嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

0甘係潮吹嗎?

0甘係潮吹嗎?

我最近試過,用手指自插後面,同時一面打J,但可能插後面時分散左感覺,JJ不太硬,但就好舒服,後面0既high,搞到JJ失禁,0甘係咪即係潮吹呢?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
只係失禁就唔係. 有人幫你會好D.

回復 2# gila 的帖子

0甘潮吹同失禁系点分别0既呢?真系好想试

呢個絕學好耐都無試過,好想再試。不過幫人,自己會好攰,而且滿足感不大。自己試就傷身。 所以成為絕學了。& t0 G$ R$ [& q9 Y4 l# f
. i' h, O* o% R' n/ P8 z% _
4 h, Q' k- h) A! m
- \0 w' h0 A& [; K" j
自己揣摩一下。0 a2 f$ ~3 M/ j0 O
5 v3 ^& E, _# l! s7 q5 v
引用:
原帖由 sasalady 於 2022-2-9 16:56 發表   
2 L5 L8 z# u. S* _9 T( v5 w0甘潮吹同失禁系点分别0既呢?真系好想试
4 y' Q0 ?. ]9 x( a" U- T! E3 \
; u/ _! V4 V0 H! S1 y[ 本帖最後由 gila 於 2022-2-9 18:01 編輯 ]

估唔到 gila 咁放....,我以為平日妳只装扮下買下衫化下装

引用:
原帖由 sasalady 於 2022-2-9 16:39 發表   ( V; P% I# ]# j6 `, Z/ N1 i; p
我最近試過,用手指自插後面,同時一面打J,但可能插後面時分散左感覺,JJ不太硬,但就好舒服,後面0既high,搞到JJ失禁,0甘係咪即係潮吹呢?
7 @! _) H: x7 }1 N+ e* A5 g" P8 A) f; l- Y/ s# Y; ?4 n, L
我只是後面有感覺
# c# w) B3 Q) n9 n3 J可能長期穿上女裝內衭6 m$ H" G& w+ H
把jj 收貼太緊。

恐怕是失禁居多.................

我唔放。所以先成為絕學。可遇不可求。! d& P& g( Q9 `/ K$ y" f- ~" T
; e' {8 K3 i: s' C' o" r( X$ a7 c
引用:
原帖由 zuezue 於 2022-2-9 23:22 發表   
9 h! c8 @( [$ x! e估唔到 gila 咁放....,我以為平日妳只装扮下買下衫化下装

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2022-2-10 11:35 發表   
9 l+ k+ t+ l) H5 U: p' u恐怕是失禁居多.................
' j' y! q+ G. o
' G7 y4 V: B9 h, A8 k+ |, ?* |我都認為係+ d- B# ^& Z( W! ]! P$ ]; S9 `" @
女士的都係
, M5 h7 x; v' U/ l' u5 S射幾滴都話5 [- F7 B: u/ i- O& O
如果射得多+ ~) U  H' L! N* ~  }2 e5 H7 d
唔係尿边有地方儲存咁多液體射出來?

~管他呢,   o係舒服狀態、、、 排尿也有快感的 (真是的)

系,真係好舒服,雖然JJ唔係好硬,亦唔係射精那種高潮,但係就有種控制唔到的快感~~

遲D疫情無咁緊張時+ f* Y0 j: A3 s) ?( P
真係要搵個浴缸試下

要唔要幫手又幫口?
2 `8 ?  J2 p3 l: b4 y) q1 b3 B& }6 k: U- C* l; o
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2022-2-11 15:55 發表   * d& L/ A1 v6 ~) S8 M
遲D疫情無咁緊張時1 q3 k/ |, @# R3 A0 r$ T  \
真係要搵個浴缸試下

引用:
原帖由 sasalady 於 2022-2-9 16:39 發表   
, Z! X) d# D9 p我最近試過,用手指自插後面,同時一面打J,但可能插後面時分散左感覺,JJ不太硬,但就好舒服,後面0既high,搞到JJ失禁,0甘係咪即係潮吹呢?
) @: s; Y) {) j* l9 u0 D% p& U
) d1 S2 x) F! Z( c& p
我試左幾次都唔得, 冇感覺, 可能唔慣有硬物後入

引用:
原帖由 gila 於 2022-2-11 16:14 發表   
% r- M& M8 o# M9 g, @% E9 C要唔要幫手又幫口? - W  u0 E5 V0 m7 {1 Q) ]
# ~0 H: J& S. i& C% t1 ?$ q
6 }) p* R6 D( r9 F4 t% y女神有 offer
( u+ n- f5 \/ s2 U- y一於先來個鴛鴦嬉水

咩呀? 講緊潮吹。同鴛鴦嬉水無關。
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2022-2-12 13:18 發表   2 ?# g5 E2 D, S- P  A8 T, @, M6 a' J

3 `+ U# {- a6 ?) _女神有 offer4 y: W7 c. g4 t  r
一於先來個鴛鴦嬉水

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2022-2-11 17:01 發表   1 {7 |; e% U+ r' i& L
4 X# n6 _" [+ _, q% s$ G  x

- J9 c2 L. N* |我試左幾次都唔得, 冇感覺, 可能唔慣有硬物後入
4 z) I- i: b- |4 _& J: ?

1 o2 o5 d' B9 a' G/ ]+ w其實正常,

不是每次都可以,禁慾越久越好啦

還沒試過是什麼感覺真想體驗