嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

被誤會

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-8-4 00:51 發表   ; L/ T& z( L' k& F, H. Y4 ~

2 M2 U# N9 e% y2 t
* V$ g5 h& N- u 我訓覺果陣都係!$ o" {$ j' k7 F3 b" W! J: I
yeah!give me 5
: e, X& k3 y: r+ w' Y% a* f: E
Angela姐姐自爆了@@

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-4 01:05 發表   
7 o; m' i: [! B4 c5 t$ k/ [& s
0 D8 Y6 m8 ^( B! ?3 Q0 v% p; CAngela姐姐自爆了@@
# Q- G% ~0 |: s2 A0 H
講之麻...又唔係自貼! A( F; R- G) q5 p6 b
3 u( O) U0 [% X
你有無聽過其實裸睡都唔係唔好架
; H8 k: d- m$ a6 i蝦!我唔記得睇過邊本雜誌講既
林育群 ^^~ 你好棒喔♡♡♡♡

受到警告

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-3 14:23 發表   
. B3 M) t; E& N! T; W2 Y! R  ~+ i+ R. s/ c
由細到大我係屋企都係唔著架啦: O( E5 {" D8 ^0 U3 H3 F
有咩咁可愛呢XD
- c2 u1 h% B# B) R我又要心儀唔著底褲交收
  ~4 ]( Z& i  B2 l7 r/ N- X$ RXDD

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-8-4 01:15 發表   : k9 V& j. O  z9 V

" R! i" A  {& [4 q 講之麻...又唔係自貼
) {0 R! o% ~0 z+ k7 X1 G7 T7 z0 Y/ f) U
你有無聽過其實裸睡都唔係唔好架
- Z9 ^6 ^* M  t7 {, _蝦!我唔記得睇過邊本雜誌講既
( |; f/ f" _& J' G' p5 l) U5 @7 p
% A. f2 ?3 Z6 ~裸睡, 係一件好正常的事嘛! 支持!!!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-8-4 01:15 發表   " t  I1 ?! D5 U, u, Z. L

& q5 P& F$ K2 t$ X 講之麻...又唔係自貼2 F0 A* J6 T& G; B5 P
) O# J0 i) ?1 |; l6 Y5 x! H8 S
你有無聽過其實裸睡都唔係唔好架4 I' U0 p$ a9 X3 M0 J
蝦!我唔記得睇過邊本雜誌講既
: U7 @3 r" L6 [
自貼自貼

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-8-4 22:51 發表   6 b: F  u  ?6 h' l8 H
( o% V' }! M% O7 A5 v) G  i
我又要心儀唔著底褲交收
' X5 w6 A' e. w/ K/ H2 XXDD
- J. j) O) ~% r9 C1 l6 S& w2 e1 O5 ~睇下我記唔記得啦

知道自己做緊咩咪得囉!1 V8 z1 U( A* K7 u! Y& _
唔洗理人講咩!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-4 01:04 發表   
# N( H9 n. m$ ?8 t, f. k# P2 C8 x6 W) ?, r3 t7 r. |  ]. P5 b1 E
! P0 t$ `" H- P" |7 e7 {4 a- f
心儀絕非大叔啊! 有幸見過她的我可以証實啊!
# G/ X& ^- d, j) Y% k: |
" d0 o! j9 b( _! X0 Kw...其實你係誤信某門講ge o野... XD!: n3 c1 x  z/ s1 h

) `5 n( i; D# [' ~  `
引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-8-4 01:15 發表   
: W# r' Q8 C  Z# B1 h6 v) F
  r8 R( \; J  p' \2 P6 V 講之麻...又唔係自貼
" T4 l$ D9 I9 @$ X2 h6 s3 G+ d. c5 a' z8 l" f4 a& j
你有無聽過其實裸睡都唔係唔好架, _. ~$ }9 z2 r4 c1 I
蝦!我唔記得睇過邊本雜誌講既
+ p* w0 |1 L( Z. Q+ }
9 ]6 I, e* D5 B- v9 R最少會一除衫會有想訓ge意慾先..(自已覺得)

最近訪問的版塊