嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

出街宣言

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-23 01:07 PM 發表   
/ Y- O. s  a+ Z4 F# I$ }: }2 Y好多人都叫我出街啦出街啦" j' W3 }8 F& s. h0 C' W
如果我D討厭既背脊肉可以消失的話
$ l6 ^5 J" @  A9 Q8 |4 p8 g那就完美了~$ r2 p. J6 x+ f7 ~1 v/ Y
可以出街了 ; Y( `2 L. u. U" h9 i6 g. T
不過做左幾個月運動都減唔到佢地呢  o; {' G7 G4 L% p: G6 U9 b7 \+ w
唔通方法唔岩QQ
6 V) y. n# U9 f* F
你又話唔出 ! n) f2 Q, C9 n1 s+ A+ u
e+靚到有自信la~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
可能係妳越黎越要求自己呢3 }% q7 e2 O7 K/ m: P
好似d人好瘦都係話自己好肥咁0 0

我也很想女裝出外走走Q_Q“

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-12-23 16:25 發表   
# @9 p: U- K, L5 ]3 J$ L$ h6 Y人腦好奇怪, 前面看不出, 但從背影一些小動靜卻會出賣你. ( @& }+ Z3 z! j

5 C' x, p' E% J; L7 ?而且因女人身體上下比例不同, 重心同男人有差異, 走路時的韻律很好看, 男人不容易學
" o9 W- f6 c- [) w9 Z) D

$ V7 v* F0 t: W6 f) V3 f1 [7 a0 b係,但人地邊到理咁多,唔好太跨張就得, 太把女仔用粗老動作1 v' P% `3 r$ N% X- k' c* J
2 u/ K( Q2 P* [5 U1 G
引用:
原帖由 Rachel 於 2010-12-23 22:10 發表   " _4 S5 d! `+ X7 g: T7 E

0 h$ C+ Y/ ^# I唔寒背就冇咁覺 XDD
3 Q( e/ w) w6 v大家睇樣子嘛 =v=
' ~# h) `, j0 ]: Y/ i4 D& n3 f
. j" d4 f& F7 P5 e
主要係既; q1 B: y1 n1 `6 a! p

7 R# W% r+ n! `4 C+ }
引用:
原帖由 mmlee 於 2010-12-23 23:44 發表   0 P$ o' W) P1 c6 \
面形最麻煩
- |9 t, o  y, [' S  D; D點遮都遮唔到
, X9 n1 F# {+ t! i5 r3 s面形唔得即係樣子唔得0 r7 C$ I8 ?* H$ j) g
這是最大的障礙5 d& ~8 v" B, a; G6 {/ p7 R
& a4 C; l; U) L6 W3 t
  C" f1 D* U" D+ t4 ^& Y, `面形就真係差太遠好難救, 而且會限制住自己某一類型女裝

而家到達目標110磅了5 ^" u+ \0 h; V$ G* |) \
後面那舊肉還是一樣大- -''
' @, c, o* X& F! S, j但如果我唔夠訓的時間那舊肉就會少了很多
, {( M% y0 k: i那是什麼原因呢

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-29 11:37 發表   
0 r& j& D/ n7 K& T. Q4 V+ }& w4 A) ~1 b' Z
你又話唔出 9 `4 B5 g% A! _- y+ Z
e+靚到有自信la~
6 M6 t: z7 g+ u) }
我曾經諗過
8 w3 g0 p. p! j唔夠完美就無咩必要出街比人睇出來
$ v. r; r$ ~" Q  Y但如果覺得自己出到街外表都呃得下人既話, G! l: x0 g; L5 }/ b; ~: }( ?% s5 Y
咁又無妨
& l$ z( j! H6 n6 E' i. E1 k: O而家外表自己覺得都過到關了. F3 q/ t4 u3 Q2 e
但係如果可以無埋後面舊肉就看起來完美了

將出街ge造形 rehearse 一次, 映張相被身邊信得過ge人睇下有無問題可能仲好過自己(亂)諗
8 ^8 g1 E7 M/ P6 d% J
" q* W' J+ X4 R, t7 W7 \(小R當年說的東西真有用, 小R師父請受徒兒一拜 ORZ)
Apple這個名字只存在於虛擬世界
FB叫Apple Ce,看到的不妨加我
Apple是...話題終結者+說話無定向的傢伙XD

完美??點先係完美呢?
- i: C. {7 P7 f其實心儀已經好完美
1 t# @# q& F, B7 n世界上有.,好多好肥,.好多樣哀.,
$ G! W; e" L7 c0 v/ X, r7 o手臂有「拜拜肉」..上身好橫的女仔
8 y' E0 y" Q# M
% F5 n$ `0 B' N. B% k; ]6 e* x% Y出街最緊要係有自信+ c4 Z8 j4 w! ^; G, l$ d( @# A
見過zaki真人.,佢身材好好# ^' v9 M( p+ A1 [  p6 n/ _
末見過你..所以唔知

引用:
原帖由 applechoi 於 2010-12-31 18:29 發表   . U7 s' l4 [- S& ~) a. t- \- k; ^
將出街ge造形 rehearse 一次, 映張相被身邊信得過ge人睇下有無問題可能仲好過自己(亂)諗
7 O. P: N- Z9 ]' N7 o1 F2 W
( j! g- O1 s# `- Y(小R當年說的東西真有用, 小R師父請受徒兒一拜 ORZ)
; I6 m- n1 T0 }6 }$ x/ J6 R我身厚丫
/ f! `- j( \4 N* k7 ?8 }背脊唔夠平

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-12-31 21:34 發表   
. r! i& q+ U8 L/ Y* W% C/ c4 |完美??點先係完美呢?
9 R/ S7 f. M) }' |! E- H其實心儀已經好完美
8 t9 h; U0 f$ f: }世界上有.,好多好肥,.好多樣哀.,
. Z! m: D; z! W8 M& n% g手臂有「拜拜肉」..上身好橫的女仔
4 x7 B' I: A6 p; g
. y$ a# m: {+ m! Z& D( L出街最緊要係有自信
! g9 }4 d/ P% {; W" u見過zaki真人.,佢身材好好
( N' ^* e) h: [末見過你..所以唔知
5 q3 i  S  C4 _1 p
人地點醜點肥我唔理6 J3 |7 O! A8 C- W9 f
我是對自己有要求的呢

引用:
原帖由 applechoi 於 2010-12-31 18:29 發表     y+ p+ n4 e+ R  T4 W
將出街ge造形 rehearse 一次, 映張相被身邊信得過ge人睇下有無問題可能仲好過自己(亂)諗9 q; V: c' i0 V5 X, N) A

1 m' ?/ e  t, e0 r- |) k8 J(小R當年說的東西真有用, 小R師父請受徒兒一拜 ORZ)
! {0 a0 W5 n4 |8 t) ^& m
小R有講過咩?唔記得晒
; ?+ v1 \; c* c  o, M7 T. r5 ]. b2 s# E
完美其實咪即係缺陷 XDD

其實越完美.,出街越多人望

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-31 14:44 發表   
, v5 W0 g( m6 n8 L9 O9 j而家到達目標110磅了6 W% {3 [1 e/ S$ ^/ s
後面那舊肉還是一樣大- -''/ A" R& D! Z& {& \
但如果我唔夠訓的時間那舊肉就會少了很多
: B- P9 R  X: Y5 Y那是什麼原因呢
* A3 k2 C& J5 s9 w5 U( P
4 t) h9 Y' l) q" b2 U3 G: {110磅還覺得背厚,會不會骨架的問題呢?
6 s5 }& q  H1 G) w# x" Q你摸自己看膊頭,有摸到骨嗎?
, y! H7 p  e* r1 p7 a% g; n/ Z上次cd活動,你有沒有和其他姐妹比較過自己的背厚度嗎?* R+ ^" G' d. J9 |3 D- G- P9 z
睡不夠會少一點?會不會是錯覺ar?

要求太完美
/ s  j/ L+ ?1 {( g) R0 L. I會令自己好辛苦嫁

引用:
原帖由 心儀 於 31/12/2010 21:38 發表   1 O0 K% z# ~$ s  Z
" d+ t' U9 W8 q' q7 n  e, l- ]) Z" g
我身厚丫* T* C$ R9 u0 [- `
背脊唔夠平
, p* @- X; r! W7 a" C0 R& v心儀想穿露背裝上街嗎?
& r; B" `2 K1 U9 [0 W否則...問題該不大呢
0 c: D0 J, D0 g; d尤其在冬季, 人人都在穿厚外套, 根本不會發覺...
% L9 i+ r$ x: ]6 k- @& O% \( M而且真娘的背也不是全都漂亮...
Apple這個名字只存在於虛擬世界
FB叫Apple Ce,看到的不妨加我
Apple是...話題終結者+說話無定向的傢伙XD

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-31 14:49 發表   
- |1 t$ B- v- M2 n
/ U; j3 Q5 Q  c: r! b我曾經諗過
' p; g1 m' J' C* Y7 L' w9 P+ i$ |  q唔夠完美就無咩必要出街比人睇出來5 Q7 M6 m# j6 Y8 J
但如果覺得自己出到街外表都呃得下人既話
  Z+ z! Z# v9 n7 j咁又無妨
% ?4 _) n2 k! ]1 c$ l) c; F而家外表自己覺得都過到關了) _% F! b8 \1 V' b# f% `0 `
但係如果可以無埋後面舊肉就看起來完美了
+ s  C7 Q( X4 K- C' P
! M7 M4 U/ R: o* T7 l$ c
你上次見到Suki 去大嶼山,都行到成個男人咁la XDDD

支持心儀啊.  不過我個人覺得你出去已經絕對冇問題了.+ s% q: z( h5 p% n- P
晚黑出既更加跟本冇咩人會留意你既.如果正常打扮
  K' Q7 L. h1 P+ z: r
7 h& `5 P4 C6 c  d( m; a( \) o0 F當然我自己仲有慢慢長路啦

引用:
原帖由 Sherman 於 2011-1-1 15:52 發表   ) d6 o1 }' o2 c  \" g* z. l8 e. W

0 B" w6 K3 n0 }! j
9 h( u* P# Z4 V* T* Y% f1 z+ {+ C你上次見到Suki 去大嶼山,都行到成個男人咁la XDDD
9 m! l! _! ~4 u7 }" ]. ~哈哈哈哈哈
: B9 p3 W; R6 N, p% X8 {  y: g. I9 y
諗起小路寶首歌:& ~1 T, ^7 `( w% W  m$ z
大踏步神情確威武
This time, don't need another perfect lie
Don't care if critics ever jump in line
I'm gonna give all my secrets away

第1次都係低調D好D, 落街行一陣演習一下先囉

係寒背. .
5 j1 c% a5 J8 o# M( n6 d- l' G9 {妳不經覺就將焦點跟重心向前
; m" [& I" v" ?1 j* M& m6 S0 H, P; d- D/ S0 ^' X! A
這個..... 很難改的% L% `9 _3 _- i% ?$ c$ a) Y
妳的喜好很兩極