嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

TOMATO換季鞋

TOMATO換季鞋

如果有cd想買鞋又唔敢入去既話) \6 N# s0 F0 h) C5 t& i
我可以陪你入去7 k8 p/ w3 b/ A2 S2 _8 Y
pm我就可以
3 h- r6 Q# J2 j7 A8 A2 Y! n  H2 [/ p9 v; U7 |
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
how much for your hair?

我鐘意紫色、粉紅色蝴蝶結的高跟魚咀鞋呀!好靚!好靚!

引用:
原帖由 phman32 於 2010-3-17 11:11 發表   / r( m6 X8 I6 |7 z& l
how much for your hair?
# h( E! ]7 f9 S# z" _% p
/ t+ S( ^; B# l" O2 O) e' m6 s+ X7 M1 N: r
唔係我架9 b7 U" R6 |& m3 T) f) u; u
係sale姐姐架

好似圖1 果對白色 黑色大概幾錢左

第4款我上次去都好想買, 不過佢話要訂, 我諗住好少去到o個頭, 所以冇買到

有無一d超高跟係無platform ga?

做0羊咁糟塌個假髮呀!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-18 00:32 發表   - |- q" D; k, z( N  r  m# i
做0羊咁糟塌個假髮呀!
' B5 U8 R- v7 e# _: ]# m7 n+ x1 [5 ~1 [% j

- k- k& _3 r# V: r# Q+ c7 ]; c5 g佢話個客留低架

引用:
原帖由 馬斯丹 於 2010-3-17 21:56 發表   
7 N) w( w  ?  H  _好似圖1 果對白色 黑色大概幾錢左
- e; y/ Q  m: d! {* Y5 v* _
, l. p2 v4 S+ }2 e+ Y唔知$249定$3491 Q: L) y: t7 r7 b3 z! d
過兩日幫你問問

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-3-17 23:29 發表   
% c/ t+ t* }  V& ~# [/ I7 X第4款我上次去都好想買, 不過佢話要訂, 我諗住好少去到o個頭, 所以冇買到
( p; Y# X. b4 h
# X- R; i5 @' A: |你話國旗款?
( l0 J- I1 ]2 f冇你碼咩?
5 d3 U) E  C: y過兩日幫同你向佢地反映

好多款下,一定好貴

你有冇落過去睇過?9 m7 J: }& q$ F0 l
有平有貴架

引用:
原帖由 tonykihg 於 2010-3-18 17:03 發表   
% l+ G, u4 ^1 @. d+ D好多款下,一定好貴
9 m9 w2 `. p  |. \& [3 h
4 W$ N1 K8 f6 _4 Z9 ?Tomato貴得去邊!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

Tomato D 鞋幾抵 ga6 S( c8 E$ w) [6 a0 n$ }
尤其係我地D大碼鞋, 成日有斷碼
3 `# Z, o" v& w' C5 Y* \超值~~

引用:
原帖由 馬斯丹 於 2010-3-17 21:56 發表   / P, Q5 ~3 P$ f/ L
好似圖1 果對白色 黑色大概幾錢左
" H& G9 h& f- z# F
幫你問左$319

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-18 10:13 發表   " y+ U  F- Z4 x
9 K, L, i* T+ l  r
$ p( e" b! [9 `- j. m4 i4 }
你話國旗款?
' a% H  K/ ]) \) ^冇你碼咩?
+ @/ v0 f$ x! y: E0 A# h過兩日幫同你向佢地反映
$ \; y/ z+ t* t* o. {' m- S
! h- F  t2 |+ }0 }) c我果陣成日以為自己腳好大4 Q7 D4 C0 \3 T
加上尖頭款, 所以咪話要43號囉, 佢又冇叫我入去試, 我又唔敢開口, 所以冇試過
; Z) \: e4 F: f( o# H之後去Ageless果陣, 個姐姐俾左十幾廿對鞋俾我試, 我先發現對腳原來冇咁多, 只係 41 號- m# q& @5 B' n2 l
41號話唔定有現貨, 下次經過觀塘會再去睇下7 m6 _: `4 A' C. w6 ]

3 q6 I8 W2 S1 o& u8 {! O其實我一直諗我地壇會唔會有機會可以同呢 d 大碼鞋店合作呢& G0 c3 s2 U# l) C9 ]% ]- W
一來個壇一直欠缺收入, 你見連附件功能都開唔到就知
; y) i9 c  O! u二來又可以方便會員同呢 d 店買野, 不過一直都未敢行動~~

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-3-21 22:52 發表   1 h% F* W1 k) U+ y$ @- e
) D3 K3 T) Q' u/ T2 d5 O
; o1 T+ @$ x) [- I
我果陣成日以為自己腳好大( f8 y' v, v# W1 f) `
加上尖頭款, 所以咪話要43號囉, 佢又冇叫我入去試, 我又唔敢開口, 所以冇試過
  M0 T6 p8 R, h# ?' |之後去Ageless果陣, 個姐姐俾左十幾廿對鞋俾我試, 我先發現對腳原來冇咁多, 只係 41 號! |2 Q' ~+ r7 `- T( E
41號話唔定有現 ...
4 ?2 C. H# x5 n8 E, Y6 U$ x5 v: D: ~4 A5 _* d: L. S
其實我都有諗過
+ U( u* C3 n1 o2 K& D2 L只係怕俾人講....
9 I2 Z* Y' j$ K0 r0 u# @如果老總真係想攪既話
# ]; o- t; L# b( f$ [我試下穿針引線
5 c7 E+ Q  q( l1 `1 P方便大家
* B1 R4 x& S4 S" \8 T再唔係好似一個導遊咁* X9 U* ^- }/ J7 Z* H/ x
帶大家入去買鞋(因為同佢地熟晒)

男裝我不嬲都買貴鞋
$ Q6 f/ u- T( `女裝我不嬲都買平鞋) z( w" Q) b3 u, m
其實真係唔知- a2 C- D3 Z+ m
一對$300蚊同一對$30蚊既鞋著上去係有咩分別呢

妳又唔我一齊落去睇
( i- p: e  d$ M% k* \唔睇過又點知呢

最近訪問的版塊