嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

其實呢到有冇女仔架??

其實呢到有冇女仔架??

想知道.....係未全部都係男??
5 n: V& G3 r. @$ z又唔識發起投票貼...><
覺得好的就按一下感謝吧~~

有又點無又點
YV3S1E117XC050141

婷婷又唔係男又唔係女!嘻嘻!

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-4-29 01:21 發表   9 [7 F4 u0 G- K5 M- w/ E. Q6 M
有又點無又點
8 B3 X: R. h  H2 N' d) [8 j+ {+ o! A% o8 e! [5 k1 D. P
- d& H! L5 j# ^
因為我係女仔想睇下重有冇人同我一樣囉

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-4-29 01:27 發表   7 D% ?) G6 o' n0 p) K
婷婷又唔係男又唔係女!嘻嘻!  
: j+ {0 d' r$ T7 w0 T

2 I0 n( n9 B! |% r9 a8 B0 u. d" l! Y0 \& r2 l+ e
甘即係咩ar

引用:
原帖由 芝士蛋糕 於 2010-4-29 01:28 AM 發表   ) P( s) F4 L; D

" R% @' J9 ?/ w2 U0 x) B0 k$ d' m因為我係女仔想睇下重有冇人同我一樣囉
同你一樣又點?
( z0 G& e& K( a% h我又點知你係咪特登上來玩野
YV3S1E117XC050141

有純女~ 5 A. V6 t+ w' j) V. O0 g
Angela姐姐

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-4-29 01:31 發表   9 L# c# e- u, Q
同你一樣又點?
" K9 y3 X# [9 C  [, H- S# O我又點知你係咪特登上來玩野
1 c2 B& c% a# W

$ T! ?) T+ P. ^$ O/ _$ @6 n
8 n2 J4 z9 m/ a) ^問吓都唔得咩.. 我可以玩咩野??

引用:
原帖由 心儀 於 2010-4-29 01:47 發表   
6 s( a. `  {' Z, l有純女~
- Z3 _8 g9 A- l& d! h9 {/ ?6 U* n9 w, ?Angela姐姐
1 m  m9 `* z: _$ e, A( W; }" @
' s9 J8 J* E+ c4 q$ E
) y7 }* M) U0 r5 p+ O
咩叫純女a???

纯女纯女.清纯的女子?

係咪女仔都好啦
# ]3 a1 C, _" W* z  W& `呢度有真係女仔
# V7 x0 g: s" G6 P! ]8 |佢地對我地呢班cd冇岐視
7 m8 M( C& R2 ?3 A7 U2 x7 `真心交朋友就得啦: g7 }  w' B9 e$ W/ d+ ~  s) }& W
不過我想問芝士蛋糕
9 f, d6 ~& w) P  }" h' X! t- M你點會搵到黎呢度?又會log in acc既?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-4-29 11:14 發表   + K+ m1 _) z7 `
係咪女仔都好啦
$ S5 M. s2 y" I1 e- x7 l6 I& V0 \& n呢度有真係女仔
: [# ?) e$ }8 i" D0 |& z1 y佢地對我地呢班cd冇岐視" w$ J" R* p# Q* [% t, Q0 t/ n
真心交朋友就得啦0 _3 R' Z5 c1 C2 Y! v3 m
不過我想問芝士蛋糕
. M: R# V+ ^; E* a/ V/ h" k你點會搵到黎呢度?又會log in acc既?
5 v# B6 g0 A  G1 J6 F- X1 h  L1 R+ j3 [

- H- h$ Z1 t, l% H9 M9 B6 U9 p& j7 U我諗你誤會左啦...3 n, A$ z3 f' A6 k3 {9 ?1 Z
我打從心低冇諗過"岐視"呢2個字... 8 `# w+ P0 P  y2 o- w- j4 w
只係想知道統計下比例是怎麼6 z6 n! U  X: K( @& P1 e) ~
) Y! o" p9 r) L! U! `% L( M! R
PS我知道這個FORUM是一個男仔朋友比我的

歡迎呀芝士旦糕 好味~

引用:
原帖由 芝士蛋糕 於 2010-4-29 11:18 發表   / g! h2 c6 ^% K" E& o, \& V
2 Y# h" J+ e! U& Z$ w
  d9 G; ~- q, L$ \6 m

- A% e+ t3 }. D( P9 u' _! U/ k9 b) ^我諗你誤會左啦...
9 d! u$ J: e5 G' G" d( K  Q1 O我打從心低冇諗過"岐視"呢2個字... 0 P8 n7 H' _* {. M
只係想知道統計下比例是怎麼( v; j/ s, S6 E  _9 p  W

9 _/ P! K/ f9 TPS我知道這個FORUM是一個男仔朋友比我的
. k1 Q4 n( ]* @- X6 ?7 O' r

w0 [+ x# y7 Q$ a7 |& t( n2 L咁你又點諗我地班cd呢?
8 i% a8 c2 J) k1 y會唔會成日上黎?

我係...& r. S1 {4 J. p) ~/ C( x$ W" h6 y
我都係一個男仔FD比我- P* d( G9 ?" J, G; |/ `
之前都有睇過D關於CD既介紹,
0 X* a2 D0 K2 O. Y因為本人天性比較八掛,咩都想知下
- X0 b# l5 E/ _  E8 @都算有D了解,
8 a: k& ]# Z6 v不過唔會討厭呀,各人有各人喜好je,唔係做犯法事咪可以lor

竟然有女仔
6 Y7 Y+ @$ e) j- G4 N不如女仔們發表下對cd的睇法

最近訪問的版塊