嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女友小禮物

女友小禮物

昨晚女友發脾氣鬧到我成隻狗咁, 今日朝早可能知道過份左, 掉左一包野落地下話:送俾你
/ o% j5 [4 `6 {+ e& D( [/ \" C0 C- u; Y5 o5 [
未試上身, M碼應該有啲細
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
如果女友送呢類禮物俾我, 仲要CARE 你SIZE, 我一定會冧死.

你女友暗示要懲罰你, 著住對黑絲幫佢奶西認錯

nice nice~~

引用:
原帖由 gila 於 2020-2-17 11:03 發表   
  O) Z6 {+ B0 |/ ^" j如果女友送呢類禮物俾我, 仲要CARE 你SIZE, 我一定會冧死.
  m* T% q$ z% V& x
2 l. B+ ]5 l% D
有時佢心情好,佢買開底底果時都會送條大碼俾大我, 但佢心情唔好要成日俾佢鬧

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2020-2-17 11:08 發表   / }' m8 u. N) K
你女友暗示要懲罰你, 著住對黑絲幫佢奶西認錯
, m0 P6 x+ l/ F) g) q
) [* K! n+ c0 J: T( B
佢又唔鐘意呢味野
2 f$ E, d- h5 V% L, J  B5 A
. x( @6 q" r9 @0 c呢對襪係咪上邊要夾襪帶?

WOW, 你女友都算幾愛錫你

嘩,又接受到你cd,又送埋禮物比你,其實你女友幾錫你吖。

女友真好啊

引用:
原帖由 hellohi 於 2020-2-17 12:08 發表   / ]6 r1 d! ?* J$ x3 c# d
嘩,又接受到你cd,又送埋禮物比你,其實你女友幾錫你吖。
7 }9 A" b) b+ x) n2 ^

9 q8 D/ _+ Y/ Z6 `% W" L2 ]1 Q2 {不是呀, 應該未接受到成身化妝,著裙,高跟鞋; c2 G( E5 v0 C& D& `: l$ h
但知我好鐘意著女裝底底同絲襪,開頭係試下試下同佢暗示下
. d# i% A( W, g" E( j% U' Y9 s點知有日佢俾自己著完果套我著,開心到我$ W) n" d- U$ U) p, G7 v0 e
6 p$ C( J1 {# D0 Y2 E" o: g
你地有無同另一半, 屋企人講?

昨晚太凍我都著住條200d 襪褲訓覺,成晚訓得好舒服
: L! z* R5 x' C, E/ L! d( q8 }, @不過我都驚她話我, 起身望了我二眼,我當看不到

唔知你情人節收到咩禮物

引用:
原帖由 blackopaqueph 於 2020-2-17 13:45 發表   
/ d0 p5 k/ f% l( S8 N唔知你情人節收到咩禮物
3 M8 {/ u5 U6 c+ S5 _

3 M, k; {$ M+ o! P8 T, t7 c0 @% f6 z8 ?  A$ Z! d
大家買同一套 ,正
6 B  [* q. W- p9 u' |+ E6 |( |
5 x% G/ Y# |6 C1 l# }' p; w9 q(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 longgraxx 於 2020-2-17 12:19 發表   
% a1 v4 d# z1 P6 `* j4 z" R' L+ {; h
- B8 r/ {' K; I) ~
不是呀, 應該未接受到成身化妝,著裙,高跟鞋
( K$ n6 E( W% E! V# n+ C7 T但知我好鐘意著女裝底底同絲襪,開頭係試下試下同佢暗示下
2 V' K+ M2 }6 d0 p- t點知有日佢俾自己著完果套我著,開心到我% O* E7 M& v1 l0 t, P

+ x/ T0 q. k( V# ~% T* D你地有無同另一半, 屋企人講?
4 O) Y; d) |" y
/ V- k  d) B+ t) m
試下,試下,
' |; h4 L- D  H, A4 F; b. t
# B- b; c; s6 p; J* ]) H就應該會成功的b
3 C9 i8 I& `7 z8 C- V% c" `
5 @- @7 ?; m% y3 u% _, F! O4 t(*^o^*)
6 p, h+ z" S, R, ?# e; o$ O  F3 i" \, U/ r4 X, }- X: h
是不是,有次撫到女底底 ?
% z% h' q4 Z, w3 o
  a5 p( c; t. q5 u8 X' @[ 本帖最後由 misslady 於 2020-2-17 14:38 編輯 ]
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 siniansinian 於 2020-2-17 12:17 發表   ( ?3 l7 Q7 t5 K  b4 z: @
女友真好啊
7 Y) W% B! @2 U! U5 m. H8 F
! N* n: x$ z7 O好女友 (*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2020-2-17 14:30 發表   2 t: w3 U6 {/ _2 h$ B" g' B" W# c
& p3 T" m% A3 d1 `# u
; |% r* z1 q, Z5 l$ x  N
試下,試下,
/ ^; n, M4 `9 c6 z8 h& a3 T
+ u3 m& k. V- Q7 G就應該會成功的b
2 @, p5 B2 {  k6 `8 ^; _4 B1 k9 V4 G5 Q# E; l+ j/ r9 ^: l/ q/ _
(*^o^*)
( H: U( U2 H& |/ m2 q4 x. P
- g  W) ~% }6 D: z是不是,有次撫到女底底 ?
0 c4 m7 u. I% \6 ^4 N$ H  |
; V4 @" ?2 f# K0 z! t) f; O$ B
我著底底,絲襪她Ok
" ^1 C5 k' z7 W$ ]% z+ x試緊佢M巾得唔得, 佢有問過我要唔要) Z- E. h. J: M1 h4 z9 d
我想帶Bra訓覺呀, 但唔知點開口

有無師姐教下路點問

wow! 有這麼好的女友真是幸福呀!
& A' c+ C$ Q2 Y. ~這對是長筒絲襪

引用:
原帖由 longgraxx 於 2020-2-17 10:51 發表   
0 l7 c0 W) E" x# E; f0 f6 L昨晚女友發脾氣鬧到我成隻狗咁, 今日朝早可能知道過份左, 掉左一包野落地下話:送俾你; J, @5 k5 k3 g. z/ c

# e# M5 f1 r9 z  L, W- F5 d7 @  u未試上身, M碼應該有啲細
/ H* X6 I' K2 p& E; z8 D  e7 V2 j
不是每位女人, 可以接受3 M0 _" U4 U, E6 v, W- z9 G
你的女友, 己是十分愛你

引用:
原帖由 joey221 於 2020-2-17 18:08 發表   , D% J  \+ J7 B% |" ]" R6 Y" E9 {

4 N* [0 {' R, [; }* x- X% x! |$ f2 E
% [7 M. S. J8 z+ M' F不是每位女人, 可以接受
9 h' ~+ v/ _- @1 l8 v你的女友, 己是十分愛你
0 }9 p% D' n  w0 N2 u
4 ]# w2 L+ a+ b& g  Z( t' |4 d8 jagreed.  no more
享受 一分一秒的 CD