嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純粹講下(關於自慰)

純粹講下(關於自慰)

自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......
: r5 J( l' Z  Q5 O1 R9 C我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬) m& m' R: _5 |; }4 y1 h
但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟% e) E  r$ W9 e7 l2 U& h- z& h9 |
唔知有冇人好似我咁?
# t- q" j) N; p; _% |; P
6 _4 N0 T1 G; l[ 本帖最後由 Babyblue 於 2022-6-30 02:54 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   3 j) d+ ~; f% U. q" o# k$ ^
自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......
8 ^$ }/ u7 m  ^9 V* P( a+ O我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬, `* z. `' e+ j+ a8 W0 F/ Y1 E
但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟  M6 r" W" N: s* y/ i. F& ?8 J! }
唔知有冇人好似我咁?
8 {+ l. g2 Q- R; _: |9 Y
3 K% s1 ^- h- M4 j# Z' ^! F" v我多年前已經把自己代入女人角色- P( r! J  o5 N$ i* a
看剄片中男人jj ,很想把jj 放入自己口中

又硬又軟,到底硬定軟?2 _' _9 i0 P1 I1 L1 I; I. @( p6 {( {

( a, b7 S( g# E, P! h
引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   ; k6 s0 o) p* a1 w( M8 v& }
- E! b3 s. X2 m/ U8 C. l9 Q8 c$ F我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬
/ U* `8 i2 Y8 L6 i4 s但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟  ~7 ^; [4 d; P+ X
唔知有冇人好似我咁?

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 06:32 發表   
1 M/ q# i" x! w1 e6 a; }又硬又軟,到底硬定軟?
' y5 W  Z/ U0 @$ @) H0 G2 h' ~& f5 e! N/ e1 y
3 O$ {  g  g. p& w" H. u
幻想自己是女時會硬
/ F. W( N6 z( k( a  G0 ]但幻想不到自己是男角色整極都軟

引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 07:09 發表   2 M5 D/ z8 @1 {( ~4 H; @9 F( w

+ [$ U2 u; S& D# c幻想自己是女時會硬
1 b' x. O) u% p* l但幻想不到自己是男角色整極都軟
" J% W% e" s9 w
正常的,例如你是個直男又怎會幻想自己是個女的幫男人含同被人插,完全唔會有快感,你是想做女性角色要你做男當然唔會硬!

引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   + N: v$ }5 U4 V" f
6 a* v+ l! o( E. ]- R我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬, }/ t# L8 A2 D5 W( i
但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟; j, E5 S7 C4 D$ V8 o& f
唔知有冇人好似我咁?
2 p7 j2 [! I) j; j$ u  }
5 l& Y; X. ^, D: @( V2 U, N如果我代入女人角色同比插都係硬唔到,完事前要用手chok先起返少少

切左佢鑽個窿就無煩惱* y* C- b/ n9 t4 L9 c$ U" c5 D; E

7 M& ^6 P0 F: K& N+ g

. ..既然都CD了,, 用女式自慰吧、有十倍甚至百倍的高潮享受哦∼∼∼   !: c4 R5 B6 F3 m' {2 F+ d
.
# E0 }& M& N* a# ^/ ~' a! Q7 I# ^( F; t2 K
(睇下冇壞)到高潮的方法
! A; D! q# \& [$ Q+ x4 }http://hkcd.tv/thread-35386-1-1.html
& i) P0 f5 p* j# }! J* J.# U' [" x" [/ P

- h8 b7 D; s& V9 i/ Z5 c
) J! M7 W: s9 ~" F1 u: [& O
/ s  A  e( U+ T% f
& f8 c6 d/ M2 ^# }. H, P/ V, l7 h
' f2 l' L- F$ P; q& s5 K; c7 ~. j' X9 [9 ~: d9 ]9 e

- w6 Y& T5 v2 n3 E
9 N9 c4 E2 q  g2 }2 A) ?& U
. |& c: K4 I6 A4 X" n
: C0 ^+ f8 J/ g1 V
3 j5 s1 a1 i+ d+ m/ [2 P.3 ], @0 x5 Q; F; j' Y; ^
0 p) C( y4 X) f

我會幻想自己是女時會硬!!

性傾向障礙
深兒

回復 1# Babyblue 的帖子

以前一班男同學睇呢啲片,我都投入自己是女方。; Z# j! ]( M( X& P, j8 K3 E
不過,我可能天生男性賀爾蒙不足,J細兼好少勃起,也無射精意慾。

回復 11# 深兒 的帖子

我都有睇A片幻想自己係A片的女主角& G" {, j4 n! G! m+ x
但之前試過按摩,被人打飛機但硬不了
" x( @6 Z5 M! U! E* J6 w3 _我應該試下女角

我要看女同av先可以自慰.4 f" v4 {% z4 t, y$ u5 ?
看普通男女的無感覺.

我都系这

引用:
原帖由 Nanase 於 2022/6/29 23:19 發表   
! a8 k* u1 T/ M' P" U. ]6 D切左佢鑽個窿就無煩惱
9 p& i" s. W$ P1 k) ^% A- b4 [& g/ K# P$ D+ }6 g* _
0 p- o' B( [. _3 v4 p... 何須如此殘害自己身軀, 而且後果有可能更多煩惱... 能擁有雙性的感覺, 是天賦的特性, 好好理用才好...
-- 小 如  (shuinu)

小如的故事   

咁上面要窿胸先得哦。, I/ W6 [* o7 n9 s) O+ _0 W* ^* Z

* \3 n/ y+ t) A' }
引用:
原帖由 shuinu 於 2022-7-16 06:05 發表     Q& H, `" S/ b8 O% W
" t7 T' W1 o4 ?# j, J0 i8 i0 p
... 何須如此殘害自己身軀, 而且後果有可能更多煩惱... 能擁有雙性的感覺, 是天賦的特性, 好好理用才好...

cd 了4年,我J太敏感
Wetlook卅濡ホギ女装卅女裝男子卅制服偽娘CD

我都係代入女優的角色# V) L3 I6 S; F3 H/ ]0 X4 s
會幻想果度的感覺
; P7 |1 @3 p3 Q* `& b* b  e# t+ H# r不過煩惱唔射係永遠唔會完...
2022年目標:變成一個自己喜歡的女仔
要從新學化妝

不錯!! 不錯!!
9 Y* x! ^7 d4 ^, l真是很美呀!!

感到開心,生活會比較愉快

最近訪問的版塊