嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想問迷你倉事宜

想問迷你倉事宜

因快將搬家,需要找迷你倉儲存私人雜物
  R& d& a* a/ x$ t, K5 C想問下有用開的姊妹們.邊間服務同價錢會好D?
8 t. f& G: ]# x  M我希望係有24小時冷氣倉.保安會較好.近荃灣線地鐵站的
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
放東西在迷你倉我怕受奇異目光

引用:
原帖由 010101 於 2010-9-24 23:08 發表   
3 v1 @) ]2 P' M放東西在迷你倉我怕受奇異目光
+ a; u) W* e$ J4 D, g8 u
儲存私人雜物咋喎...

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-24 23:13 發表   
! A4 `6 D5 a! t8 t# x. e3 ~9 n4 Q' b
6 o' F- p% l+ K# l& |儲存私人雜物咋喎...
% N! P! a1 F  m! o% J5 E5 T我諗佢諗多左喇...

我覺得有可能係有人會係你用的時候投以奇異目光。

你住哪裡?  如果葵青, 我可以介紹一間叫香港迷你倉, t; 3114 6922
& ^6 o+ Q4 |! Q0 ^* B  k其他地方, 我就不知道~

引用:
原帖由 bbalice 於 2010-9-24 23:04 發表   
6 z5 ]* z1 O; ?7 Z; Y$ U: a+ g因快將搬家,需要找迷你倉儲存私人雜物
; \  P. e3 t9 Z9 z- x: ]想問下有用開的姊妹們.邊間服務同價錢會好D?
: a) w" k/ a  R, e$ o( K我希望係有24小時冷氣倉.保安會較好.近荃灣線地鐵站的
) h) `' O3 @4 F. A. d* L- W

1 a, v  u% t7 w7 L1 w- c9 Y3 J! Sbbalice妹, 我都係用緊香港迷你倉, 每月HK$880.00! 個房都幾大, 24小時開放, 服務OK, 除左CCTV外唔會有人理你! 如果冇人上去擺放的話, 變埋身落街都冇人知! 不過我果個倉在天后!3 b) p# P4 c' g, T: M0 F- m' a2 d
詳情請參閱http://www.hongkongstorage.com/HKS_chi/index.html+ e  t3 S, Y& Z
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-25 01:45 發表   $ `" B1 j: W! C3 t5 M

) \  A8 m% o/ j6 F: d! F+ Q, w- Z" t9 T& j3 p0 n  R# K
bbalice妹, 我都係用緊香港迷你倉, 每月HK$880.00! 個房都幾大, 24小時開放, 服務OK, 除左CCTV外唔會有人理你! 如果冇人上去擺放的話, 變埋身落街都冇人知! 不過我果個倉在天后!4 [2 E: f$ \+ h- c/ h" E- F( z* |
詳情請參閱http://www.hongkong ...
  l( @" V' `0 G, O  S. P0 |: R
880一定好大~" ~: ]8 X7 D: b3 n4 y, ~, l) a
我之前有過個440蚊~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-25 02:02 發表   
$ ^3 Z  T* t) z' e2 f
5 Z5 ?4 a6 |, N2 L' }880一定好大~
1 c% ~: E2 |6 w" ?) G) Q' Q我之前有過個440蚊~
5 l4 z* m* d0 Q1 s
: p% Z% ~1 B4 G2 F5 K8 P
不太大啊! 得160立方尺咁上下! 本來幾見駛, 但擺0下多d, 擺0下又多dd, 而家爆瀉了!
: Q; _( Y8 j( u
) L) {8 i% q3 A" Z+ \[ 本帖最後由 CECI 於 2010-9-25 03:00 編輯 ]

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-25 02:59 發表   
" p$ [  c6 w8 Q! E+ h+ E2 D1 t0 t
* H$ \6 \9 A: ~- S/ J
8 k& s5 F: D6 L3 `1 e不太大啊! 得160立方尺咁上下! 本來幾見駛, 但擺0下多d, 擺0下又多dd, 而家爆瀉了!
: u( J  I# Q2 j' B咁看來CECI姐屋企好多野
" }% n7 ?3 G% H# H: K/ _* b3 j" ?但你唔係住天水圍的嗎?' x, p/ {% f; G  k( e. J  C
個倉去到天后咁遠

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-25 12:51 發表   
) Y5 a; ^0 X! [: z  x1 j+ h6 P2 u( I9 }& Q" G
咁看來CECI姐屋企好多野
# a" h+ Q5 u" E. [3 r但你唔係住天水圍的嗎?
: a: g5 I. W2 K2 g# B. X' `個倉去到天后咁遠
- y5 n4 j0 S& P2 T3 ^$ m) d8 h
5 T$ O5 M* ~5 V" G/ A# x
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-25 01:45 發表   / H# Q! d1 l0 o. i) i, W
: ]: i/ n7 r0 s4 e

. B* w1 G( E. P+ i0 wbbalice妹, 我都係用緊香港迷你倉, 每月HK$880.00! 個房都幾大, 24小時開放, 服務OK, 除左CCTV外唔會有人理你! 如果冇人上去擺放的話, 變埋身落街都冇人知! 不過我果個倉在天后!  I. D( ^9 V* U) ?; [3 y# g
詳情請參閱http://www.hongkong ...
& Y' H# ]) l. d1 }. \$ P
thz,可惜太遠喇...

引用:
原帖由 bbalice 於 2010-9-25 16:41 發表   , o$ b+ o* v; t- |" L" v9 I  c

6 D1 }, u& o: {thz,可惜太遠喇...
3 t1 K  Q0 m; L3 b- w# ]5 L! ^- y3 N3 Z- J
最近係上葵涌! 不過果頭係好多迷你倉公司可作選擇! 不過我用開"香港儲物室"幾ok!
) q3 B" [/ Q; [( [: q' k) v( K3 @' g9 e0 T. p0 B
荃灣, 葵涌等地還有...% y6 X' l% q/ r" \8 G) w
當代迷你倉  http://www.hkministorage.com
3 d- D3 ~4 g% i! y3 g; d( f+ b; C- A  E( v9 i  I- C; j/ @7 t
橙色空間  http://www.bigorange.com.hk4 @5 Q0 C% U7 s! k

- U! I' k6 F; e( s時昌迷你倉  http://sc-storage.blogspot.com (個鬼佬話8177 7778果間)  Z5 ?& Q* N) I; [& @" K

& M7 v" p8 p7 D0 L) y# R希望幫到你吧!+ h' l+ ^9 u' y" z) _* P

香港儲物室......倉租好貴的 2 J2 F2 P3 K4 J1 Y# r# y
人地差唔多咁大既倉都係500蚊到1 H( T  S+ L$ A- x' j

引用:
原帖由 mmlee 於 2010-9-25 18:16 發表   ' Y1 |: a) R+ N( m3 t1 i7 j2 o
香港儲物室......倉租好貴的 1 E2 h1 |" S: ?% b$ Z" ~+ H
人地差唔多咁大既倉都係500蚊到
% `8 f$ ~1 q0 o9 {; L% Q3 x
6 E; Q- T; ?, o1 ]6 E2 q! _6 ~0 J# E: u+ x
香港寸金尺土4 C: B5 [# k* B, l. X) V2 d
屋企都唔夠碇擺就真係幾多下

我都有用hk storage, 如果係新界區, 有其他比較平既選擇, 葵涌個頭成行成市

想問迷你倉事宜

8百幾, 不如同人夾多少少 租間屋好過
) J) l8 m$ V% Y 又可以放埋鏡 等等, 又可以約其他人一齊上去cd ...

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-25 02:59 發表   9 K+ n( M, {, A$ @

' a  n( m  _/ |+ ?
: a7 P: [; b, F不太大啊! 得160立方尺咁上下! 本來幾見駛, 但擺0下多d, 擺0下又多dd, 而家爆瀉了!
& E( V' m% P3 F& t+ f

5 m$ D1 E) R0 b$ u5 P  k$ r/ _* ~7 R0 u# p/ c0 }9 Y
我情況差唔多, 不過我只係儲物櫃; 宜家整整下都唔係太夠位放野, 可能真係要用倉了......

160尺姐係幾大
5 h2 S. W6 c- O! ~& [; N* m我想像唔到呀9 `( J5 |7 p. g1 J5 Y- h
可唔可以影低幅相比我睇下~~~~~~~~~~~~~~~~~~~