嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家的(CD)女神

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-11-4 19:20 發表   ) U2 X( p/ n% O) ]0 u/ Q/ O
心儀第一la~~~愛爆~~~~~啜~
5 Y1 j! [1 w! Q' i
引用:
原帖由 CaBiii 於 2010-11-4 19:29 發表   ' x" M, k1 p: e# _( P) q. |* U
緊係心儀姐姐你啦,咁正
3 L, c: |* L  p0 a3 I9 B

! C1 E; T" T: n2 W8 Q8 v/ ^7 `但我自覺還是蠻像男生的
; V4 S: E) z! c( \3 B& f9 T而且身材沒其他人好

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 love健 於 2010-11-4 19:59 發表   
" T/ y! e% G5 i9 u1 x其實個個`我都唔識`= =!!
# @# l/ [, k* ^4 x6 e; G0 C
你資歷尚淺& q: a3 e- K4 W. Z% C$ ^! m
多多修煉吧XD

引用:
原帖由 applechoi 於 2010-11-4 20:42 發表   # X2 p; H, i9 u. V7 |
名單可以很長...即時想起的有...2 L' f# f) ?: H" H/ [4 Z1 y
本地: 紫儀姐姐, 貓姐姐(小R的好朋友XD), 心儀姐, colorless姐姐, Suki姐姐, Kady; cosplayer 檸檬(有點踩界...)...(不能盡綠)3 K: h3 e) b- {# ~- k; n
外地: Norika(紀香), Ashley(一直都在想她會否是真娘 ...
# T) d: Z7 d  b( P  NAshley蠻受爭議的* T4 E& Z4 T5 _# ?
不過我感覺他是CD
2 E* J* p) `5 m+ ~8 Q條件比較好吧QQ

引用:
原帖由 米爾絲 於 2010-11-4 21:57 發表   
. V& z) ~0 r4 ^: l我到是不曉得3 E4 `5 o; A" Y: \/ d/ h

) P+ m: r7 R5 N7 F7 f: |+ ?你們口中所說的Ashley是否是他呢:' L$ t3 V; |+ C6 a* s: o

* Q: @3 Z9 ^- b8 t" [0 `' A還有
+ _9 W* g1 t. x" X/ q" t1 L5 b% K" U% j2 _
TW就屬他還有某1位呢) E: Y, o1 @; ]  D( u7 O
8 x9 z( J* D" l$ ~8 r; Y: f# g& Q: [  X
另外% g9 a- o: e" P# X, t- s
8 ]3 X! y# W; s3 @9 ^, y  F( q- V
HK就是樓主你了呢
0 ^- P( C6 P, o1 @( u, g不是這位~
0 p; U# ^5 }6 Y) d) n. C你說我這樣我會不好意思阿QQ

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-4 22:33 發表     H9 ^, y, n/ `- H1 t

3 b6 [# o+ e; b2 u末利不是日本的嗎9 F0 s( `! d. U
好像已經不CD了吧
/ w5 l! r2 k% Z1 \/ }9 q

1 w0 ?) c2 [; W6 G& x8 p! a$ T6 h* F, q+ [+ o. K- e  @6 ?
不是那個末利
3 j; n& [* U2 p  `0 U% o( A
6 u6 C7 V1 b% ]2 P! |. [- B同名而已

如是本站就一定係Colorless, 其次就係心儀妹你啦! 本港系在腦海中最深刻便是你倆了!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

想不到會有的的名字 4 F  k, Z$ t3 }( X! B1 B$ V
還在努力進修中Q__Q“

點解冇RACHEL(本站) 既??

我首選SUKI
2010-09月25日 1 st CD...suki

係唔係要喬裝好勁先可以係女神??( s, u6 O# W5 t/ Q. Q/ S8 v
其實我真係未見過一個真人可以好女仔..............可能係似我我分唔到,HAHA

引用:
原帖由 colorless 於 2010-11-5 01:19 發表   * e7 D, N8 O* h) E% G
想不到會有的的名字
) s7 O) Y7 m* {$ g% a9 v還在努力進修中Q__Q“
$ f5 v  l6 ~2 w  D5 b+ p+ I2 \女神

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-11-5 03:06 發表   
, g* u# w$ S' C! u6 I! J0 i" J係唔係要喬裝好勁先可以係女神??
* S/ M7 M% b( a4 ~" d4 D其實我真係未見過一個真人可以好女仔..............可能係似我我分唔到,HAHA
& o: q6 ]8 q; B2 d/ w% l2 ]唔一定既~* C* t/ w2 K/ \
但要係有果種心跳既感覺XD
9 e4 r# T) b# _2 q& }9 x- y4 E好想溝佢果種

我先想到的CD女神是日本的"佐藤かよ",至於本論壇就是"心儀"啦!!因為貼的圖夠多又都很漂亮很好看喔~

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-11-4 16:48 發表   ( D+ D4 ?% L- r, M2 o/ C! n
CD女僕 真係8,9成似我老友個妹
. b+ S4 Z. k- i* v, _8 c
) V  h. A, Q  S
; y1 b3 \" B" |% x. @CD女僕 x2
1 K( o1 O4 s7 H9 Y  I. O$ o$ ^# M' K4 X不過我最中意ge都係泰國o個個人妖皇后, 真係好靚好索

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-11-5 22:45 發表   
2 r9 Z% X7 |; }6 C
. c* {5 _2 q8 p7 T" J/ r; n/ }* X0 T
; [. w# V' |2 [& n, @5 @1 o( W3 M1 K0 T$ z& Z- `0 O$ o
CD女僕 x2
6 x# Y6 Y5 A6 h' w不過我最中意ge都係泰國o個個人妖皇后, 真係好靚好索
5 k1 K4 C: j3 k, R8 e整過/變性唔計的啦

回復 34# cdtv 的帖子

泰國o個個人妖皇后 <- Nong Poy??% z6 f; F- R  b3 H  u& [/ m

, r/ K# _: R* y. }* E到現在我都唔肯定, 佢可能係真女人, 因為條腰太完美, . I) f+ {' O1 n% B2 j9 Q. m
! P$ h6 ~. G. K3 _- V
照計腰臀部大腿曲線無得整無得食藥, 盤骨比例無得搞. 佢唔係 瘦孟孟 屁股扁撻撻 嘅ladyboy.
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

響內地偽x吧有個貼叫做`神級偽娘`
/ A/ m- `) E  ^  g0 N真係好多靚嘅CD.....睇完覺得好自卑
8 r2 G& _' B. _5 U& q* N& a
; Y2 l2 c' L* L9 L但係上次比心儀枝marui 5.1 槍,.指一指
. m7 h9 d" m2 W* N# t! |1 L8 G個心中彈 ,.攪到夜晚發夢都見到你" i* d6 W9 K- @  P
女神

我(cd)女神?就係心儀你囉!! _2 p* G, Z  Q! m3 B& U2 m1 R# [

睇黎心儀係公認左的女神(最少e度係呀...

hi...5 D( d, T. T$ L6 H6 ~* S, J8 K
我其實係新人, 見過吾多cd...
! ~8 O) A; E6 a1 S4 x% K只見倒你地icon張相5 \) W* ]5 r" ^' R8 p5 S
我覺得你心儀幾靚ar...' t& A' ]# F* Z
&
8 B$ m* Q6 B) Z2 w4 bSuki_siu 都幾可愛同sexy咁wo, ^^
" ~  ^2 z: ]9 H% U( I9 Y, y% n我係鍾意女仔的... 見倒你地都有D沖動... haa..

最近訪問的版塊