嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

薄身塑身内褲

薄身塑身内褲

有穿過 uniqlo 的塑身内褲嗎?看似比較薄不怕露邊但又怕收腩效果不太好
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# kinkyb 的帖子

我有穿其他品牌

睇完你呢個post先醒起點解我唔買呢,因為我都用開Uniqlo,最近亦有呢個需要。& D. w3 y$ X. W7 j7 K
即刻去左買晒兩款。
2 ?4 K# D% i1 [6 F個人評測:1 w0 d+ o" ~7 b4 E+ ~% ~2 B

# J* I3 i5 |( ^0 p# r5 i
4 x/ q. U6 ]7 ^3 F5 \Yes, 係似比較薄不怕露邊,5 m/ z% H; c/ |6 o
但Yes收腩效果不太好。兩款都好一般。$ G# q4 t4 X: V/ s6 t) N" j
個人覺得除非你買細你碼數既一個size,先有機會收腩效果收得好d。  ?1 M0 V" q; D% e3 x; g! i
+ z+ d' s( T6 G2 t" Q7 z
不過,呢款對我好有用。Airism夠薄好過我最近淘寶買既類似物體。
$ H6 L3 s! h0 B( ^$ Y8 A( T( p如果你主要用黎收腩,效果就好一般。, E& s2 ~8 z6 h" V4 m* [9 V' C
但就解決左露邊既問題。(雖然一定有,但無咁覺,我淘寶個條可以掉了…)
- X' R6 E, f1 d/ V# x4 Z8 n
. g& v/ n& z. M, N/ T6 `[ 本帖最後由 gmomo 於 2022-5-16 21:15 編輯 ]
我用自己的面修出另一個自己…歡迎關注:
https://linktr.ee/GmomoFashion

謝謝分享!!
/ Z  T# @4 S- G; A/ Y

多謝分享..............

wow! 好似不錯呀!
+ E8 h2 D! u8 _2 {1 m可以買回來一試

引用:
原帖由 joey221 於 2022-5-16 18:19 發表   4 s* [9 L8 P0 q% |
我有穿其他品牌
) d% [+ X0 N. K$ |1 s& x* S* }
( M% w) f9 i0 e% U. \8 ^7 o% W8 e
可以介紹一下嗎

引用:
原帖由 gmomo 於 2022-5-16 21:12 發表   
9 M7 _' h- B- F' ]3 I7 G/ g睇完你呢個post先醒起點解我唔買呢,因為我都用開Uniqlo,最近亦有呢個需要。
7 P0 O5 b5 g/ N5 T7 l即刻去左買晒兩款。
. s1 Z; z# X9 b個人評測:' K$ Y. ]$ |, e/ M0 V

$ n) K3 F  t1 v9 b
  g$ R! }+ l0 O! H; [) oYes, 係似比較薄不怕露邊,
, e1 }+ U3 Z5 d但Yes收腩效果不太好。兩款都好一般 ...
9 H% l  H3 ~1 T2 i# m- M2 u
5 u' L# n- H, F) r6 N: p我都好奇呢兩款著上身既分別,收腹款我明,另外一款著上身有乜分別真係唔明
7 ~4 V, _% l0 |- W
- ]9 j0 U# M$ r6 H) @- ?4 k如果收腹效果差唔多,順滑款係咪臀部線條好會D呢
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 11:45 發表   
. [% _6 O0 a6 v9 S  [: e- [& I5 `. s; o0 Q9 j
# ?3 n8 i8 g7 U8 A1 {
可以介紹一下嗎
  k) [2 j  T0 F# @
& {% C! E" v1 o. v0 I3 l
我多穿什品牌
: S4 t1 O+ y3 X* z少穿高質品牌

兩款都有,有邊的效果更好一點,但是肉會有勒痕,無邊的舒服一些。

引用:
原帖由 心若詩意 於 2022-5-17 21:52 發表   : O5 Y9 F2 P- I. [6 g
兩款都有,有邊的效果更好一點,但是肉會有勒痕,無邊的舒服一些。
+ H7 ?( _7 c( {. Z( ~
% t& b' l' g6 n& x+ t5 S& h唔好意思,有邊即係邊一款 係下面肉色定係啡色呢,同埋收腩效果分別大唔大?謝謝
% w2 v. x# `& v" I  M& S* Z$ W$ s1 E4 x# N3 B/ r

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 11:54 發表   
$ B5 j0 D% y! V- g5 W0 l! b
% H* S: Z& i' z' i8 @0 f* s
" i9 t  r7 O/ x- g我都好奇呢兩款著上身既分別,收腹款我明,另外一款著上身有乜分別真係唔明4 R- f8 L% q8 W7 U2 z; Z! D3 c# q
3 f2 N& z( C; D% M如果收腹效果差唔多,順滑款係咪臀部線條好會D呢
& n& T5 |7 O0 {& w7 q+ [& I# `" l9 h" u1 M# K- L$ T* Q
我覺得純粹係D像筋方向唔同,所以力度方向唔同。
6 _  }+ R+ r. |5 f0 X. d# M- _9 l- z( {" Q: l) Z3 w
我都想買,不過都係等減價先

不管了,瀏覽必回覆,謝謝樓主分享!!

塑型裤哦。

感謝分享

回復 1# kinkyb 的帖子

看似不錯哦!
) w# O, Q$ f# d$ h' n" ?但在夏季穿上,請問會否很熱呢?

我喜欢连体的