嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無人幫幫我T^T

有無人幫幫我T^T

我想buy膠襪..但要評分10先buy到# g+ t3 O' e2 U) d- @
如果有人幫我既話我會比番錢你
, g- E  L, g. j6 \要黑色既
7 r( y7 x8 k. ~1 m* u! ?0 I$ Z& I+ bhttp://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1121815827
( Y7 s9 I. B3 k0 l1 h- R3 j5 V. w' `↑網址
覺得好的就按一下感謝吧~~
☆只要兩情相悅 不要一相情願☆
祺望不再是孤獨一個人

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
Send email比賣家買四對,當面交收。撟掂!

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-3-4 21:09 發表   
; ^; c. o7 S/ C! S0 D6 [) ESend email比賣家買四對,當面交收。撟掂!
6 y. g7 G. M8 E& P5 D" w
7 F! m- _1 g3 R5 K/ s+ X下..唔係要我buy晒四對咁多呀
祺望不再是孤獨一個人

唔駛掛... 試下問賣家可唔可以開個賣場唔駛咁高既俾你BID OR直接同佢講你想買啦~

你留言俾佢4 _' v# |0 g  p- F" U3 I1 [6 @
佢就會聯絡你架啦

睇0下我Bit幫唔幫到你啦! 但係Bit到後點比你啊!我唔郵寄ga!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-5 02:10 發表   
6 y! k' y+ w# O/ p+ e$ j5 H& j0 J睇0下我Bit幫唔幫到你啦! 但係Bit到後點比你啊!我唔郵寄ga!
) p# y  W/ _: U5 e" E- ?
7 t, ]& p5 O0 u1 Z面交咪得囉=)' }% n% x1 U0 S
祺望不再是孤獨一個人

係架~
) F; \. ^% F2 J. e1 K* @你send e-mail比佢話想買多數都會同你私下唔經yahoo交易8 c% W. a/ _) _8 |+ E1 r
我以前唔夠分成日都係咁

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-5 02:10 發表   ; b7 d2 N+ H6 b& \, ]# k
睇0下我Bit幫唔幫到你啦! 但係Bit到後點比你啊!我唔郵寄ga!
' c" m  Z: n. y. A$ h; q0 J
- p9 {& a! R- W# s6 `% k0 p點呀..你bid唔bid到!?
祺望不再是孤獨一個人

引用:
原帖由 黑崎健一 於 2010-3-5 22:07 發表   
) \3 U& s2 i) K! I$ X+ a3 V, i$ z! G4 p  J
+ ]# Q( w" j6 u3 I
點呀..你bid唔bid到!?
  a$ ~2 p- o) G( r9 H% G1 e
你唔同個賣家講?叫佢set低d個limit咪得囉

唔好意思黑崎,兩日冇開部腦,而家幫你攪攪佢,一對黑色0丫嘛!

已問對方有冇貨,等我好消息啦!^^Bit到手再通知你同你去街街0下!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-7 04:11 發表   
( e* Y. V6 D2 T% g5 x 已問對方有冇貨,等我好消息啦!^^Bit到手再通知你同你去街街0下!
( V0 @5 L% Y* `/ D

# G/ e2 J/ l2 s3 i  [不用了..琴日佢buy左比我-口-"
祺望不再是孤獨一個人

唔怪得佢同我講係Last一對啦! 你買0左就OK了!不過我真係非常唔好意思呢! 未能立即幫到你!  
( x* x) l; N, M& H1 ?* P點呀!d質素O唔OK呢!得0既話等我買埋佢Last果對先!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-7 22:15 發表   
, c8 [+ d8 _: Q- C唔怪得佢同我講係Last一對啦! 你買0左就OK了!不過我真係非常唔好意思呢! 未能立即幫到你!  
1 k* Y/ n- a+ k- h8 [1 v點呀!d質素O唔OK呢!得0既話等我買埋佢Last果對先!
! Z$ b! r* G" ]1 v, ~0 k

8 k  T; C( m/ P, ^2 T" ~8 l7 u同膠質九分褲一樣質料..都ok既
祺望不再是孤獨一個人

黑崎, 我卒之到手了! 比想像中冇咁膠wo!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-12 01:07 發表   
/ N' ^; n# ], b! p1 i& T; x黑崎, 我卒之到手了! 比想像中冇咁膠wo!
# u0 A7 u5 J3 u) W6 B; A4 b( p0 y+ I  T$ F1 C6 N6 S
我都係咁話..
* q0 X  G5 n5 R  X* ?! h9 Y6 c但你感得舒唔舒服??
祺望不再是孤獨一個人

一著落去就"PAK PAK"聲,我好驚做左變形俠醫! 所以要好慢好慢咁慢慢著!不過著左落腳又幾OK! 我買左兩對! 一對同你一樣係黑色, 一對就係銀色! 兩對落腳後都唔錯! 多謝你話我知有呢對0野Bit!不過都係果句, 非常之唔可意思, 幫你唔到欠你人情嘛!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-13 02:21 發表   ) `3 M& K1 S! E
一著落去就"PAK PAK"聲,我好驚做左變形俠醫! 所以要好慢好慢咁慢慢著!不過著左落腳又幾OK! 我買左兩對! 一對同你一樣係黑色, 一對就係銀色! 兩對落腳後都唔錯! 多謝你話我知有呢對0野Bit!不過都係果句, 非常之唔可意 ...
- W0 A- N' i" K9 }

. B# w: V: Z  X% R/ T1 |' `; k@@..我都係WO..著果時都有PAK PAK聲6 H5 N& p! N. [( J; s
欠人情要還架wo..聽講xDD"
8 k, F/ G; Q# l3 s' J: @; J
9 \" T- b) L* _. I% F8 e" O[ 本帖最後由 黑崎健一 於 2010-3-14 07:42 編輯 ]
祺望不再是孤獨一個人

最近訪問的版塊