嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

現在我又...

現在我又...

戴o左爸爸返工...3 T# D# W  N! F) @% k. j# P& f
不過今次可能個bra既pad 較厚...都幾易見到
# |% w) p- G6 B% |8 C原來真係剃晒毛毛... 會較易收埋jj
1 K/ Q4 V: O1 c1 s* r5 m% }收起後, 外面睇就唔係太現0 x7 H5 D! R9 q% K- p7 |8 N

) t" L* R3 ~6 H! ^  P. q4 O6 D: r唉...為o左要瘦身, 仲要著住塑身衣.... 都唔好話唔知
$ G) d3 b  h& }0 E1 S" L7 X  R" @8 a! W; S: B
原來女生真係可以愛靚唔愛命架
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
係架咁啦...女仔生活....
add我MSN啦大家

女仔不嬲都係愛靚唔愛命嫁啦!我都係禁!

在家中著多過半小時高跟鞋後..........才知道女仔咁厲害

O岩O岩返黎, 真係熱得要命
  I% S$ |* X1 i3 w0 Z加埋個爸爸個PAD 都幾厚.... 好緊張呢...
. [$ o' B) z7 a  g8 o$ v好彩最後都冇人覺得有異樣....
. `9 ]0 O, y, ^+ O% C/ i# M- I4 g  q6 @' z5 l# I6 a
依家狂開冷氣中

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-9-17 13:14 發表   
) M% k+ B# w# h- ]戴o左爸爸返工...$ C8 f  n* ^5 b1 W- D5 `
不過今次可能個bra既pad 較厚...都幾易見到; h* M5 L# e8 {
原來真係剃晒毛毛... 會較易收埋jj
! p4 S& {# `' c+ W. z8 D收起後, 外面睇就唔係太現) l  b7 b1 X) O. Q4 O! x* ~. l$ o- \

( e& q. |) g7 U# ?' _5 V# z* [唉...為o左要瘦身, 仲要著住塑身衣.... 都唔好話唔知
: Q' l1 C- h! P% u- T3 @$ O! S7 L. p& h$ E4 @- G7 a. e- a: O
原來女生真係可以愛靚唔愛命 ...
9 i0 t7 j2 Z4 V# s% J1 D3 T( c- l% k, q3 Z3 }$ D
CD返工 ? 8 x/ N# C* M8 A& V3 l

勁! 我近來勁想OT既時候去換條迷你裙, 反正坐係位冇人知

今日的確係熱到爆..
9 b: Z2 s6 V+ A咁既天氣cd有難度
什麼時候才能跨過鏡子的另一面,尋找另一個靈魂??
偽屬性賽高!!!

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-9-17 13:14 發表   
( [$ E" m& E8 P戴o左爸爸返工...
/ w6 z# {0 S: ^不過今次可能個bra既pad 較厚...都幾易見到
3 z, I0 j: }% G% }/ }2 z9 U原來真係剃晒毛毛... 會較易收埋jj* w6 V+ q3 b, o( ^& l
收起後, 外面睇就唔係太現
& k9 e! ]1 C1 j6 f: x+ {7 Y
+ @! M8 l. G2 Q% K% e唉...為o左要瘦身, 仲要著住塑身衣.... 都唔好話唔知/ y& h' B; c$ T) d9 b& B

& q; e/ H) u4 H* e: \/ o; y& b! I原來女生真係可以愛靚唔愛命 ...
8 H6 f1 }8 C* T% x5 \  H; n0 Q
3 X% {5 [5 i' k9 o3 O) i$ i, A我已經剃晒Lu! 就算冬天我都會手多多Cut短佢! 因為我著T-back,多毛毛就唔好睇0麻! 而且近日膽粗粗學人拍0左幾張泳裝照咪索性剃晒囉! 不過你又真係講得對, 剃晒真係會較易收埋jj!7 |" t. W8 l3 D+ J: B" S& {# e6 {
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 pingu142857 於 2010-9-17 23:33 發表   
" G# ^8 \, J* n9 V今日的確係熱到爆..
! {- {+ n* O( b2 ^咁既天氣cd有難度
. h# q% t, Y+ }) g7 j8 s: Y6 z& B% c5 V  X
唔駛擔心啦! Shinobu姐今日一定係半CD出擊!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-18 00:47 發表   : u; x) P6 |( s, C4 H( s0 i# H

5 K6 L9 V. M1 q" U) L
$ C# h+ o7 ]" ?9 B5 A* N% r" v4 i我已經剃晒Lu! 就算冬天我都會手多多Cut短佢! 因為我著T-back,多毛毛就唔好睇0麻! 而且近日膽粗粗學人拍0左幾張泳裝照咪索性剃晒囉! 不過你又真係講得對, 剃晒真係會較易收埋jj!- H0 s$ }1 a& k# W, ]/ ?' R, e4 d
" z3 G$ p. H$ v" J' f0 x( f泳裝照

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-18 01:00 發表     h* s" T9 [2 D2 I8 O# W
$ N7 L% J0 x5 ?' Y) o
泳裝照
  V2 B% q: N4 j9 n! R$ I( ~
* B$ F0 H3 A1 f& I
唉! 心儀, 算吧啦! 我身材又唔係正.... 唔好令d姊妹....等我再諗諗先....

我都好想戴爸爸返工, 不過無可能..... ; T, E% W9 h! p0 k: o1 g5 p

z1 `& m- @. U, `% i6 [. qP.S. 最近買左SET平平 Bra

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-18 00:48 發表   
/ M1 |& r: ?2 U
! i4 s: w1 o+ n3 O/ D5 P. D1 t. S$ J- L* o8 g0 X% l
唔駛擔心啦! Shinobu姐今日一定係半CD出擊!
: @) a9 G0 x4 n  ~3 L. h1 g/ TBINGO

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-18 01:00 發表   
) ]1 g0 |4 r, G& ?; c
7 b) K5 H" T& R4 ~2 m" u% v# j泳裝照
7 R; d" p7 N- ]* x7 M

引用:
原帖由 silkypanties 於 2010-9-18 12:40 發表   
' c2 _2 B; H3 J7 X. v, ^% U我都好想戴爸爸返工, 不過無可能..... . i* B4 b4 Z& R4 [+ @
) d" Y* l0 B$ B8 N& j
P.S. 最近買左SET平平 Bra
0 z) C2 K; a- }# _
貼出黎丫

睇你反咩工吧...

台灣的氣溫比香港涼,而且近日正好颱風要來,晚上更是有風,
& D" Q5 k% d& H* s9 w4 }7 G原本放工之後在家就是著女裝d,但如果要出門就必需把bra脫掉才行(凸出來太明顯),0 p& i! s& l" b
現在加件外套就可以出門了,# f5 h& ]4 k' l: r* a
昨晚騎車出去,因為有風的關係,外衣緊貼身體,胸線還是很明顯,乾脆搭女式牛仔褲+女球鞋出門,再戴上頭盔讓大家去猜
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

咁你這樣上班無人認出嗎

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-9-18 15:23 發表   
1 i) J5 C+ [, ?/ f台灣的氣溫比香港涼,而且近日正好颱風要來,晚上更是有風,
0 x* A2 ^% Q' T% Q& w4 {原本放工之後在家就是著女裝d,但如果要出門就必需把bra脫掉才行(凸出來太明顯),
2 {. P7 ~% l9 {" X' b, Y4 p現在加件外套就可以出門了,
+ w! k* H& v7 |- }! ^, ~昨晚騎車出去,因為有風的關係,外衣緊貼身體,胸 ...
' Y: \: t4 Q1 R# p4 }6 C% Rameifule姐你又係鐵騎士嗎? 我都係啊! 你架係什麼車來呀! 有無相呢?