嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

仲未買到第一對鞋

仲未買到第一對鞋

我著開10號/45號
. d7 x4 @7 ]. W  f$ b& l唔知邊度有咁大size既高踭鞋or長靴 買
3 G0 o! @/ Y; Y3 ]3 Q; U/ o- ]# u因為我睇左好耐見到d鞋店最多先42號. q1 e3 j# e. p* c, @
點解我隻腳咁大 0 s! _0 T6 D0 o. J8 w( Q. x
9 u; d! ^( f6 P+ @5 f8 M$ i
因為我未買過...  唔知各位有冇介紹
! z9 ?, t) u* T( v$ ?4 S9 _& z; A
& w" s5 t! |4 c( f+ t- r( ^3 [5 z[ 本帖最後由 abc2010 於 2010-10-5 03:01 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
2010-09月25日 1 st CD...suki

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
45!?
% [8 M+ D7 B. [) }0 }5 K) z5 P以我所知香港無一道有45
# R) e5 Z# S, e我美國就應該有既

去訂做啦~

落太子ageless訂做) t0 C6 b: v9 T- I1 v
不過個度係歐洲size(偏大)6 @/ z, K7 y; f/ _8 p& G
應該唔使咁大44碼可能得
3 D- v* W, L) I$ d) E' T使唔使我帶你去?
+ z# H- b  C0 T* b5 r我過幾日會落去拎鞋

香港真係好難有45號咁大喎, 姊妹應該要訂造喇

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-10-5 21:34 發表   
5 K8 d' z, U+ y/ u: ^9 y香港真係好難有45號咁大喎, 姊妹應該要訂造喇
$ D% L. d9 S1 |45我預大左…44號就fit既~

abc訂做鞋會度腳ga麻! 包冇衰! 好似"校服收藏者"咁講一於落去訂做啦! OK
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-10-5 15:57 發表   
. ~0 w% s4 _; j5 y9 E4 Q3 N# q落太子ageless訂做
' u. x, b  R+ |# \( N6 O- B' z不過個度係歐洲size(偏大). T. f9 c2 j4 F5 o3 O
應該唔使咁大44碼可能得
3 A+ q% m. r: n8 r使唔使我帶你去?
& c4 ]  b# D& N" n$ w1 n2 g我過幾日會落去拎鞋
4 m( u1 _5 U$ h1 R- K' g: c, ^

; b( n1 R- o* `+ F- m你又出血去拎鞋呀? 你就好啦! 我對Boot仔仲未整好冇得拎Lu!!! 雖然我唔趕, 但係我冇諗到過左成個月都未有得拎! 佢0地話等埋d長Boot出爐一次過返埋Wor!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

我都想買, 一直苦冇辦法

訂造鞋幾錢對架~, L" h; h3 ^" Z% z1 F! A
有咩款同咩物料做?

訂做咻貴好多lor   U. L) t! ~# i& J( K/ _
會大出血wor + N1 f6 C  I3 K; U
e家都係高筒allstar先

引用:
原帖由 Katherine~baby 於 2010-10-10 15:35 發表   % k6 o) S. \2 H. q$ Q
訂造鞋幾錢對架~+ S7 m7 ~9 w7 l8 C* }
有咩款同咩物料做?
2 N- j8 N" H8 b, @4 I6 ~( Y0 C0 y* o8 E$ g/ V7 Q2 U
44號有現成賣
* s+ |6 c* v( c0 e8 _平既百幾6 @' L9 u/ S! d/ B, {, V
訂做就幾百

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-6 02:10 發表   
9 W* A2 r5 r& {7 W' o3 Y6 J& d4 k! `' J- F, ^- P# ?; i1 H

3 F! @4 }* X, Z, k0 y你又出血去拎鞋呀? 你就好啦! 我對Boot仔仲未整好冇得拎Lu!!! 雖然我唔趕, 但係我冇諗到過左成個月都未有得拎! 佢0地話等埋d長Boot出爐一次過返埋Wor!
, R! X; K7 _/ t4 {0 V' x

! b5 d1 Z. D" {" W' F4 {6 q, _( y+ ?; y& Q) Z: n5 P0 V5 q% _6 f
個個阿mic囉
$ T, v+ o+ J; @佢話開左個locker俾我9 K- i5 ?% y/ a* J& ~
話幾時拎就幾時拎喎
8 j, S& _5 d0 D  v: _( M. P* p( R而家有四對鞋係佢度未拎
2 J& |6 M7 P+ L$ k% t8 V. n8 ^真係俾佢激死5 V4 m, \8 n( N3 G
搵日一齊落去啦

your feet is quite big@!

老實講,45碼的確係真係比較大喎~

45???也太大了吧 估计要定做咯

如果落a記既話應該唔使. M$ M5 l1 n$ ^8 ~: t. M: I  L2 @
因為佢d碼偏大$ L# y+ l. V! f
可能44碼已經可以

45~~~應該上網訂做比較快~~~市面不太好找

that's hard to find

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-10-5 22:04 發表   3 T% x( B! t3 b! M  Z% S
$ O6 Y7 P+ J! \; F
45我預大左…44號就fit既~
4 K  P; K. o6 D# r! R

* Q1 A- G3 n( I$ c/ I) d我都係著44-45號架~

最近訪問的版塊