嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

義乳同好交流

義乳同好交流

有無喜義乳同好交流一下
覺得好的就按一下感謝吧~~
我的內心是渴望成為真女人

要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?

係咪要胸對胸雙撞

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 12:42 發表   
4 H3 a5 ^0 C* H% Y  c& G: D5 ]8 l要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?
9 i) t% w3 o, G' c0 V
穿上身影下相
" _/ o( c& }8 p  o& v. ]0 _- i- @
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 12:42 發表   + |: c- z" U+ U7 T( y" s8 G5 c6 H
要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?
6 }) n6 x+ G7 T7 R
* [) q, |' ~7 S; ]; Z4 q5 ~我貧乳咁米無得玩

咩牌子?咩CUP?
我不是cd,我只喜歡女底,絲襪同m巾

好好波!' P/ o1 T' u( i
目測有C至D cup!

好靚好自然喎,幾多錢,咩CUP。
+ _8 y& U& w. J: l; ~& F想睇埋近頸的一部分。

回復 4# 20151120 的帖子

wow! 樓主所買的是穿戴式義乳+ R  ?" s( h0 B/ j& R6 q
顏色很接近皮膚呀!

引用:
原帖由 samou 於 2022-6-30 15:37 發表   8 V8 J8 [+ |( f9 Z
好靚好自然喎,幾多錢,咩CUP。% b7 ?1 C+ M, l5 n
想睇埋近頸的一部分。
9 y, P- k% I4 M6 ?& ~係C杯淘寶買連運費約HK$300
+ f  I) p+ e' q7 ~  r% _0 e/ E' U

加上透視喱士自然D
1 W) v! X( K0 U! b

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:58 發表   
1 R! u* }0 I/ a! l  N& d) r加上透視喱士自然D
8 \7 V6 k& W, w6 H" T. B5 e9 x0 c  r306180
$ q  D4 o0 |& n' t1 _& E  F! A' Y
幾錢# d, j, m. Y  P0 a
好自然

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:50 發表   
1 s/ ^  \0 T# U' M6 d6 w( {
% o% T- @% u/ L7 z4 c係C杯淘寶買連運費約HK$300 ( p1 ~; R, g+ ?) g5 ?
5 |# J0 c! Y2 D# c8 n- B% _5 }' S$ V0 R& {2 l' U

' H1 V" C9 P6 L5 ]) S' |1 A$ }300蚊咁平?6 H: G& E& o1 k9 W, N
* P$ R: C/ A; [. g+ w2 n: H( A
似乎少姐妹用呢家嘢
我也曾陶醉在兩情相悅
像飛舞中的彩蝶
我也曾心碎於黯然離別
哭倒在露濕台階

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2022-6-30 15:47 發表   7 @* g  q% ]4 O; g6 j, Y: P0 j
wow! 樓主所買的是穿戴式義乳3 h; r* x! P% D, j6 c
顏色很接近皮膚呀!
& I% W6 t" q9 s3 x! X- J; s有膚色和古銅色,我經常游泳所以買古銅色
" o9 M; d7 }6 D! C( l) N

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:50 發表   2 R9 {) S* @2 }6 n* w' h
, r0 S# j5 R8 T( F' f9 ^, \: P; L* `
係C杯淘寶買連運費約HK$300 4 j+ v  E2 Y; F. S
* _, v! d; v& c7 {
價錢OK,個胸型比我的還漂亮!我個一樣係C杯,但外型太醜喇。
6 R# {7 t' ?, s) u. B, f4 Q5 ~, g! X
# }! A1 ]; H8 e9 W1 `9 h

: j0 G  R7 F: i0 q1 f" E6 S' K# V[ 本帖最後由 samou 於 2022-6-30 17:46 編輯 ]

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 17:01 發表   , W' ~; P2 f0 M; i( ]

5 J' `: A3 X/ Y$ [有膚色和古銅色,我經常游泳所以買古銅色  b4 _4 I, s6 [) n/ o$ p
# u# n  D* z9 [
. C, M6 {: d9 H8 {9 c我買淘寶,有深,中, 淺三色揀,我皮膚黑,揀深色,勉強夾到膚色
. i& ~) S% J0 e( s/ C# A# f, _2 _0 n. @
我買果間,除左cup size, 仲可以㨂M, L, XL,我覺得要夾返自己體型先好睇。可能要交D學費
我也曾陶醉在兩情相悅
像飛舞中的彩蝶
我也曾心碎於黯然離別
哭倒在露濕台階

回復 4# 20151120 的帖子

好大胸呀⋯⋯

引用:
原帖由 黑絲高跟熟女 於 2022-6-30 20:48 發表   
* \1 `1 D, @, b  ]4 z- V" m0 X2 e* w9 i7 \0 C- O; Y

3 S: G. G( P, C) Z! t8 d* ~3 a我買淘寶,有深,中, 淺三色揀,我皮膚黑,揀深色,勉強夾到膚色
( W. W* t4 Q) `7 ?. z! t$ d( `! {5 |8 X6 Z+ K4 M- N  u5 i2 q( @
我買果間,除左cup size, 仲可以㨂M, L, XL,我覺得要夾返自己體型先好睇。可能要交D學費
7 ^8 c5 }3 q  w5 ?8 C  N" j9 j! N  R0 p; O! ^; g; }5 I
我交左學費啦,就係覺得外型怪怪的,接受唔到,最後掉了。

好大胸呀!!
( N) d/ n+ ?; b+ |- |

好靚,唔知重唔重呢