嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

34歲直男想識個細粒CD發展長期關係

34歲直男想識個細粒CD發展長期關係

直男
  L" m) ?3 T5 M6 y34歲,168高,70kg
- r5 }* J) o% s4 d4 U1 z  F住港島區# w2 k5 f0 ?1 y2 C
) h$ w0 C1 q- W, P+ Y
想識返個細細粒既cd發展下
; e( W1 I) }) s. [) x6 [' w0 t平時會係星期一至五既17:30前比較得閒
, M  s1 `! _7 {) e) ^9 u2 W其他時間可另夾
4 d& ]0 H# H0 J/ U; [% f+ _8 c  Q0 ?2 m* _/ a
有意pm contact比我大家認識夾下
覺得好的就按一下感謝吧~~

如果我年青時有同樣的post就好啦!

識到未啊?

要幾細粒?

回復 1# Seekforcd 的帖子

你好!我167/62,應該不是你口中的「細粒」類型囉!

TG:cdkinki

要細粒成點?

上下水先 無上黎好耐

引用:
原帖由 Seekforcd 於 2021-10-3 22:14 發表   
, Z6 s! I$ @# s& R, \直男$ f% z5 t# J  F+ ^, h! n* w3 G
34歲,168高,70kg( p3 c* n( p2 H; W7 d( T+ m
住港島區
/ W: K4 S1 ^6 H0 f% |
8 ], _! f6 W# m- ?& a想識返個細細粒既cd發展下/ `  O" }- |+ l+ G4 P" k
平時會係星期一至五既17:30前比較得閒
# P. c" w/ }, e$ Z' u0 H" r& e# j其他時間可另夾
! R" O' n7 }4 m- L* f4 O- b6 X) l5 V$ l; r& f$ n
有意pm contact比我大家認識夾下
3 ?5 O* G8 s5 |. Y5 L: C
, w9 T' J. ?" I. A2 z+ h
你條件又唔係好
/ }7 j  e, [0 F7 J. B5 y/ v憑乜野要揀細細粒8 F0 ~: _: |* a
有大隻佬帶假髮同你玩都偷笑啦% Z; a; H! U4 O9 g6 r3 L6 s
仲要D雞蟲時間
# Z5 h8 w' s' V3 F/ p# ]( i你去叫雞算啦on9仔
.

29歲招到上34歲仲招緊   i9 [) l9 g( v0 B. k
2 P1 z- U6 n: O5 z" g
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
.

回復 10# hi0383 的帖子

会是同一位哥哥吗?好可爱呀!

引用:
原帖由 hi0383 於 2022-2-1 18:12 發表   
$ h0 S( D1 \8 J% u, D29歲招到上34歲仲招緊 3 Y5 U( i$ j; \* j$ V. f
1 q3 ^" B& u, b4 v7 f7 @
# |$ o( p# W) n7 t) U! y已經試左幾次啦所以
7 e0 S" n2 K( p! d+ P. C有恆心

引用:
原帖由 hi0383 於 2022-2-1 17:44 發表   
7 R7 A3 Z. Y% H( o9 a
3 X* z8 }5 h* v0 z: l6 `
" v( L, G) p$ B+ z- ~5 X你條件又唔係好0 `4 Q, t  k+ T
憑乜野要揀細細粒. @; h+ c9 _# C" r3 [* g
有大隻佬帶假髮同你玩都偷笑啦8 W7 y1 K" j4 f! W2 v" n
仲要D雞蟲時間: e" Z$ I* y: c5 w/ h* q
你去叫雞算啦on9仔
5 G3 }1 q8 o& p2 B

* ~; v- C2 z4 q# `/ F0 f" S- H事實上係招到
9 G. y: H# i9 w% h不過你無品我唔會同你一般見識

引用:
原帖由 Seekforcd 於 2022-2-4 14:51 發表   
$ W7 K! I# P) Y# |* W6 K0 A
) p% C. }6 c, ~% N" X  q& a% X& y' Y! J/ E* Q; s: j, b
事實上係招到
& ~! m& D- L6 {不過你無品我唔會同你一般見識
# f# o1 ]7 U1 l$ b' _: {/ s
  f8 a/ B4 @5 F: r: p1 a' L你係掂既,一早同人KEEP住長期啦
.

Del.................: y3 W: U3 T* ~1 R* t1 s: x
0 A( C5 Z" W5 @7 Z1 Y: `  A' d
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 10# hi0383 的帖子

他成日想找CD ,你自己都一齊CD 一齊玩好過啦 直男,想了那麼多年不用再直啦,呢到直唔直冇人理