嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Heels 聲明 : 大家留意

Heels 聲明 : 大家留意

各位 CDTV 好友,) f! y9 m7 ^  h* R
& B2 r9 J% k' ]! b. P' ]
大家留意, 用戶 iamonheel_2010 , uid 34040, 注冊日 23-9-2010, 7 V5 E$ S( A# [5 G4 R3 b% e

+ p! P& @1 ]3 h並不是我的戶口, 我亦不認識戶口持有人, 將來她/他跟你們有甚麼糾葛, 錢銀糾紛, 一概與本人無關.- @& t+ g/ g& y8 ]. }& q
/ H% c- G! Q% W- d5 u+ Q: }4 T
iamonheel,
4 p5 q1 _7 N" b- F23 September 2010
* i- z/ p: N& `. @- ]4 }$ ?1 q0 Z! B* }9 v( ^  k
覺得好的就按一下感謝吧~~
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
了解
0 D; g5 C$ S  {5 B4 d/ B7 n" K不過佢係你粉絲嗎?: c, E  G" S% B$ W
唔係點解會抄你既XD
- o# M9 K: e4 j  D連d水印d字型都抄得咁足

我都差D俾誤導
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-23 15:58 發表   
$ S; R( [9 Y3 }6 J了解- {& t/ Q9 K" ?) C, }% f1 x4 u
不過佢係你粉絲嗎?
3 @) Y4 f2 T" u8 @1 o. f唔係點解會抄你既XD7 L& B6 u9 e4 f) P
連d水印d字型都抄得咁足
2 K& c. m* y; V5 L* d

& Y5 C" @1 s" N0 c; ]! k. R我無所謂, 不過叫大家留意啫
, T* K4 {1 ?  _8 ^& b" y) e+ Y" v9 }/ l  A$ f  G
又唔好抄抄聲, 呢啲叫 致敬 呀, 我老吖嘛
5 H3 y! w6 [1 ^9 @! V. n. k" V  Q+ T2 t
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

佢叫monica-3-
( T. p- W8 C  ]) c4 h0 z( Smon姐∼佢連呢樣都要向你致敬XD

好彩上一上水, 而家知道了 , ~3 W# N: ~) j. V
唔知頭唔知路搞錯就大件事
' C* `6 n; Y" g# V7 v; d1 j6 d$ i- {: B. c+ p- w
(Apple又是時候下潛了)! C& k, L1 B6 L8 n% _

3 R# S+ |2 C, w  @% @[ 本帖最後由 applechoi 於 2010-9-23 17:52 編輯 ]
Apple這個名字只存在於虛擬世界
FB叫Apple Ce,看到的不妨加我
Apple是...話題終結者+說話無定向的傢伙XD

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-23 15:58 發表   7 O+ _; u% z) j0 N4 F# b. g
了解
! m7 m5 l# P4 _3 ~% v不過佢係你粉絲嗎?
2 O% s' U; N1 j唔係點解會抄你既XD
; x+ I5 s" n8 v  j/ d- e連d水印d字型都抄得咁足
2 ^4 x% Z- ]% f- e5 z
係囉, Heel姐, 佢係咪你fans嚟架, 真係抄足妳喎

哎0也! 所謂人怕出命豬怕肥! Mon姐你唔講我都冇留意! 你對高跟鞋標記一睇就會以為係你! 唔知我有冇答錯呢個A貨添ga! 下次我會認明註冊商標先好答! 邊條友咁惡作劇呀?
8 s# H6 a& Y5 ^! O) G; M1 N) C2 z. u- T* u6 U
點解搜索"iamonheel_2010"係冇結果0既?% I  s" R: ]# k0 B. a" q7 U
0 J9 D$ t- g. l) q& ?! c% t9 Z
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

找到啦! 不過佢隻鞋係紅色ga! 咁唔會認錯0既!

係 xocat 已經發現呢個account, 又係呢個email登記,  2 W/ l! n" K& j; A
如果佢做善事, 捐吓錢, 出我個名, 梗無問題  
: U* J8 ?8 X# B% K3 y5 T0 W2 S" ]( F' E: B0 R+ K% s7 i
總之大家留意留意啦, 否則引致有乜損失, 好似失身, 失戀, 失錢, 失乜都好, 就唔抵啦

係啦佢仲要專登搵對豹紋高跟做pic添

mon姐有fans嚟架,
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-9-23 20:56 發表   ) ~2 m$ u! m$ `& o
係 xocat 已經發現呢個account, 又係呢個email登記,  6 G3 @+ K5 t4 g+ b. [+ F/ N
如果佢做善事, 捐吓錢, 出我個名, 梗無問題   # b" v- i4 G# K
, Q) D" V/ W" ?5 S. o
總之大家留意留意啦, 否則引致有乜損失, 好似失身, 失戀, 失錢, 失乜都好, 就唔抵啦
9 @$ y1 F* u, V' N
) ~9 N3 s5 X- `. O3 [% s; x唔會失身掛? 我好克制0既!!!

簡單問句:即係偷圖賊?
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-9-24 00:07 發表   1 `% M8 `4 R7 `& ~
6 k% d! @4 r9 t  ~$ N4 s' {( N9 D
唔係
0 h9 J$ W- b6 A. ?' sheel姐都無話d圖係佢/ k! s: O8 G) }1 Q# O
可能係heel姐既粉絲所以學佢XD

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-24 00:08 發表   
' E- r. ^7 _  F/ Q; \; ]: R/ E' r
, y. k! u$ b( q+ g: |唔係6 P2 y1 |1 B0 b* j
heel姐都無話d圖係佢
$ u* \. t% Y  H5 H+ A: \4 j可能係heel姐既粉絲所以學佢XD
* H. Q' y& t8 Q7 q# e! m
$ Q2 y  N" Q# S% |7 p# n$ ]有同名同 email account 係 timway/xocat 偷我啲圖. 真係比面

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-9-24 00:15 發表   
! J6 W8 ?) o( R& x9 O# a5 u) d2 k% Q, c0 [! a4 `0 c1 w
+ d) U8 g) J: i; `  `9 l  C
有同名同 email account 係 timway/xocat 偷我啲圖. 真係比面
. B  a: D& @2 p- @9 s4 S) s
呢d圖原來係你的嗎@@?

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-9-24 00:07 發表   $ q5 r4 a4 X2 l2 M+ d8 ]0 s
* i3 D7 K* ~. L$ \( g8 b. k7 c2 q# O
. L: z) \! U1 qJG妹, A貨的頭像圖是紅色的高跟鞋, 很易分辮的! 只係Mon姐想澄清這個同樣署名的iamonheel_2010並非她本人而已! 姊妹們應會懂得處理的, 放心吧!
* L9 ?+ A( t* i- s

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-24 00:17 發表   
/ P9 G4 I' q& G4 Q
7 K0 _$ [0 U) U: u3 L0 x! d呢d圖原來係你的嗎@@?
: g; T5 F; j/ [/ l& ^. E+ Z: K, e" d6 \8 r8 v" c
佢(無/未)係 CDTV post 我啲圖, 佢依家呢啲圖唔係我嘅.2 B4 P9 f& Z; ^0 g# ~  a: U( }
: `; e- C# a/ m8 t
佢一post我啲圖, CDTV 會唔會做嘢呢.

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-9-24 12:25 AM 發表   
3 M8 A' h' C1 k( \1 s0 [! w4 f  K9 }4 \7 e, t; p/ _. \- ^1 i
8 X" x, d" B4 [' ^
佢(無/未)係 CDTV post 我啲圖, 佢依家呢啲圖唔係我嘅.2 {8 o( V/ H5 Q" U6 j5 |+ k  e( _

. }1 o; A7 B7 ~' p2 \- N佢一post我啲圖, CDTV 會唔會做嘢呢.
佢唔會再有機會貼圖 8 I9 @9 ^5 Z8 n1 a" c1 W
除非......
YV3S1E117XC050141