嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

出街宣言

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-23 01:07 PM 發表   $ g2 K# u/ Q2 }
好多人都叫我出街啦出街啦
' K2 m& ?' u# g# m: d如果我D討厭既背脊肉可以消失的話8 m$ _! N6 J9 [9 c. F( S+ k
那就完美了~( S2 }6 `* }/ W5 y8 m
可以出街了 " n5 P" q( V) y' T+ J
不過做左幾個月運動都減唔到佢地呢
4 s- [4 R. _' G唔通方法唔岩QQ
" o( B/ {) j# J9 w# {( s你又話唔出
! O! c; C. T/ h/ Q* Ke+靚到有自信la~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
可能係妳越黎越要求自己呢
6 b% ?9 V; H: I3 ~! D3 g好似d人好瘦都係話自己好肥咁0 0

我也很想女裝出外走走Q_Q“

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-12-23 16:25 發表   
$ l: E- V" |- c: J, P( N人腦好奇怪, 前面看不出, 但從背影一些小動靜卻會出賣你.
% P: O0 r" l  S6 e7 Y9 G2 x- A
6 [2 W4 u# g2 R+ X5 S* Y而且因女人身體上下比例不同, 重心同男人有差異, 走路時的韻律很好看, 男人不容易學
' r1 V8 G" b. s: ?5 e

7 ~, p" C% x6 s, Z/ P1 R係,但人地邊到理咁多,唔好太跨張就得, 太把女仔用粗老動作' c5 m) p: l3 b$ F$ K: O5 v

" Z- ~5 _% ?. Y! m7 Y4 I" B- I
引用:
原帖由 Rachel 於 2010-12-23 22:10 發表   % |0 J" {* ]# Q5 H" |* W/ u7 u

" K& ^( W) h2 u6 k唔寒背就冇咁覺 XDD! g$ e* N5 V9 j# R, Y4 M
大家睇樣子嘛 =v=
8 l7 s4 _+ w( B

. |) ]& p3 f7 \8 U$ r0 S主要係既4 ~( v; Z8 L4 y' q( m& a
8 ?4 x% r( d8 i; n( C/ S, G
引用:
原帖由 mmlee 於 2010-12-23 23:44 發表   
6 Y. P, K4 c8 q8 r$ t5 s5 }2 Z面形最麻煩
8 J0 B# t3 X1 D0 l! R* v+ |點遮都遮唔到
! m8 ^  `, H2 }' V; D  C面形唔得即係樣子唔得0 t1 g' _/ T4 c/ @6 s% y
這是最大的障礙1 N6 L7 q+ {) u0 |7 p! |, v
5 \0 {+ m8 x5 U4 q2 j, [
3 |8 c0 P+ o0 Z8 [; d; X. L; [) `$ l
面形就真係差太遠好難救, 而且會限制住自己某一類型女裝

而家到達目標110磅了8 T# I4 O" V5 L& ]: M% c  E
後面那舊肉還是一樣大- -''
7 g2 Y* _% Z1 l8 x: z1 U" V2 v但如果我唔夠訓的時間那舊肉就會少了很多
0 {: S4 T* Y4 h8 u那是什麼原因呢

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-29 11:37 發表   - j& k) ^% @- Q7 N% X
. R$ N4 P2 p3 c, Q% R
你又話唔出 # Q3 d; q8 _0 w# G
e+靚到有自信la~
8 x' x8 G2 e6 ~4 d9 q, d/ ?
我曾經諗過1 F1 t+ T' s) b4 n# b: h
唔夠完美就無咩必要出街比人睇出來2 r6 X: s) r( ]( D( x" _4 S
但如果覺得自己出到街外表都呃得下人既話9 a* m+ K; d) D' _. \
咁又無妨
  ?5 O/ L3 o  L; W而家外表自己覺得都過到關了4 X) M, j3 o0 l8 W5 N, n! ]
但係如果可以無埋後面舊肉就看起來完美了

將出街ge造形 rehearse 一次, 映張相被身邊信得過ge人睇下有無問題可能仲好過自己(亂)諗$ |% \% B3 U( E5 W' W
! K$ ^2 Z& \, B0 _
(小R當年說的東西真有用, 小R師父請受徒兒一拜 ORZ)
Apple這個名字只存在於虛擬世界
FB叫Apple Ce,看到的不妨加我
Apple是...話題終結者+說話無定向的傢伙XD

完美??點先係完美呢?
9 g, g) y: B' C5 j6 l其實心儀已經好完美
5 X& l5 n. c$ e* [2 I' v( e世界上有.,好多好肥,.好多樣哀.,; C0 ~. m: J+ n+ E  s
手臂有「拜拜肉」..上身好橫的女仔8 l/ w' {& y4 L9 b/ y
$ V+ P3 R+ F% c4 c* y2 d6 E
出街最緊要係有自信
+ I( f5 v9 K( }8 ], E5 @見過zaki真人.,佢身材好好
" ^. O* g; @% {1 A末見過你..所以唔知

引用:
原帖由 applechoi 於 2010-12-31 18:29 發表   
* Y( H4 z7 p) @$ I; Y1 g將出街ge造形 rehearse 一次, 映張相被身邊信得過ge人睇下有無問題可能仲好過自己(亂)諗
4 I+ L- [1 W0 `. |$ t
8 M5 L4 U3 {6 k(小R當年說的東西真有用, 小R師父請受徒兒一拜 ORZ)
  H8 f3 w' ^5 k我身厚丫
1 N" E  L& [5 X0 \: ]# r( T0 [背脊唔夠平

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-12-31 21:34 發表   5 j# Y4 ^# h7 i8 y, R$ @" z
完美??點先係完美呢?6 X- E' T9 `* I* y
其實心儀已經好完美% _1 }6 X! c. E0 p" X
世界上有.,好多好肥,.好多樣哀.,1 N  g: e% e- v6 C" p, S
手臂有「拜拜肉」..上身好橫的女仔) {; z1 A( h; Q

( S% R6 F- U6 e+ {& {# B出街最緊要係有自信  Q$ _# Q* F; t1 {  u
見過zaki真人.,佢身材好好# F& ?8 p# N# l4 S- Y* s
末見過你..所以唔知
; h# j0 o# h# }人地點醜點肥我唔理
7 `, t: ^! v/ r1 h0 \我是對自己有要求的呢

引用:
原帖由 applechoi 於 2010-12-31 18:29 發表   + A+ F5 r  L% e& Y% k7 O
將出街ge造形 rehearse 一次, 映張相被身邊信得過ge人睇下有無問題可能仲好過自己(亂)諗9 i8 p5 ]6 h' w7 G
9 Y+ s7 H3 o! B+ H
(小R當年說的東西真有用, 小R師父請受徒兒一拜 ORZ)
+ p1 l  U/ [+ `$ w
小R有講過咩?唔記得晒* k8 P: o  R: K  X' d5 y) r8 l7 }

9 F) S6 p" Q1 O/ ]/ [6 ^完美其實咪即係缺陷 XDD

其實越完美.,出街越多人望

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-31 14:44 發表   
9 }" ^  }0 ^( \' E" ?3 T而家到達目標110磅了
- |8 S9 D+ y8 a, N$ G8 B* Z後面那舊肉還是一樣大- -''' l2 N, r6 @5 W9 K
但如果我唔夠訓的時間那舊肉就會少了很多( M/ E, {1 R# }! j& N* _% q  x! Y8 Z
那是什麼原因呢
. Q8 j5 P, R4 V0 W# o3 D  P
/ b  \/ y" `3 x* o110磅還覺得背厚,會不會骨架的問題呢?
1 O1 F& t3 i  f9 a: N+ C8 ]你摸自己看膊頭,有摸到骨嗎?9 {7 n% \, d7 \1 n5 E! f- B# o6 t
上次cd活動,你有沒有和其他姐妹比較過自己的背厚度嗎?
/ R8 ~# T$ r2 }3 b睡不夠會少一點?會不會是錯覺ar?

要求太完美
3 ^! z4 |) y' F( m會令自己好辛苦嫁

引用:
原帖由 心儀 於 31/12/2010 21:38 發表   & _9 s& u0 O2 b# O
2 U7 g2 `( }8 R% Z
我身厚丫
+ O, G' f, _, A+ o# z& J背脊唔夠平
- L7 K7 g0 U4 h$ Z& p' \心儀想穿露背裝上街嗎?  {* t  m) d: s( }9 _
否則...問題該不大呢% y; x* v0 H& M. k5 R7 e! q
尤其在冬季, 人人都在穿厚外套, 根本不會發覺...6 p; r3 _. P" \
而且真娘的背也不是全都漂亮...
Apple這個名字只存在於虛擬世界
FB叫Apple Ce,看到的不妨加我
Apple是...話題終結者+說話無定向的傢伙XD

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-31 14:49 發表   
+ ?% Z' W3 |2 K0 t  k' \" |% L" W# S. l  v2 b" F' p/ V
我曾經諗過
. n: ~6 v' E6 U( L# p唔夠完美就無咩必要出街比人睇出來, _% o. Y8 ]6 m: h4 V
但如果覺得自己出到街外表都呃得下人既話- ], _1 A- w; [& V( {/ s
咁又無妨
; `5 |: g0 c4 ^( c2 `而家外表自己覺得都過到關了" ]6 `$ g8 w0 L# q% P  q0 e3 k0 D+ |
但係如果可以無埋後面舊肉就看起來完美了
4 B- E+ V+ A! L2 y. q
/ j7 o4 X  F( S0 H
你上次見到Suki 去大嶼山,都行到成個男人咁la XDDD

支持心儀啊.  不過我個人覺得你出去已經絕對冇問題了.
! f& ]1 T7 l) B5 T, {% b2 w晚黑出既更加跟本冇咩人會留意你既.如果正常打扮
+ B: T# b) S4 f2 B& x8 Q$ i1 x
& U6 q/ d8 n! v" u) m9 O; v/ O當然我自己仲有慢慢長路啦

引用:
原帖由 Sherman 於 2011-1-1 15:52 發表   
% ?% w" U2 L5 ^& B
' f) B2 L, X! h0 d* b8 V1 {, C+ |# Y1 V
你上次見到Suki 去大嶼山,都行到成個男人咁la XDDD
( D; {( U; E: D6 Q
哈哈哈哈哈 % E' T, x/ w* r( H+ z8 H% K
5 d* O6 x. i5 K1 s# I  Q2 b& N
諗起小路寶首歌:
# o" H/ F6 @, h( E0 G4 P, u" `0 Q大踏步神情確威武
This time, don't need another perfect lie
Don't care if critics ever jump in line
I'm gonna give all my secrets away

第1次都係低調D好D, 落街行一陣演習一下先囉

係寒背. . # D9 {! k; s( \3 M( z% a0 M( f
妳不經覺就將焦點跟重心向前7 o: ~0 L0 t/ _6 V( r' _/ U

7 P0 Z9 Q; d# F; ^7 i7 r* l( z  ]( l這個..... 很難改的
8 H$ r* X$ r- R9 h: r5 ^& Z妳的喜好很兩極