嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

DEL

如果有埋地方可以比人CD, 再貴d我都肯1 T( ^7 l! A- v6 @
唔知有冇人肯做呢門生意呢?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 1989 於 2010-11-8 14:50 發表   % L3 R4 k3 S+ F- U) C; m1 f8 L
如果有埋地方可以比人CD, 再貴d我都肯
/ [8 Z( r, o' I0 |- t  }2 ?- r( A唔知有冇人肯做呢門生意呢?
) s+ l! O1 H6 P$ _) _
hkcdfamily咪得囉) v& z4 K) ]  p0 X, s; q# q* V6 R$ T* P
不過想入都唔係咁容易6 e  s' @0 j: R+ x/ Z( |
相呢D少不了
2 Y! s1 Z& U# p; s% o) R仲要係論壇上觀察一段時間才可以入會所

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-8 14:55 發表   
9 L" Z; M# _) V% v/ f6 B& J! ]+ q3 L( _* k5 C2 ?6 \1 t
hkcdfamily咪得囉
% s$ z3 A/ ]( B5 G. A$ E不過想入都唔係咁容易. H1 M5 y$ q; u% W/ b
相呢D少不了
! Q: m* [* v" p; u; Q# M仲要係論壇上觀察一段時間才可以入會所
+ i" B8 \& F( ]* {
  D! s5 H$ {. o: w' w% y/ j& |其實入得都OK ,但係佢地都幾貴下架wo

這idea很好呀, 價錢也fair. 有進一部資料嗎?

我果度可以換衫。

引用:
原帖由 1989 於 2010-11-8 14:50 發表   
3 p' ~: Q/ i) n8 p4 u' ^1 G) {' O如果有埋地方可以比人CD, 再貴d我都肯
6 {# K5 u4 F0 S唔知有冇人肯做呢門生意呢?
4 S5 U7 A7 [. e
% ?: ]7 l, p! ~+ `5 H* n
你放野果到咪可以cd囉! 你唔識化妝嘅話可以約時間, 我可以教你或幫你化!

另外我會定立開放時間,以免對住客造成滋擾。無交鎖匙費的姊妹入屋要先預約,交鎖匙費的姊妹可在開放時間內進出,但開放時間以外則要預約或暫停開放。9 q, h  T7 V; y5 P* F7 J2 f
; _  T* i' F9 f1 n& T2 P
租金方面$300一個月暫時唔會加,有興趣嘅朋友請先落訂(即首月租金),另一年內不能退租。租金加減將視乎空間可擺放多少物品,以及參與人數而定,但本人不傾向加租,亦會維持最後商議好的租金最少兩年。本服務採用先到先得原則,如滿額未能享用服務的姊妹,我會全數退還訂金。

參觀及付款須知:4 O; }9 P* X- p: w, G; q+ H. r

- M" y- P- k2 I% ~" q單位將於25/11後開放參觀,只限有落訂嘅姊妹攜同入數紙進屋。因額滿未能享用服務或覺得不適合者可全銀奉還,否則當作首月租金計算。以後請於每月10日前入數,租約以物品搬入日期起計算。

好吸引,最重要有地方洗澡

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-11-8 13:17 發表   / {" v( [" m2 B
That is so good and cheap, so how can I get more information on it?
: b! `1 v8 p% I* i* u/ D, p1 iCan you pm me with the details thanks
% z1 t( e! p/ c+ R
% Q  J; K1 e; H* b1 \2 \
You can add my FB.

有興趣的朋友可先付$300落訂
- o, c% k  @6 A* N入數資料可sd PM向我索取
% ~6 s  V6 k* f) i# P如有任何查詢, 可直接與負責人 Natalie聯絡。Thx

我想參觀^^
/ r* E0 [: O8 i' ?, y' N看看旦否適合當網聚地點~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-12 14:15 發表   
! p8 _/ J3 a" X, m/ V我想參觀^^0 x/ f$ p! {/ d) V* ~8 X9 h
看看旦否適合當網聚地點~
$ I# [5 q1 A( j3 j2 s1 U# N, N: R) E1 i: p- b9 E: P
心儀大大當然可以隨意參觀啦∼

我都想知...每月300可以有幾大地方

請問月租$300會有多大的空間去存放物品呢?

我想我會盡量藏在家裡

現有四種儲藏方式可供選擇:8 O/ w1 L* R1 v/ O6 a) t/ H. Z
1) 儲物箱一行疊高任疊,可參考下圖:" s6 @: ?: U: _0 j4 c
http://big5.made-in-china.com/sh ... E7%AE%B1+-+107.html
9 }. \. ~( G2 e  p7 }, Q( N; ]; Z2) 獨立布衣櫃90cm闊3 E1 y( y* V9 D8 D- U" `2 K6 U
3) 獨立木衣櫃45cm闊
* x4 r# n( e, V" Z2 z4 N4) 大衣櫃共用

現在免預繳和入數,先參觀有租用。

引用:
原帖由 nataliecharles 於 2010-11-15 20:18 發表   # B! r( z2 ]4 I( Y* r1 u
現在免預繳和入數,先參觀有租用。
+ P- D0 @1 M. e2 a
6 a9 ]: @- @6 a" u& x$ Y- w8 ?7 O
有得參觀?
+ o) f  H& z+ k1 i, ?( h/ p
! U8 T3 F  ^4 ~/ z$ Y幾時呀?

引用:
原帖由 vivalive01 於 2010-11-15 21:58 發表   
# J3 J# i# K9 Q" J  ]) {; n* g$ ^, d+ M. P
有得參觀?8 m# B$ Q, }* ^7 ~3 d3 y2 a" p! t  |5 C

" I' [: a7 ?4 B- y5 D! Y, e幾時呀?
  z4 b7 y3 |, O. `; ]& i  L4 S" g4 E! b* N% h
我會先影相,然後入伙日後可電聯我或Rainie安排參觀。反正將來我果度都可能會舉辦一d活動,遲早大家都有機會入去。

最近訪問的版塊