嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

16歲的我想做女仔但做左既話個家會散

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2010-7-20 16:16 發表   
; o! j6 g% ^) C: ^& O3 s) s* r明白了。! \% F0 ^# i/ l0 D
7 ^/ i  s4 [5 s" H, E7 H) x
Ltti, 長篇大論不再贅,以你的情况來看,衷心希望你能接納上面大部份的主流意見。- d8 K% O7 c+ y7 i3 K
2 n) Y2 ~7 Z) m
如有興趣知道背後的詳細分析可以pm我或add我。
, ~, l5 B7 ]; l# T
己PM,add我吧

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 ltti 於 2010-7-21 14:46 發表   7 G3 d' t9 U+ \3 s( D: o
' j) s6 |1 b/ R, E% E& a2 H) |2 q
no,是佢話我要離家出走
4 w1 w* l) l7 c# |1 H9 q6 z9 F! a仔都可以唔要?
$ l. d" X+ T: F- O2 B& r3 x咁你而家無能力搵食真係被逼妥協
1 [! |7 S. h- ^2 d$ N$ R9 f) z/ J真係要CD真係要過女性生活既# f  t- p$ h7 h; H% @' z- b
咪早D出黎搵野做搬出去囉" G: M( r0 e4 i! C
不過你都係睇左醫生先* W( V) k8 K! |7 l4 h: t
自已亂咁食唔太好

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-21 15:09 發表   
4 `4 G( t. P& F" F- T( C8 c, f3 T
仔都可以唔要? , W, f+ ~4 Y1 Q) f6 y6 h
咁你而家無能力搵食真係被逼妥協* C( F  ?' ?# e' z, Y
真係要CD真係要過女性生活既  h( O$ q2 |8 ~6 n" M: u) \: B+ g( Y
咪早D出黎搵野做搬出去囉, b0 @, [) B$ s1 {1 l( ]7 W3 N
不過你都係睇左醫生先7 B' ~, u( P9 \9 G0 R0 s" Y3 f
自已亂咁食唔太好
! h; @3 Z7 m! K* e; Q& @
我都係咁lum,但係點睇醫生呢?己PM.

引用:
原帖由 ltti 於 2010-7-21 15:16 發表   
" Z/ Q9 Q8 T  v7 L' W, {" j9 O5 M; ], f: n. Q
我都係咁lum,但係點睇醫生呢?己PM.
8 ]8 y+ y8 \$ X* f( Y6 }呢樣野我無經驗
  Y' X! ^# E, x) \# ^) b3 x或者你可以開POST問

i feel so helpless. /_\

引用:
原帖由 ltti 於 2010-7-21 15:18 發表   
, e! a  U0 J9 d) c- Zi feel so helpless. /_\
8 j( u) ^5 \' d又唔可以咁講既~~~: Q6 e3 V  z2 a# z$ X' L7 D
作為新相識既網友, 可以講既都講左4 x8 ~, \# O5 p- n8 I: W
4 Z8 J0 d. k8 F- U0 r7 V
我再簡單d講2 d4 B5 W4 h  {! J
既然兩樣野唔可以放埋一齊
0 y4 r/ e" Z& Q/ V何不考慮先避其鋒, 再分開放
0 H9 |3 i0 `( d% q這裡有很多cd也是不為家人所知, 一樣生活得好好的.

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2010-7-21 02:07 發表   " t. ^; _. v) C6 \0 f/ J

6 H6 D; s' `  u9 Y. s) x哈~您唔勞氣既就好,有時樓主既故仔真係有d令人勞氣既,已經知道咩事可以做d咩其實已經見到,問題係優柔寡斷(我曾經係咁)
2 L! O+ y0 d9 p& e我既每一個親戚就係您所講既重面子既人,仔女入大學,識d咩名人,有d咩好既配合同機會都唔關我事 ...
$ i0 b  B& ~" o3 g1 k
我小時候也有類似經歷,
& Z; t8 _7 @! w, K  T- [一直到今天我已經是阿姨的年齡了,還是怨恨父母,
6 V# g" d% j- g& |4 O9 [而且幾年前我還設法調查父母的親戚朋友,發現它們大多唬爛,根本沒有誰當班長當模範生,讀一流大學,開超賺錢公司,/ p& y$ }6 `" M' u
我父母被騙還回來數落我,1 |8 F" l) N& _8 _' \9 f9 v
最常講的就是:我如果是女生,將來嫁人做做家事就得了,
' l" s1 c2 L9 q  I( S也許我就是每天聽,聽了幾年之後才變得心理變女生
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

其實很多父母都吃定了小孩子(或青少年)沒經濟能力,1 D# o0 v( P$ r* U
說真的,生來就這個樣,吃藥並不會變女生,只會有些女生的樣子,開刀變性也只是樣子變的較女生而已,
- d/ h/ i% r8 S; ^重點是這些都很花錢,可是走上這條路要賺錢的機會卻變少,5 k" I) d  I& _: m
錢非萬能,沒錢卻萬萬不能,
) O. ~: p7 ^/ d- J5 m最近好像看到幾個類似的case出現,
: E& i7 t7 [& `. d) G  m; O但我覺得它們都不是很清楚自己是想cd還是想變性?或者是想當女生的心理?或心態是女生?或只是想穿女裝?( x, n) A& w, t
16歲是變性的好時機,但變性之後的人生路不好走,
3 _/ j, s# c0 f1 I或者向現實環境妥協?就好像在公司對老闆長官一樣?至少這樣在現實環境中比較好生存,學生搞好學業,出社會之後搞好經濟,然後獨立生活,私底下當個自在的女生
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

先讀好書la...有前途個陣再睇自己意願

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-7-21 16:39 發表   
) z" g7 H  d% f. R) l# Q- b其實很多父母都吃定了小孩子(或青少年)沒經濟能力,
8 j' O% V8 \: j3 E5 G6 I# D說真的,生來就這個樣,吃藥並不會變女生,只會有些女生的樣子,開刀變性也只是樣子變的較女生而已,
" t# b4 o" t: W重點是這些都很花錢,可是走上這條路要賺錢的機會卻變少,  k; \" L; V1 G$ S
錢非萬 ...
. }9 c9 p! z+ P: d, a& a. ?7 O/ f4 b1 y! X) }; O
真的不敢隨便談論, 雖然知道用藥越年青效果越好, ; O& A  z5 \1 J, i
普通人等到經濟獨立, 一切定下來就已經太遲, 錯過了黃金時間, 只會淪為不男不女的怪物, 下場變成悲劇, ( H5 M8 W! i: b0 o+ o3 E7 S( T
但16歲又未定性, 發覺不能回頭時, 又是變成悲劇.
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

太年輕,不而過早下決定.

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-7-22 00:57 發表   
. }3 p$ Y9 _! A6 h4 v, i" p4 @$ ?8 ^2 P6 \& {3 H9 ~% R
9 P% y5 M$ n: ?6 c2 \
真的不敢隨便談論, 雖然知道用藥越年青效果越好,
9 X$ h) \  S% x' p& R普通人等到經濟獨立, 一切定下來就已經太遲, 錯過了黃金時間, 只會淪為不男不女的怪物, 下場變成悲劇,
( p! K: M- t7 b  M7 b但16歲又未定性, 發覺不能回頭時, 又是變成悲劇.
9 |% W6 `4 D! n0 C# x. o+ g
非常認同,
7 O2 r( c5 H! x4 E2 }問題就出在16歲,自己還不是很有思想,
3 N4 ?7 `+ _* G然後,當然也沒那個經濟能力,家人如果不支持就沒戲唱了,可是又有多少父母會希望孩子變性?
' s5 l3 A: S! P. x如果不是循"正當管道"變性,就拿不到"女"身分證,
% A& B( E0 Q9 k' T1 \$ J- p/ D那麼將來的人生路也不好走,

或者你約我cd都可以喔

pm咗你!
8 X1 }, j# y; k: S0 d7 n/ I但你未add我喎!

最近訪問的版塊