嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

...................................................................

...................................................................

3 |0 u! r4 o, W! Z4 ~+ b" ]
0 D/ q& J; ^0 d0 `
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你都好得意喎; {  d4 U6 _) j  }& a
我D朋友都係食下飯,.講下變装心得.,如何化妝..等等2 b# a1 t/ a! m9 j  B
你係唔係去左D色情網揾人啊?

-                                                                                    你那些究竟是來往定交往喔=V=???

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-21 22:15 發表   2 g3 w$ Y" [- o, E& x
你都好得意喎
: H0 m5 s- @3 C: @3 Y* d7 c我D朋友都係食下飯,.講下變装心得.,如何化妝..等等
2 Q0 F5 K3 ~8 O; U, S7 u  C( m你係唔係去左D色情網揾人啊?
, i5 I- a; S/ T, J6 Y+ w# J
$ a9 ?' P( k* r; r咩網都有,主要唔係如花既look都會識下囉
; A" I4 P7 I$ G/ ?6 w: P  g8 P+ _6 o  L  u1 f" v
引用:
原帖由 thomasedison 於 2010-11-21 22:16 發表   7 p" `( S& Y3 k8 H% D- R5 k% k
-                                                                                    你那些究竟是來往定交往喔=V=???
( `+ O# e; B9 D9 i8 y. L# M

' p8 C: ~% l2 z5 K+ C& j做朋友為主,但如果真係有感覺咪拍拖囉,但咁耐都係得一次想拍拖

CD卅TS中的確有很多問題人士存在
) ~* o( y$ Q6 E7 x- B, G1 O& Z% h所以我是不會隨便跟其他CD出去的

-                                                                                     會同仔拍拖,,可以叫做純男嗎=V=???

引用:
原帖由 thomasedison 於 2010-11-21 22:27 發表   
  ?# J8 R; ?% Q, n) w-                                                                                     會同仔拍拖,,可以叫做純男嗎=V=???
. h/ D7 y' Y! Z! m7 g  ]3 J我情情愛愛好冷感$ C, @( }% E% z, q
一定唔同男裝既仔拍拖,對真正女仔又咩無興趣
9 v1 j1 H, A. n- @" o對女裝既仔就會有小小可能想拍拖既感覺

樓主真不幸 ORZ
0 f& ]  i: i5 D" {9 Z( U: d( F小R只覺得男中怪叔叔比較多9 b4 h# K4 U  U  \) q( y3 Z
雖然有些所謂CD真的姣的過分 orz
* \# K/ w. A, V8 E+ r3 N
/ E  c7 q  S' n: I$ J1 M小R只是在FB被一大堆人求拉小手、求交往、交合體2 ~& x' R% e0 N( N2 P; ^3 X0 a
) |# @3 Z6 G. Y3 ^4 \7 d7 v( W

因為大部份cd除一般女性待遇外也想滿足他們的性需求....2 ?  C. {9 ~1 o+ m+ U
就係因為性呢樣野, 搞到個圈好複雜(亦即所謂既問題人士)# a6 x( t9 y& h
真正cd而係無"性"的, 應該好難搵到
& ^" C) b' c2 k( D. ~

引用:
原帖由 mmlee 於 2010-11-21 22:54 發表   , w' s8 w: V% K4 E) x
因為大部份cd除一般女性待遇外也想滿足他們的性需求..... |/ u' `% ?6 w
就係因為性呢樣野, 搞到個圈好複雜(亦即所謂既問題人士)2 Q( ]7 }( x' a+ `1 o
真正cd而係無"性"的, 應該好難搵到  W3 F; ]- s- V/ \/ q5 z
# E, |! R: O1 l& C! D5 _) |
>>真正cd而係無"性"的
- D$ r7 b3 B3 E' E9 m8 G5 _( [通常都會比較漂亮 XD
* p% `* D+ Y; @& v1 U1 W就會引來好多怪叔叔

新手所以唔知點答您2 j+ Q8 `/ n" J4 [# A4 \5 \( F
不過知道的是妹妹睇過第二d forum好多都係重性多..呢度感覺好好多

你係邊個網識佢地嫁?
8 B. [0 B1 ^5 O: ?# c有d網嘅cd/ts係咁嫁, 我之前都遇到個!
$ A/ [8 v* N* n' g- ?  \但係呢個大部份嘅姊妹都好好人, 應該唔會好似你以前識果d咁!
3 M. t% p( Q# k4 _  r' Q你放心係到識人啦!/ n4 Q; @$ c: w: b& p+ j* f
我都係到識咗好多好姊妹嫁!

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-21 22:57 發表   : V" q/ b; `* l* U: g# l

; T+ Z% h/ J, S2 I7 X- \>>真正cd而係無"性"的
7 B# o. v! I3 Z0 Z* ^通常都會比較漂亮 XD1 A; V& n* W, l" |7 H3 a% [6 M
就會引來好多怪叔叔
) z% D  s7 J9 b6 h
) h& D& P/ o. j+ t. i小R咁靚.,當然會引狼入室啦  x2 f; b4 c; g1 w% W

- I( x( P& ?  p8 L% S) d1 L下次個標題改做 "想同純CD做朋友"

引用:
原帖由 mmlee 於 2010-11-21 22:54 發表   + ~) ~9 E4 M* L) [
因為大部份cd除一般女性待遇外也想滿足他們的性需求....+ c! H' r6 M8 y; w% Z3 J
就係因為性呢樣野, 搞到個圈好複雜(亦即所謂既問題人士)
6 D$ c, J& H0 _5 l2 Z# x真正cd而係無"性"的, 應該好難搵到5 O4 U8 o# ?8 }7 ^& E
! Q( ^. Z; S0 v1 g2 ]' M# ]" w9 \7 L7 r4 d" e/ ~) E% P+ \
引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-21 22:57 發表   0 J: Q: C# `# ~7 A" P

) i/ y# _; u* G>>真正cd而係無"性"的
" ^, _! q- U( g! G- N0 y通常都會比較漂亮 XD
, \* t+ i2 j5 ^: _5 n' N就會引來好多怪叔叔
0 U0 J; K/ u( }" ]! N: \% m. k
6 H/ ?$ w1 |) S9 g9 G4 R$ ]5 C
個d通常都唔會理我,講女人野我又唔識答,情情塔塔又講唔出,個樣又唔靚仔 % \7 ^+ K- q! e  d+ f5 m- u' ]

3 R/ m7 J& M9 F3 K" [* F7 E* i0 e
引用:
原帖由 08miki08 於 2010-11-21 23:19 發表   
% k: n  M7 R7 D8 t! a: k# S& d# Y你係邊個網識佢地嫁?
  H! j; J4 I' N3 w+ v5 D! v有d網嘅cd/ts係咁嫁, 我之前都遇到個!4 @) j! e! G/ z; P
但係呢個大部份嘅姊妹都好好人, 應該唔會好似你以前識果d咁!2 P$ s) L' r9 U  m9 {  w$ `
你放心係到識人啦!  o$ g6 ^+ h8 i
我都係到識咗好多好姊妹嫁!
" r! T" i. N7 `* Y1 y

6 f6 A' J! R  c. }9 N) p咩網都有
& k6 d5 m2 l* f' b) Z8 R: F我其實都無話想係度識人,主要係想搵個理智d既地方討論下

可怕的經歷0 N" P4 J. E* ~# G" q: y2 \  d) Z2 P

4 K# F# ]9 s! D但樓主還算是純男嗎
This time, don't need another perfect lie
Don't care if critics ever jump in line
I'm gonna give all my secrets away

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-21 22:53 發表   
2 A2 M1 Y, {7 N6 j6 J: I樓主真不幸 ORZ
" h0 R: P2 t" Z1 h# j小R只覺得男中怪叔叔比較多
$ O/ r. }& r# O4 k" ?( N雖然有些所謂CD真的姣的過分 orz- O, S1 {/ r6 y8 q! u
! r* d- p# l/ n0 O3 Z" m
小R只是在FB被一大堆人求拉小手、求交往、合體
, ^! m) J: t: W0 W是求呢~8 F0 C9 H/ _) b8 N3 J: S$ T6 ?5 p
打錯字了

所以就是說要網聯多幾次,,真正熟左先好約出街...
什麼時候才能跨過鏡子的另一面,尋找另一個靈魂??
偽屬性賽高!!!

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-21 22:57 發表   8 B2 v% R* M5 R; t1 @$ B8 P

5 o8 k' [; g/ q; w9 a3 f4 ^" o+ d>>真正cd而係無"性"的7 \2 c1 u" t) ]' U# f
通常都會比較漂亮 XD: @: `! [: @: x2 e
就會引來好多怪叔叔
4 b$ L1 ^* t9 j  z: C+ i
哈哈..小R師姐咁靚女, 係會令到d怪叔瘋狂d架啦

引用:
原帖由 pingu142857 於 2010-11-22 00:01 發表   - N7 N0 `  i. M9 ^* D5 I
所以就是說要網聯多幾次,,真正熟左先好約出街...
: k& |1 q  y8 R, [" F. ~5 t
" ^5 j2 V* m% G6 s
" E% `' I& b8 w- K) x
無用~~要真正熟既話唔出街接觸下好難知
( Z0 e5 L2 a& S& b1 }- ]$ n有d人msn正正常常,出到黎第二個人咁

我是ts心態的cd,
& ~& e4 \! A$ B6 a% \; P) b就我的感覺和看法:( p. k5 M" w6 [! g8 Q$ n
會願意和純男約見面的CD/TS,很少會是單純精神面的動機,/ F" }& H, B8 |( l' I
如果是精神面的,大都會找姊妹,不會找純男," o) A# E; ~/ {% q' R
我就不會和純男約見面,一定會確定對方是cd/ts,而且線上聊天過,也看過對方的日記和cd照之後才可能見面,/ i+ g' d) s1 Z$ v: k
但純男線上聊天我到還可以接受,只是我會用男生狀態,當對方哥們,只是還不曾遇到對方願意在這個模式聊的
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

最近訪問的版塊