9-4 23:11 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
咁建議你等一等...入秋後..天氣一凍...就唔到佢地個個小背心熱褲架啦

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-9-4 00:09 發表 * j$ V- ]# O2 ^% ]7 U* g0 Q
咁建議你等一等...入秋後..天氣一凍...就唔到佢地個個小背心熱褲架啦
/ o% U* C  }  W# O3 V( G  C" a有冇人可以教我買咩好...我個人算silm..係個肚小小肥

睇多d時裝書啦...
  |6 y9 }2 {, h0 [3 F5 V6 ?' @又或姐上網睇下d model既相, 我覺得咁樣會幫到你啊!

時裝ge野好多瓣ge, 唔一定(唔好)跟MK果邊. W: |9 A3 m! ?# v9 W
高矮肥瘦你自己知, 學樓上講咁, 自己睇下時裝書應該學到d0 [, t! a! B# [: O
出街就睇下人地點著, 睇多d唔同ge人著衫
1 Y  C/ X, M: l0 @  L1 m自己試下試下就得ga la" o. j" V) a) s! X- I5 e/ T
當然la....呢個世界...除左去街衫仲有另外ge野gei....5 G2 _7 v7 n) I$ ~$ g
唔想諗ge...校服可能會係一個好選擇, 不過買衫時風險唔細
9 w+ }2 W; n: K9 G
. @5 j. v( S# F' l% b2 H同埋....冬天係最好ge 開始時間, d人著得密實d比較容易handle
# p5 D# _8 |+ _- K而家...建議你由內衣褲開始....
" ^$ m9 `! {: W7 [& p9 g# |1 U8 R9 n' z! r
P.S. 小心駛得萬年船, 開始前建議你搵定個地方收埋d野
Apple這個名字只存在於虛擬世界
FB叫Apple Ce,看到的不妨加我
Apple是...話題終結者+說話無定向的傢伙XD

引用:
原帖由 applechoi 於 2009-9-4 12:09 發表
* m8 d0 Z* M7 H0 }4 O3 ]0 \- g: o- E3 i時裝ge野好多瓣ge, 唔一定(唔好)跟MK果邊
: _7 ^% g1 x  n& n- d' z% Y* a高矮肥瘦你自己知, 學樓上講咁, 自己睇下時裝書應該學到d
6 [' W; i/ j3 r& m2 x6 i8 z出街就睇下人地點著, 睇多d唔同ge人著衫
' S8 [! }* N4 A- C2 [  O自己試下試下就得ga la6 S- q3 C9 o0 w. {( ?- j
當然la....呢個世界...除左去街衫仲有另外ge野 ...
0 m/ M1 u9 y& Apm msn to me ok ?

thank you!!

引用:
原帖由 ming1357900 於 2009-9-3 23:54 發表
# `6 E4 |6 t' w( c! C4 O因為我個人小橫
* V. N  n2 j5 S1 d' j/ @9 b$ b, U我15 old,想著後生d.唔知點著好..因為一般mk果d人著係好小布..我怕好易看穿
) a5 P' l9 I8 }! r# l5 `; @  V/ G
9 Y+ _) B7 Z- R: l. F4 b) Q  v5 _% E" K
你得15就緊係睇vivi呀, popteen個d啦, 基本上跟日系的都唔會大錯, 俾個link你有d免費野參考下
+ N9 e1 P% T  C0 `' Y9 w8 D1 |% ^% d) I8 B- h& ]
http://www.spotatoforum.com/forumdisplay.php?fid=200

引用:
原帖由 ming1357900 於 4/9/2009 16:48 發表
: Q+ J% i& S8 z  [" I$ T2 j& J9 T3 Y' j+ r5 Q: y! Y% K- [
pm msn to me ok ?
' m* o  A, O6 v6 T% k& F2 S) A
msn中左野ar.... (狂send d唔知咩出去)' i+ X2 z- o" `# }2 T& r
有野pm我仲好  I/ _0 N& G4 u% |
% @9 \. S5 V2 t7 A; s
唔識化妝咪學lor (我學極都唔識 )) h9 o8 l% s7 z  n2 {% O. C
有時d野急唔o黎gar( H6 K, M: ?9 R( u8 B4 g
3 I7 C- j' R% e! a0 M5 s

引用:
原帖由 applechoi 於 2009-9-4 23:49 發表 * ]! ^6 N, y, T6 \) \; s, `% [! w0 y

+ o% x: Y% c0 t8 ~0 o* M( d# Bmsn中左野ar.... (狂send d唔知咩出去)1 F6 w/ d* v  `( r, \; J
有野pm我仲好
' d% @, h1 Q( B5 x+ u8 l( n7 Y2 }- j1 o# \' }- \, P' K
唔識化妝咪學lor (我學極都唔識 )* n+ G$ Z+ m6 r( y5 t1 S* o- c* q2 X: [
有時d野急唔o黎gar
, o8 }% V" t* @" j
唉...好彩搵個高手教我化妝..我個樣唔化好男仔..

引用:
原帖由 ming1357900 於 5/9/2009 00:13 發表   i- S6 S' v- H
+ t1 X/ H) ^; }% B
唉...好彩搵個高手教我化妝..我個樣唔化好男仔..
5 d5 v$ s9 g. ~# l" i
你識得上o黎CD forum 問人有關CD ge 野...我諗你唔會唔識上網搵地方學化妝掛......1 P5 p4 e! R) l7 X6 w7 y! W

3 D7 q1 W$ X  f- r, j% Y8 j) p2 g9 x, l(我唔識...教你唔到....教化妝ge網我睇過少少, 好詳細下, 再簡單去discuxx . com . hk 都有d資料)' a1 L5 v7 h# T$ {% O+ W8 S3 F+ e
1 M( m' J, _0 B  m9 I7 y

引用:
原帖由 applechoi 於 2009-9-5 00:22 發表 . U) l" c2 o6 s

- J6 `5 h6 P* W# M你識得上o黎CD forum 問人有關CD ge 野...我諗你唔會唔識上網搵地方學化妝掛......
1 w& J- e- i1 V" X, C
就係搵唔到...仲有唔敢去買..你係點架

整多條link俾你, 教化妝既- b  @" t' A8 b$ u" {
& ^& I$ y% O% l) x, p0 L1 g( f; W
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=7011&extra=page%3D1