嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

一個唔知係我ADD錯既人定佢ADD錯我既對話,,,,好好笑

唔知係咪年紀大o左啦, 越o黎越似o的維園阿伯咁...
( t" O/ G( y! P) e你講中左人啦可能
add我MSN啦大家

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
因為是粵語無法完全看懂,
7 }& Q, c. ?* ^. k# h如果是我的話,第一時間就關掉了.
8 H. B9 N6 h! G0 N9 g9 w我不可能和不認識的人談這類事,簡直是性騷擾(就我能看懂的部分)
! @8 ~7 S; ^7 n+ s9 j; B' `如果認識的,也不怎麼能接受,
: `- N1 n& u; Q) ?2 j* y給它公布出來,大家會知道他是誰,可是也會知道你是誰,
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-22 23:38 發表   
) a) y5 t0 `  y0 W+ l唔知係咪年紀大o左啦, 越o黎越似o的維園阿伯咁.../ {2 D' w- @; k* F
你講中左人啦可能
; G4 L& }( a" S
8 C. ]4 S5 s/ z& y. Y5 V細佬唔敢再亂講o野o勒, 話晒咁難得升到做中手, 一夜之間俾人踢出校我咪得不嘗失?!+ b5 s. Z7 \: |$ M; r* p  Q: H
( g# N4 j) {8 N0 n1 z- |
可能人o地為發帖而發帖o者, 早知「人不犯我, 我不犯人」啦~~

哎,,,我一早都唔POST啦,,,,
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-22 23:13 發表   2 Z4 I' i; w3 ~! Z: [( j( S
) T& B$ B  v% Y' d) u

. B6 C, p% j6 e: v你睇返段對話, 「對方」都已經話知道add錯人啦, 都仲要繼續「分享」, 咁你話佢係有心定無意丫?!
* K8 E  a' |5 r2 j6 l2 p7 l7 C! G/ `& D: w; I( o
有時有o的o野, 唔係你睇得咁簡單o既, 我覺得, 做「人肉搜尋」o個o的人先最要不得, : t+ V: j, `2 ]
人o地好o地o地一個人, 點解 ...
$ ?7 P5 n) H" @

/ _' E) L5 _3 o% I丁小姐MSN幅相同論檀頭相是一樣的!咁認唔認得呢?認得係咪
( _" O1 c3 c" v0 p仲有就算是ADD錯丁小姐都好!試想想她在那找到丁小姐email呢?多數在論檀是嗎?
' ]7 M( {# |' G/ }# O人家會不會看到post而覺得被傷害? 0 I' a6 t2 z$ u. t( S
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-6-22 23:45 發表   * f" f6 W! W8 @3 x' g
因為是粵語無法完全看懂,- Y  Q' y# m7 w' J7 e
如果是我的話,第一時間就關掉了.
0 I. h0 E* J$ r. p, h; [* q; E我不可能和不認識的人談這類事,簡直是性騷擾(就我能看懂的部分)! q9 j. j% q$ L5 j2 H) o
如果認識的,也不怎麼能接受,
& k# o  Z+ G/ E( W  K給它公布出來,大家會知道他是誰,可是也會知道你是誰,
' W$ l4 f4 U2 R# r+ P; d  Y1 a! S: y

- L1 ?/ W' M+ P  H! i; o不打緊, 慢慢就會自懂的,
& s/ F! N. ?( o% e4 z. I8 Y其實樓主開了這個帖子, 就預料其他人知道「他」是誰了,
: H2 R# K) H5 h9 r* K而另一方...我相信也不是無意回應吧, - I3 V% l8 v; U
應該是一名職業玩家來的, : C6 k7 ?1 R2 d5 H; p
所以, 我相信也相干吧~~

我識呢個人仲同佢玩cam添

引用:
原帖由 BSoD 於 2010-6-22 23:56 發表   # L( E; f) y# {& M$ l7 ?8 a. t# |% I
我識呢個人仲同佢玩cam添
+ ]8 z' T9 ]9 b& ^9 p0 X6 e& E

|- k# t# o1 P, C喂喂,,,佢咩人黎架,,哈哈
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-23 00:04 發表   
7 D) `; ]( @( y* i/ s9 X" W( B: l0 M# N5 r' N& e/ P: V, k- J
3 |6 A) U! |. O0 o; X3 M1 q, T
喂喂,,,佢咩人黎架,,哈哈
- G. ^" ~" A4 t( H* d7 }6 M

/ y" T5 ?6 v: p6 _; r5 z7 u事實證明, 係出現響呢個論壇o既人...

引用:
原帖由 BSoD 於 2010-6-22 23:56 發表   
0 |3 a$ k! }: J. ~我識呢個人仲同佢玩cam添
. ]2 {' C$ ~0 C1 G9 b; z
% a+ o' |$ H* O$ A, P呀,,,佢咁唔鍾意男朋友cd,,,,,又同你玩cam既,,,,呢個女仔真係
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-23 00:14 發表   1 [7 h$ i  \; W. O" ?
. k0 a$ |1 }# @3 |! l: h
: E6 y# Y3 g% v' S& t" X/ P
呀,,,佢咁唔鍾意男朋友cd,,,,,又同你玩cam既,,,,呢個女仔真係
  n5 @% t8 O7 V! i* N

t$ h5 |/ Z( q; }1 n3 iB兄話識呢個人仲同佢玩cam, 但係冇講佢性別wor...

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-23 00:14 發表   # _3 ?4 U; I% ?' ~$ p" ^! N
7 x! z/ i' h. P$ O, P; J! T
+ I6 z1 {' h' N" A' P3 e2 Q6 z
呀,,,佢咁唔鍾意男朋友cd,,,,,又同你玩cam既,,,,呢個女仔真係
1 h" f# c- Q# O/ z
請問:什麼是cam?
& d5 L" x+ r& ^2 D! q' a+ U* r) i謝謝
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

算啦,,,唔想再講啦,,,,我地錯哂
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-6-23 00:27 發表   ' {7 `: U, n* i. i5 ^0 x! N

9 c7 r: T1 Z  N8 p) H8 {請問:什麼是cam?0 b7 |$ A: D; h& v8 n1 Q
謝謝
5 S. w/ i4 V2 E
) M. N( B# z6 B$ X# a$ A
鏡頭, 電腦上面o個隻「眼仔」~~

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-23 00:27 發表   
. R  g  i: _: ^0 U% n: y- V算啦,,,唔想再講啦,,,,我地錯哂
# O$ u& @2 n. x# j6 c" F# j% \1 r2 ]% ~7 R) M
你咁快知道個「答案」o勒?!

我都想知
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-23 00:30 發表   , d: h- o) h6 t

) _% @+ I8 A. {+ ?0 g( n( y; B3 [' c( J
鏡頭, 電腦上面o個隻「眼仔」~~
% q4 O  o' T; L- @- ^瞭解,謝謝) j2 Z6 }" l6 D$ n
cam原意是指[凸輪],機械用語,所以我連不起來,

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-23 00:33 發表   : c0 T  {/ q& K6 o9 V+ q& R
我都想知
- u( S/ k0 A0 W1 |: e4 I3 s7 _$ ?' _! r

( T5 S2 O  }3 T: p1 _哈哈, 算啦, 都係唔好知道更好, 免得「希望越大, 失望越大」呀~~

YES
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-6-23 00:42 發表   
/ q) |  B! r8 F& c0 B1 [  _9 A$ Y' e4 T% T( Z+ {, ?6 i- I
瞭解,謝謝; Q; {7 B& l# E5 _5 W9 |6 @
cam原意是指[凸輪],機械用語,所以我連不起來,
! w, y# [: [) N) Q& g$ \不是...
5 X2 @/ \; ?' [+ O  H是那個視頻的鏡頭