嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Heels 聲明 : 大家留意

Heels 聲明 : 大家留意

各位 CDTV 好友,
. l0 Z2 |0 A% I: l$ W1 x
) G. ~- z; X' A8 m大家留意, 用戶 iamonheel_2010 , uid 34040, 注冊日 23-9-2010,
9 T. G. D( m8 R9 O8 [2 D& Q. s* c( @. g& _7 A
並不是我的戶口, 我亦不認識戶口持有人, 將來她/他跟你們有甚麼糾葛, 錢銀糾紛, 一概與本人無關.  F2 J2 Z3 c7 b* f

: I4 O% \, p. K1 Wiamonheel,
6 a1 n& ~& V- t9 Y+ G, V- }* a23 September 2010; t: u& U8 Y! q8 ~6 s/ ?  Y% _

" H/ ~5 o8 B: B, C[ 本帖最後由 iamonheel 於 2010-9-23 23:32 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
了解- s1 s4 s, L9 N$ v
不過佢係你粉絲嗎?
; F7 `" k. n! R8 ]/ j唔係點解會抄你既XD6 Z; H" ]' }8 X( i  K1 t
連d水印d字型都抄得咁足

我都差D俾誤導
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-23 15:58 發表   
. c+ X4 y. y5 f, ?% u7 D8 K了解1 y( `' S3 ?9 Q4 S8 ^- d5 J8 B: f
不過佢係你粉絲嗎?& D# x% u) \( W1 F' ^% p
唔係點解會抄你既XD
* y& h9 \) Z8 Z* a  }5 Q( L4 ?! z連d水印d字型都抄得咁足
* ~% e" @/ R: H9 I% [% B  G0 A
6 O+ ]& k8 z& |0 }; S' @1 i; O& o我無所謂, 不過叫大家留意啫
; e! Y) V7 G6 w; Q. p- i
3 x: r2 K/ ?3 ^又唔好抄抄聲, 呢啲叫 致敬 呀, 我老吖嘛
9 n: G2 u/ l2 r2 K8 t8 S7 Z: o' f9 j/ S
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

佢叫monica-3-
( G2 }3 Q4 s( t8 p5 v+ h. pmon姐∼佢連呢樣都要向你致敬XD

好彩上一上水, 而家知道了
# u1 Q+ j+ ~  o3 X6 E2 R唔知頭唔知路搞錯就大件事 8 E8 n) D& n  ~# W* d$ X" d7 m

4 h  q3 f0 p* B4 J(Apple又是時候下潛了)% I1 \7 x7 D# Q

) i2 Z8 J1 q% P[ 本帖最後由 applechoi 於 2010-9-23 17:52 編輯 ]
Apple這個名字只存在於虛擬世界
FB叫Apple Ce,看到的不妨加我
Apple是...話題終結者+說話無定向的傢伙XD

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-23 15:58 發表   & I- g3 A* z. C9 t( Y
了解
( X- H  ?, J4 p/ R' x6 @不過佢係你粉絲嗎?$ e0 o4 G. Y, z$ K
唔係點解會抄你既XD
$ T" o, h+ g$ r& j! n' c連d水印d字型都抄得咁足
' {+ F" V' O; s係囉, Heel姐, 佢係咪你fans嚟架, 真係抄足妳喎

哎0也! 所謂人怕出命豬怕肥! Mon姐你唔講我都冇留意! 你對高跟鞋標記一睇就會以為係你! 唔知我有冇答錯呢個A貨添ga! 下次我會認明註冊商標先好答! 邊條友咁惡作劇呀? ! R2 Y. x6 P- |0 ~) Q' c
# B( ?/ C8 N+ j4 ~4 {( \
點解搜索"iamonheel_2010"係冇結果0既?
! [: X: M9 U9 q$ ?. Z7 Y; k% Z+ A& R. {
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

找到啦! 不過佢隻鞋係紅色ga! 咁唔會認錯0既!

係 xocat 已經發現呢個account, 又係呢個email登記,  
4 L, E+ P% r/ l; f8 r如果佢做善事, 捐吓錢, 出我個名, 梗無問題   ) k/ p( s; n; K3 y* B

5 t1 j# P0 P" J2 |總之大家留意留意啦, 否則引致有乜損失, 好似失身, 失戀, 失錢, 失乜都好, 就唔抵啦

係啦佢仲要專登搵對豹紋高跟做pic添

mon姐有fans嚟架,
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-9-23 20:56 發表   9 w5 c0 s5 P% ?( f
係 xocat 已經發現呢個account, 又係呢個email登記,  
/ Q" H8 D6 x6 e如果佢做善事, 捐吓錢, 出我個名, 梗無問題  
( |- m- w) b  |( v5 Q8 J' p1 b, P8 N! B4 N8 ~) X1 ^7 |
總之大家留意留意啦, 否則引致有乜損失, 好似失身, 失戀, 失錢, 失乜都好, 就唔抵啦
% [0 W8 X% O0 [# d7 b- Y
# ~7 K# f: v3 n' f- }唔會失身掛? 我好克制0既!!!

簡單問句:即係偷圖賊?
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-9-24 00:07 發表   
# H/ J1 k, [% X) N簡單問句:即係偷圖賊?
9 r2 I, f5 ^3 C3 u
唔係
  C" Z, N  Z1 g& V+ p4 uheel姐都無話d圖係佢
6 E9 E* p- n% y1 i. N可能係heel姐既粉絲所以學佢XD

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-24 00:08 發表   $ d$ n1 m! g" ]8 U: q% G

2 w! _3 M3 o- W唔係
8 j& o8 r! R0 z6 mheel姐都無話d圖係佢
% q8 x6 d5 c/ X/ b5 \6 ^可能係heel姐既粉絲所以學佢XD
% \6 E4 b- b. C  ^# ~1 ]. x- i9 |& S/ a4 s) b% T
有同名同 email account 係 timway/xocat 偷我啲圖. 真係比面

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-9-24 00:15 發表     K+ R8 F3 ?* {; a( ], i1 d

) o% o8 ^! W& ]) t( s. k; R9 l0 R4 K% k3 D6 h" s/ e& j5 I
有同名同 email account 係 timway/xocat 偷我啲圖. 真係比面
$ ]. C& m9 H) n, N1 c% q) g) K呢d圖原來係你的嗎@@?

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-9-24 00:07 發表   
- x6 P' S1 \- W7 S( G簡單問句:即係偷圖賊?
* G: Q4 m, M& V, I

+ E7 K( n: X- E; ]1 KJG妹, A貨的頭像圖是紅色的高跟鞋, 很易分辮的! 只係Mon姐想澄清這個同樣署名的iamonheel_2010並非她本人而已! 姊妹們應會懂得處理的, 放心吧!
) ?% i" F2 Q+ o* z7 U4 `

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-24 00:17 發表   
' M9 M) @  M* s* {' }/ j- s5 Y# ~9 F+ B$ |3 n" H' {* g
呢d圖原來係你的嗎@@?
) ]' l% _& H7 d; P
2 ]% ~/ R/ u# F6 j' m9 y# r
佢(無/未)係 CDTV post 我啲圖, 佢依家呢啲圖唔係我嘅.
8 B" i$ c1 n, H' T  l8 B1 x* x3 E' l* @2 i
佢一post我啲圖, CDTV 會唔會做嘢呢.

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-9-24 12:25 AM 發表   
/ \5 O; ^; `4 ^8 [7 s6 B6 f" \4 X) b
: Z2 K! D% \. v! S0 n' M2 E, z8 r* _0 v; @- Z* k8 T$ I6 h* \: K
佢(無/未)係 CDTV post 我啲圖, 佢依家呢啲圖唔係我嘅.
! I* k; p7 h9 Z# A% H! o% p4 M& f" L% `9 ]* t/ @  [1 d$ W4 V
佢一post我啲圖, CDTV 會唔會做嘢呢.
佢唔會再有機會貼圖 " X& C4 p( E2 s4 y; r2 i
除非......
YV3S1E117XC050141

最近訪問的版塊