嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

用戀戀金錢買到假髮?!!!

用戀戀金錢買到假髮?!!!

有著數有著數∼現在心儀回饋大家支持∼送出一個全新假髮∼供大家戀戀金錢去競投∼原價$150∼是黑色的∼只限香港會員,佐敦地鐵站交收,郵寄需另付現金給我∼請大家踴躍競投吧!! I. k+ Q1 ]# R7 X
連結在下面- Q. }) a. h/ U1 F( j, k% u
(始終假髮價值蠻高,所以我設有最底價∼希望大家都能拍到吧∼)

9 L: R! Z1 I4 L5 L) Y
  Q/ M  \7 L- ^! w% U( d
http://www.hkcdtv.com/cd_bid.php?index=auction&aid=34
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
反應好像不大好

咁正? @@+ j. ~' I' T! U% s* }2 v) a- i1 d
but I haven't enough money...... T^T

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-6-30 18:15 發表   
; R: ?. x6 j/ x, o咁正? @@! j7 M& ?2 b& D* K
but I haven't enough money...... T^T
$ G5 h8 m# A, J9 P  V3 |" f9 d
其實咁做係鼓勵大家發帖多出相~9 ^- p4 x! m& g% f! t
咁好快就累積到戀戀金錢去換物品了~
% ^* _) V8 }9 E4 P5 M; X5 z! i妮妮出cd相吧

我可唔可以投架呢

相信大部份人都唔夠金錢bid

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-30 19:25 發表   : a1 [/ Z2 K) e8 Z

! g/ H' e1 z" i2 i* c/ m其實咁做係鼓勵大家發帖多出相~/ d8 O* r* {+ N# d( I
咁好快就累積到戀戀金錢去換物品了~
, G, b' Q; e2 `3 |妮妮出cd相吧
6 ^3 y6 T: e8 |/ F3 ~

: w  `; q- A; v9 G$ k哈 原來係咁
& I0 T: ^& z4 N7 y( |( l+ d' E如果...Holland可以淘汰Brazil出局...
+ a. p6 p( Y% @+ g! o$ X我就破例出新一輯cd相啦~

引用:
原帖由 mmlee 於 2010-6-30 20:42 發表   
* G  X  c7 a7 s相信大部份人都唔夠金錢bid
# V% \5 ~; O3 [其實你都差不多夠了

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-6-30 20:33 發表   
! Y" m5 b5 S, P( e0 ]我可唔可以投架呢
! h0 n0 `0 Z/ r; H# E
這個麻~- I3 M; H" y, L; i4 y( [
我倒沒關係

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-30 20:56 發表   
' [7 r; k0 Z4 A) L7 U) _* ?# S9 e2 }  G, R. k* B- n! P
其實你都差不多夠了
# G1 q! e7 z( M2 [1 \" u6 L4 I
3 Y8 s; D8 b- r  U3 |/ q" j佢儲左兩年先有咁多: `8 b2 G4 E7 b) E; w
要一次過用晒

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-30 20:57 發表   
" }9 [! e% I4 F/ C3 f+ G+ @; e2 Q& C
這個麻~# e+ W" H: j, |: F  ]0 g# }+ k7 O; S  r2 P
我倒沒關係
( q; H) G7 l6 f( F6 ~0 y, ]: M# Y6 a; w% F' j
都係唔好喇,免得會員以為作假

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-6-30 21:03 發表   
/ h9 T4 N0 e  ?9 l8 ~) Q7 _& u# o' _% e. ^

7 K4 T  _, k( J+ x佢儲左兩年先有咁多
* i9 Z0 D, P. N9 w0 _* T8 \要一次過用晒
* C/ j+ e- A9 v  P) x" e  n
可能係有d貴~9 B/ N- r$ S+ w$ a8 Z+ k
但係cdtv大大一對絲襪都2000-3000
/ U7 y' K5 X0 C' N7 \呢個頭髮應該係絲襪4-5倍價錢
+ |2 ?* C3 @, N9 Z. Q8 @其實應該差不多的了

其實心儀咁做真係幫到好多學生!
9 b  F( J/ Y' h* Y3 L* Z起碼可以減輕佢地負擔!" v) @4 l/ y6 ~5 _3 j! t& V, h
加油呀!

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-6-30 23:58 發表   , V, m% |8 j9 A* v1 t; U
其實心儀咁做真係幫到好多學生!% i5 i! t* a9 i& ], D. L3 T$ k
起碼可以減輕佢地負擔!3 z( }8 n4 M% X1 K$ K2 V
加油呀!
: L) z: Y, G2 S3 n# f你都夠錢bid喎~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-30 21:17 發表   2 w" C( |7 `  Q* ^9 C3 q  P

1 U3 P/ Y0 {9 D3 S# L' t& ?可能係有d貴~
+ o+ J+ [. z% I5 G# D9 y但係cdtv大大一對絲襪都2000-3000
7 f* ?# a0 b8 U5 F, C呢個頭髮應該係絲襪4-5倍價錢
! v; R5 e; U" T/ B其實應該差不多的了
5 ^- b$ D( [" c# m0 H

1 @9 w9 [7 |; i" K. I) j0 _其實我就唔覺得貴o既
* f% @$ D9 B) A) w, I如果有心搵銀真係唔難8 e4 ^" T( S! k1 _0 p# n% Q( t
係咁易發下d美女圖收下錢) n& [- i1 h2 ?
唔洗一個月都已經可以過萬

要搵大家岩睇唔易啦...

好貴ar/ f. H, T* _) j4 n
冇$買

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-6-30 20:49 發表   2 B/ _8 j, V* }2 o) t" D
7 |$ y8 i1 [, {" p1 O8 P
' e8 Z6 f- s1 D2 M# q% i' T
哈 原來係咁
5 C( X2 g7 j5 D  y如果...Holland可以淘汰Brazil出局...8 S% {$ I. i' b$ M9 e% o
我就破例出新一輯cd相啦~
+ H5 Y1 e- J% K! }/ U  O9 E, L
妮妮出相^^

好呀~有新相睇啦~

最近訪問的版塊