嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有關赤柱有大碼鞋買的補充!

快d搵姐姐入去個度報下d boot價啦~; O6 Y, @1 ~; o6 z4 R
冬天啦xdd

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-14 15:10 發表   
/ U0 P  c- H% ^6 w; s8 t. Q/ H4 j0 G" }0 |: p& \- N' M

- h2 P- f, }+ A5 [Wadee兄我冇睇d Boot的價錢啊! 我淨係見到有Boot賣, 但d高跟及平底價錢由百幾至三百都有, 同出面差唔多, 所不同之處係有大碼鞋, 仲可以慢慢試! Wadee你有車去邊都得啦!
- S2 G% |5 H2 x" Q! p. ]
9 s. |# r8 J; [3 T' n4 s/ b  \

9 Q6 C: O% D% |2 y, {1 N
+ A9 Q3 J( a' ?) B2 Z- H如果係禁GE價錢我都可以AFFORD到, 不過買之前先要執執我個儲物櫃先; 因為宜家真係勁多野......

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-14 15:10 發表   
6 L1 z& x$ c8 n4 J# e! v
- n5 l- @# i$ H0 C+ H3 u  t( D7 h4 f0 [, i- Z
Wadee兄我冇睇d Boot的價錢啊! 我淨係見到有Boot賣, 但d高跟及平底價錢由百幾至三百都有, 同出面差唔多, 所不同之處係有大碼鞋, 仲可以慢慢試! Wadee你有車去邊都得啦!5 k# X+ H8 d9 L
1 J: v$ @- ~& A# F
有車都好遠
3 z+ [% @6 T. Y不過你講得對 只要有大碼
0 O* L5 T7 N: \( ?遠D貴D都冇問題1 i, E8 W6 W$ ]9 ~% g/ A
有時間真的要去看看

引用:
原帖由 wadee 於 2010-10-14 23:49 發表   
1 z, B- p3 G$ N6 y* v7 {8 a% p. U1 E1 J& }$ B3 U
有車都好遠
+ [( Q+ Q! T: b: H! B' t+ F+ ^* D$ f/ d不過你講得對 只要有大碼: x' c7 ?: O. \, T' _
遠D貴D都冇問題
" p! Q# c2 c! ?6 U3 ~0 \) H/ x# h有時間真的要去看看
( c" t, a5 e$ B3 }1 ^, K: s7 q! x

" q1 P1 o: Z4 A3 x$ n0 QWadee兄, 有戰利品記得Post上0黎分享啊!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

d鞋貴唔貴?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-10-15 00:51 發表   
$ G7 y9 d/ o0 ], od鞋貴唔貴?
" _) r; ]- |7 D. H1 z- h
同太子A及觀塘T差唔多! 市集裡的Outlet內, d衫大笨象Size都有呀! 行開去的話, 睇0下尋唔尋到寶!

Really thanks for giving us so many useful information Ceci
1 F- Q0 ]+ y$ K. X* dI will check it out when I m free this weekend

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-10-15 11:10 發表   $ e- d: J3 Y+ ~6 W* g- l
Really thanks for giving us so many useful information Ceci
. h# Z% C! W! r3 h( A- V  s7 k& eI will check it out when I m free this weekend
' O  X( T/ n) n: g$ r* I& ^% z" X6 p  k- R# O
Peter買完衫又好鞋又好, 記得Post上0黎同大家分享啊!

wahhh full report with photos now!
( y5 F3 n. H" [; f/ A% z" Q
4 m2 U% `8 k/ kHope everyone writes and adds photos like Ceci... with google map, like open rice, but for CDs : P
: F" f0 T3 w9 v8 S( S--------------  K$ T4 \! I! X, k& T8 v
what a strange question ah... this is clearly for HK, why  would anyone ask about taiwan?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-15 02:16 發表   
% U+ K1 f; H8 C. [: e
& L2 U3 w+ }1 n  F" c. ~同太子A及觀塘T差唔多! 市集裡的Outlet內, d衫大笨象Size都有呀! 行開去的話, 睇0下尋唔尋到寶!
, N1 V7 K4 K, M2 y! \" _
# \! m( t( L6 K9 x

5 S; O5 Q5 J1 w( Y好日都唔去一次
3 N  @3 J$ E* a( \( Y/ U冇理由特登去卦

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-10-18 12:45 發表   - Y  F- h* z4 C4 k9 m

" h0 w) Z. Z6 `1 ]
  X& c$ C/ |. |
# R, g7 e  _5 e/ X好日都唔去一次* S0 P8 T" B) X
冇理由特登去卦
, |2 v! e; v/ K; {  a+ G% O7 a8 _# g, S3 F. A; Z, Z4 F
哦, 車程算短, 經過啲風景又靚, 去食吓嘢, 飲吓啤酒, 吹吓海風都幾嘆
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

我要著44 or 45架~8 @+ {  D9 L! G3 ^+ D0 T* L
呢個價算係咁啦,始終我唔同細腳姊妹咁隨便都買到鞋~~- k5 Q: l9 }" B/ R" p

" z& u4 M; [9 \7 F/ }3 j搵一去睇下先,謝謝!

最近訪問的版塊