嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD 奴在戶外被強迫露出調教

CD 奴在戶外被強迫露出調教

被主人強制帶上口球狗繩 # L9 A& }. d& S1 F& ]( u, n- u6 _/ m
6 f0 _! @( {, x7 T
想看更多請加入 TG 群搵我 / |  x; I/ q- j  y( A
香港CD吹水群
3 h; i1 [9 i  ^* y" Hhttps://t.me/+4wY2rIniQnoyNTk9' ^" g. Y& x$ m  }* r

) m) u4 h: q# U' J[ 本帖最後由 squirrel99 於 2022-1-29 14:59 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
wow,好耐冇見,一出貼就咁震撼,你直頭係我偶像呀!

Oh no.....................

引用:
原帖由 samou 於 2021-12-22 09:48 發表   
2 [- d( I5 s5 ^$ \; _8 kwow,好耐冇見,一出貼就咁震撼,你直頭係我偶像呀!
* G( f9 |3 Q2 q& r# Y3 t
係, 無諗住出post , 係主人一定要我出個post比你地睇下我依家有幾賤

引用:
原帖由 squirrel99 於 2021-12-22 10:14 發表   - C0 k# K' p( a; T3 U- W- x* {9 t

\" {) C# w, ]2 S  i係, 無諗住出post , 係主人一定要我出個post比你地睇下我依家有幾賤
. h2 Y% J4 b% R3 E1 l& l7 @3 e0 Y' h  W! v' u* z3 T& M
你身材咁好,穿戴又出色,一點也不覺得賤,是非常性感的造型,令我很羨慕。

松鼠姐姐出post,索

正,點聯絡貼主

聖誕會唔會再玩露出

不错不错,也喜欢这

請你多出post謝謝,好靚

好精彩呀。

姐姐好靚女呀~~~

我今朝就係見到有個女仔著呢件褸同格仔黑絲, 當時就諗裡面可以著得好sexy然後露出, 同呢個Post一模一樣

真的是厉害了,有想认识。

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-12-22 18:39 發表   
2 v5 b% i$ m# k# n1 P8 T我今朝就係見到有個女仔著呢件褸同格仔黑絲, 當時就諗裡面可以著得好sexy然後露出, 同呢個Post一模一樣
1 |+ D, V  o4 s* {
, m2 q! @, B4 e. O/ ~6 z" G有無咁啱呀 , 見係你對住個女仔有過幻想
2 t, h- V% [. g3 m8 B, `4 s我今晚 update 多幾張

引用:
原帖由 squirrel99 於 2021-12-22 19:11 發表   ! c3 J. s, i) ~, z) W

9 R7 W( [) m  O/ Q- P7 D" r
0 R7 u' J3 I) O4 C) h; X$ r有無咁啱呀 , 見係你對住個女仔有過幻想
- f5 @9 _+ }2 Q/ C我今晚 update 多幾張
+ [# C" E8 K4 C- J

0 ^9 D4 ^/ q( n真係咁啱, 不過佢係格仔黑絲, 我就係幻想好似你咁著出街, 裡面要勁淫, 仲要有玩具

不錯!! 不錯!!
/ P# @) J% `; m, j# w著得好sexy......然後露出......$ i- E1 l' ~+ Z' o, e3 t  K

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-12-22 21:17 發表   + p6 N7 \4 V1 _6 L: H4 z

$ u/ b5 U) Z' I. I* ~. c+ s  e' l$ r5 l9 G
真係咁啱, 不過佢係格仔黑絲, 我就係幻想好似你咁著出街, 裡面要勁淫, 仲要有玩具
7 ]4 l0 e' {4 Z5 m/ x0 H* m
我有戴肛塞呀

引用:
原帖由 squirrel99 於 2021-12-22 21:56 發表   
" S$ y) R& M3 o* U
( Z" R1 v. S8 p我有戴肛塞呀
/ x/ Y' k" ]) e' B7 c

& |9 S2 {6 B; Q. n: a6 ?0 r一邊舒服, 一邊淫淫地露出, 高級享受
; B4 n/ w9 a' O9 m: o肛塞大唔大架

最近訪問的版塊