嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

~~~~~~~~~~~~

. X; m" {" g; d$ F1 ]4 a# U# D+ |9 P1 k: ~  a3 m) i& G4 s
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
怪叔叔嗎,
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

我明明高過你
; U3 F( Y, X* h2 H( P9 {好明顯件禮物係為我而設啦~9 Z6 u4 u2 H" c& x3 G* O+ L4 f2 N
不過呢幾日皮膚敏感無做MASK了

條片好似係想綁住自己多D喎
2 B8 O3 k1 \4 K8 G% Z3 i, e2 a我都又想去..睇下到下次返香港時有冇機會一齊玩
& u8 v5 h! G6 }/ }最哀我比較慢熱唔似HEEL姐咁熱情
* x$ i3 z- n& S8 H* E4 x但係到時怪叔叔一定會係我

好高....
  c- Z  @7 L2 J& K' _  M0 G) J1 i好high呀 XD

傻桂豬!我係您嘅護花使者!當然要接送您啦!仲洗乜講多謝呀!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

' G8 H& e! n$ k3 P' N( z( m
一路睇一路笑死我咁濟~

…我邊有玩好耐…係SUki教我先識
+ e, E- }9 O2 @& ]$ d2 n& n$ ?
  Y3 i( G% _! ~3 z) i, o* R[ 本帖最後由 abc2010 於 2010-12-16 22:22 編輯 ]
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-16 10:16 PM 發表   ' _. \5 U0 b* z# c8 n
…我邊有玩好耐
/ }4 d9 V0 M$ j4 a5 l3 m% o, N
講大話~~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-16 22:21 發表   / }& r# f( V* ^6 C& v3 B
8 A8 t( J  V$ u2 u
講大話~~
. J9 r. l% O. F! Q6 w7 P4 h你教我先識嫁

桂對小R真好~~講到我咁好 XDDD

引用:
原帖由 zaki 於 2010-12-16 19:23 發表   , x2 C3 c) C/ a( i: k( }. X  D
打邊邊~食食食~開酒飲~
# O  K! h( p4 G" C6 F- I猜猜猜~飲飲飲~嘔嘔嘔~3 `6 E7 u  d* i& y" G* G* e( c+ W
西門呢~係廁所~玩花灑~/ k9 e. `1 t- X  C
桂桂呢~係地下~四圍爬~
5 s% G* _) ]4 @+ ~+ }
# W/ j# B( S' m* g8 o* e2 C5 w
桂桂文筆都好正架喎~: z1 q$ [( w* o2 B; x
最like最後兩句囉~

哈哈 ...條片好搞笑...無啦啦有兩個新法妹出現, 仲好乖乖坐定定添...

你講到好搞笑呀!

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-12-16 23:52 發表   
: ]0 p/ S9 t6 |, i哈哈 ...條片好搞笑...無啦啦有兩個新法妹出現, 仲好乖乖坐定定添...
& e* ?) G, {& f- _  z7 s# j" e, ^* P* g. v2 ^0 l- K! q" c
我係度洗甲 ~~2 d6 ]1 l" d7 Y- @4 ^
好神地成段野又影唔到樣

引用:
原帖由 zaki 於 2010-12-16 19:23 發表   
3 F! m7 ]% X5 g; C2 G4 xJ小姐~
9 R) R% l: m2 q絲襪假髮加冷帽襯到個樣~# v  s9 L6 o. x+ d6 u
D身形冇問題丫~唔好痴咁多SUKI到會變胖~痴我多d好~XD) e/ H3 b. }  o- B0 r0 F5 _
典型日系涉谷~
5 b# f* U8 ~' d: S5 j  b衣著就真係同SUKI一淡擔~ ...
$ M% e  q+ W7 Y( P: H( e+ P3 x. w1 Y" ~5 M; W$ a/ a8 H0 C
痴咁多SUKI到會變胖

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-17 01:30 發表   + L" ^$ Q/ N2 `- N: h/ ~
2 C/ v! x! _3 R# ~

& ?% I+ z! B) \% c2 h8 p; A8 s痴咁多SUKI到會變胖
, M6 h8 p3 F% g* G
5 N; z' y1 o% r  D: V
  G0 L7 }. Q2 S

( x! J% P- J- N" _  h) H, `唔係變胖, 係變橫 XDD

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-17 01:28 發表   * K. t0 ~, {" {5 ^- K( t
+ [' l$ X2 h' S8 l2 W) y

?8 j4 T; A% f. q5 Z4 I1 H( s 我係度洗甲 ~~5 f0 e% b: ~6 {- H4 {0 ~/ g, E
好神地成段野又影唔到樣
" l) d- P5 \) n/ x& \9 [
捏機果個係邊個黎架?

suki

(全説)中會飲醉的zaki。完來是真的。哈哈哈9 D: ^1 @, @$ U3 K6 U7 c2 ^0 _7 T
下次飲少D LA。酒對身体無億。# d/ N8 P$ L5 ^0 w
& E' w+ [' D% O0 S* m0 r

最近訪問的版塊