嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

好唔開心囉 >w<

好唔開心囉 >w<

我第一次來到這裹,都係睇過suki妹既主題先留低這個論壇,+ y! N" W& l+ t- D" N  W
  e+成日都要什麼CD點數夠先回得post,我接收唔到囉
, w' G3 X( x' H" e7 W9 S% \3 [, ~% v4 p' N2 w8 o
超級勁唔開心。
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
原來係SUKI既粉絲~0 L2 J. ?/ W* {
咁你就多多PO相' E3 v& _) U3 q* l, h9 g- D+ V
好快就會入到保護區; Z% G5 w( @3 n( E; s( B: j$ p3 [# l
加油

同埋你稱號度打錯字% `1 \. U4 z# b; j
佢唔係早洩學生妹$ v4 l6 {/ v0 E% Y, Z. b
無三點水架

慢慢努力吧~~~~

suki 的fans...

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2010-5-10 20:14 發表   1 q$ Z$ G% i. g/ G1 c1 v5 o5 {
suki 的fans...
/ L, ?6 G( r; s% o3 E
suki咁正 , ^' ]9 r: A2 v3 P' I
梗係多fans啦

引用:
原帖由 心儀 於 2010-5-10 21:45 發表   3 k; U5 ~) @4 _4 M$ ~
* }) I5 P* l4 Q; _! [  B5 ^$ A& ]
suki咁正
* l" n. k3 P& e# p# e3 @9 P" M7 @2 h梗係多fans啦
* h) |# M5 d0 j9 ]) l0 q. B4 Z( X講得啱!

我又加, 咁有無團章架

引用:
原帖由 心儀 於 2010-5-10 09:50 發表   . z* F: H0 t- @' d
同埋你稱號度打錯字( E0 n4 d) I9 `& E
佢唔係早洩學生妹
/ Y2 e" i2 q3 t無三點水架
+ l; B3 J( W0 [! D& \9 v7 g- c% b- m: c5 U" Y7 c* p3 V" u
洩洩
: R: h8 Q. m% _9 k: X8 ?- w唔通 suki 真人有呢個問題

唔係洩洩咩?

粉絲團.....! \& m, d8 ^7 b. d+ {$ E2 R
, Z" [* w' T2 m  i! j
官方承認左未嫁?

引用:
原帖由 vivalive01 於 2010-5-11 06:41 發表   
. x" k: U% Z! P3 ]* V) ]0 N. P( {粉絲團.....! e! X$ j) P4 _

' x' C% ?2 W% w; h官方承認左未嫁?
7 u  Q3 }' q) p8 Q# Z係喎
9 J6 F% r5 ?$ S5 x6 a, G0 W3 h其實人氣高既CD官方可以幫佢開粉絲團
  T6 Z7 @8 e- W7 C# x. T) J咁大家可以識多D朋友仔

引用:
原帖由 心儀 於 2010-5-11 15:09 發表   - I  a% \/ C, k

+ @' @: s; ]4 d' j$ _" w係喎
( D- {) l) V7 n& b) X6 d其實人氣高既CD官方可以幫佢開粉絲團
. `$ J7 T. o8 G0 D2 l6 }+ k咁大家可以識多D朋友仔
* W. N3 g6 b/ u8 C
好提議喎!

好呀好呀~  主post SUKI妹既相~

我都重未入到保護區呀

引用:
原帖由 leeon 於 2010-5-12 07:27 發表   3 M4 ^  R$ @4 t. m
好呀好呀~  主post SUKI妹既相~
$ s6 j# ^8 B. e7 h' E1 Z# A" }0 y你要po自己相先得架

同埋我既預感都中左; r% o# G! m& L5 B( j$ T
suki可能真係會離開我地

引用:
原帖由 心儀 於 2010-5-12 11:37 發表   
8 e" Z. s% w1 k7 X% i0 E. e4 }同埋我既預感都中左3 Y- f% S; a  l- V( b
suki可能真係會離開我地
5 R6 w6 r+ k/ v8 ^2 K- ^/ _7 A! a/ i# L  `: l
發生咩事? 可唔可以簡單講下?
喜歡 Liz Lisa, 喜歡 Lolita 和可愛的校服

e+成日都要什麼CD點數夠先回得post,我接收唔到囉 <---------agree with u!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 nightnight 於 2010-5-12 13:58 發表   6 t4 K* h1 k- q; w  p; l" {" l: H
: d$ b2 c7 u/ f8 E4 p& r  J

* `6 }+ J* T& U2 {3 ?發生咩事? 可唔可以簡單講下?
. \$ a2 a2 ]6 M" |1 p3 i1 `
0 R  j0 \, B9 Y% a1 `# Z' k
唔可以:) & Y5 `6 V4 R: X5 p) u% v/ H
我地知就算了
- j2 r- E' x& j% V; \- Y. ?+ x& a% i  X  y3 G6 p

: V. g3 K3 {: O, `, x2 @" b$ n; O4 UPS: 我都冇CD點數 orz

最近訪問的版塊