嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

如果攪團購....

如果攪團購....

如果攪團購既話
" k- V0 ^2 I% S如果咋,構思緊,等老總同意...0 ~# {" _. _! {+ D
暫時撇開唔岩著既問題先,當全部都岩著. L- O- z; L# O0 k4 Z
你地會唔會團購?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
Yes I will
, z' t4 X9 h7 O6 GI would like to buy boots

其實都唔會考慮到岩唔岩著& _! |) p) A  P- c5 |
因為我隻腳唔算”超"厚果隻$ l3 J1 s6 k* F( {6 V% v7 K$ E' v: R
所以考慮價錢同款式

團購乜物品先

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-3-24 21:09 發表   
8 W2 |/ D$ b8 C! L團購乜物品先
, F% G9 b% c0 M8 q+ L) l& n
鞋阿
5 Q5 j1 B2 e6 n" [2 i4 v& ?7 }呢度係鞋版

what shoes do you want to buy?

我自己暫時就冇位擺喇
7 v( N) I6 S" j, {0 w5 b: j1 T而家都係買護膚品多, 而且越黎越鍾意化妝扮靚" K5 r: b( {. y6 }
呢個活動精神上支持你

可以嘅話我都冇所謂,但係要睇下價錢同鞋款先

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-3-24 22:43 發表   $ a' C. n% w& T+ E5 e: E
我自己暫時就冇位擺喇
9 u6 u! R/ M# i, z' p而家都係買護膚品多, 而且越黎越鍾意化妝扮靚
6 h" I3 ]$ F+ {, I呢個活動精神上支持你
: I3 t0 f0 p/ f* L9 v
; _& f* Q# d5 G6 Q2 H& M
先多謝老總先& u) z& T) U) a* }- J& ~4 ^
不過要攪就要諗好多問題
9 B' F/ U/ S- _( `) q/ X2 @例如交收,換鞋
! F5 N  h( }/ i' R. [1 q% v尋晚我又落過tomato同佢地吹水* q, h, j: f& W( y) _0 q
傾開如果攪團購既話好唔好- ?/ Q0 p% x7 U! I8 m" A4 Q- ~
佢地話交收係地鐵站,人少既街交收或換鞋都ok0 e& ~# d. a$ }# x; D
唔知各位你地想點交收或換鞋呢?* ~% f/ s# G7 y) R
過兩日我再落ageless同佢地傾一傾5 @1 j6 q8 s6 j2 q4 H

: a- R$ _3 k# G( b% t7 C' V4 B[ 本帖最後由 校服收藏者 於 2010-3-25 09:48 編輯 ]

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-25 08:59 發表   
  k9 ^% ~; T% S4 v; T7 G
, F3 ]& M4 W, v3 e9 i9 E
* A; Z3 H, l2 X" x6 E5 x* U先多謝老總先
5 H! b- U7 Y$ H0 Z  L不過要攪就要諗好多問題
# h& R0 l, B$ X& g) I; N例如交收,換鞋
! h! {, A7 q! C2 ~0 g尋晚我又落過tomato同佢地吹水
6 _4 W; \9 J$ ?+ d傾開如果攪團購既話好唔好5 E6 O. d! R$ Q( p1 v
佢地話交收係地鐵站,人少既街交收或換鞋都ok
+ k0 G) f- o+ \" ]( i唔知各位你地想點交收或換鞋呢?
8 q  L1 ]$ k' f9 ?過兩日我再落a ...
8 C( Q, }- K" r# u6 V
團購唔係應該經你手嗎
. o/ X( V1 K- y- C& B+ kD人入曬錢比你然後你囉貨再去交收: x4 m! D/ k, c2 D' X( I
' G* f$ R/ F. K8 [" A) K
如果交收既都係果D舖頭既人$ |, I, p1 x5 H5 c  A
吸引力會低好多

所以呢樣野要仔細d諗
, O3 Z/ I0 l5 z6 e) ]) c) f# i希望做到最好

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-25 09:52 發表   : W, U# c& ]+ b5 S
) R8 y  m% W  N
團購唔係應該經你手嗎
* F0 O3 h$ r, L- f/ U# `; @: \D人入曬錢比你然後你囉貨再去交收8 X0 N/ q% F1 y* K7 e  J+ }/ a

( X# m0 c! W1 r: T如果交收既都係果D舖頭既人- q! N: X& l) w; f$ x# r! y( P% U& w
吸引力會低好多
/ @$ ^% A* `% l! f- s
: ?1 c$ L" X) t, l; `
因為個人理由同埋我唔想大家誤會以為同佢地有利益關係
( g/ ^  r: [: L- T/ A" \所以暫時都係鋪路階段; W2 l6 X2 ^. _: [/ W% G
諗好晒同傾好晒d野再通知大家
: @' f6 E% [$ c8 J1 s* S" Y  @希望有其他人可以做經手人啦

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-25 10:00 發表   
6 x7 T* ]0 Y, z9 B( c" W因為個人理由同埋我唔想大家誤會以為同佢地有利益關係
* g7 U2 B, Z3 G+ y% c5 |7 r所以暫時都係鋪路階段
( D/ S% ]! `" h. `. O! d- ?諗好晒同傾好晒d野再通知大家
5 I6 P  Z$ v& S( R希望有其他人可以做經手人啦
* j, Z0 J# Z, |" W其實你唔洗諗咁多丫. h4 ~% H5 r! P0 k
經得人手買野既預左比人賺架啦4 `3 q( u( I3 a( s6 b- c# Z
我都會同搵我幫忙買野既人講,我幫買一定貴過出面自己買
" I+ l# _: |2 ^' n- O" d. i何況你同佢地熟儲埋一堆鞋囉到好價錢
) N% J/ z8 u  `. t0 P; r8 F. R咪當益下D妹妹囉
) s# b$ ^% l) k. P. s如果你係想方便一D唔敢出去買鞋既人
% C+ l& F* {# t: V由一個CD去交收會好好多丫

所以我會問多d人意見先

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-25 10:20 發表   
1 N& O6 H2 Y& [0 a; Z$ b  t& m所以我會問多d人意見先
2 l0 u% o9 `1 k$ `+ H
不如POST D 鞋款出黎睇睇先
0 c1 g) w" _! g, p3 o1 q! V# R( C+ k會實際D

構思緊咋- T6 J0 {, S/ O( u
AGELESS個邊都仲未講: x) C! |! s: s, A+ r
唔知人地點架嘛* q7 \, |4 {) Y6 y% i2 d3 v# q( l9 I
而家俾希望你地
1 {7 T# e$ k9 ~4 q到頭來做唔到咪令大家失望; o/ Y& f/ G2 ~' @  F- B
所以兩邊都問左先+ s, ]! H" G& L% I; ^  \8 R% J
仲有一樣野9 D7 L/ ]) ]0 |
其實唔一定鞋做團購喎,其他野都得架8 }0 X5 G* `+ y+ L- I$ H
如果有CD同D鋪頭熟,又可以拎到好價錢貨6 v2 T1 l# K( T  Y+ l
其他野都可以做團購架
% ~- L( S" P  l9 O5 u4 l) i( ~2 X1 s5 ~1 h9 c- G0 X

我都覺得CD最好清楚自己著乜碼! 買左梗係想合自己Size! 如果買左著唔到, 真係買0黎擺0羊! 會有嚴重失落感ga ma!
, h7 t. w* k" r! p" {3 U: J3 }團購都係想盡量幫到班姊妹! 如果唔係我都寧願辛苦d帶佢0地去試, 至少必定合Size! 如果真係冇辦法的話, 都希望班姊妹明白, 真係有機會唔啱Size!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

最近訪問的版塊